Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ohhshiny

Bugün aldığım 32 LH 3010'nun usb girişinden film seyderebilirmiyim version düşürneden? şu anki versionu 3.55

yok mu beyler yardımcı olacak bir kimse bu konuda

Alıntıları Göster
    HERKESE TEKRAR MERHABA,

MESAJI ÖZELLİKLE BÜYÜK HARFLERLE YAZDIM Kİ DİKKAT ÇEKSİN DİYE...

VINLAMA YADA UĞULDAMA PROBLEMİNİN ÇÖZÜMÜNÜ BAŞKA FORUMLARDA BULDUM...

ÖZELLİKLE DREAMBOX 500 S KULLANAN AKADAŞLARDA OLUŞAN VINLAMA YADA UĞULDAMA PROBLEMİNİ BAŞKA FORUMLARDA ARAŞTIRARAK BULDUM. AYNI SORUN HER NE KADAR YOK DESEMDE BENDE DE MEVCUTMUŞ...

SORUNUN ÇÖZÜMÜ ÇOK BASİTMİŞ...

SAYIN ENDER VE CMBZKRT SANIRIM SİZİN PROBLEMİNİZİN ÇÖZÜMÜNÜ BULDUM, BENDE MEVCUT OLAN VINLAMA %100 ORTADAN KALKTI.

SERVİS ÇAĞIRMANIZA GEREK YOK AMA KUSURA BAKMAZSANIZ ÇÖZÜMÜ YARIN YAZACAĞIM ÇÜNKÜ SAAT 01:00 E GELMEK ÜZERE VE YARIN BENİM İÇİN ÇOK YOĞUN BİR GÜN OLACAK. FAKAT BEKLEDİĞİNİZE DEĞECEK. HERKESE İYİ GECELER DİLERİM...

• quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Sayın cmbzkrt, sizin kafanızı kurcalayan ve içinizi kemiren sorulara cevap vererek sizi rahatlatabildiysem ne mutlu bana.
    Umarım tv'nizdeki sorun en kısa sürede giderilir ve tv'nizin keyfini çıkarırsınız.
    Bende sizin bahsettiğinize benzer bir ses problemini yaşamıştım ama daha önce dediğim gibi NET SES II diye bir seçenek vardı ben kurulumda onu açık hale getirmiştim. Fakat sessiz ortamda bir uğultu yaptığını fark edince ses ayarlarından halletme yoluna gittim ve NET SES II ayarını KAPALI konuma getirince söz konusu olan uğuldama ortadan kalktı fakat sizinki farklı bir problem olabilir.
    Bir önceki mesajımda yazmayı unuttum; yeni televizyonunuzu güle güle kullanınız, iyi bir televizyon aldınız, içiniz rahat olsun...
    Hd yayın sayısı arttıkça ve hd yayın kullandıkça anlayacaksınız tv'nizin değerini. Çünkü şimdi almış olduğunuz tv'niz 3. viteste bağırmakta olan bir spor otomobil gibi hele bir 4. (720p) yada 5. vitese (1080p) atın bakalım neler olacak

Teşekkür ederim @celebic:) Bekliyorum, çözüm neymiş acaba:) Servis geldi bugün, kulakları biraz tıkalıydı galiba, normal floerasan sesi dediler, bu hepsinde var deyip gittiler. @celebic senin diyeceğin şeyde bu vızıltıyı gidermezse büyük ihtimal değiştirmelerini söyleyeceğim:) Bu değiştirme konusunda da bir sıkıntı olmayacağını söylediler, bakalım. Tekrar teşekkür ederim,görüşmek üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmbzkrt -- 12 Ocak 2010; 0:57:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cmbzkrt

quote:

Sayın cmbzkrt, sizin kafanızı kurcalayan ve içinizi kemiren sorulara cevap vererek sizi rahatlatabildiysem ne mutlu bana.
    Umarım tv'nizdeki sorun en kısa sürede giderilir ve tv'nizin keyfini çıkarırsınız.
    Bende sizin bahsettiğinize benzer bir ses problemini yaşamıştım ama daha önce dediğim gibi NET SES II diye bir seçenek vardı ben kurulumda onu açık hale getirmiştim. Fakat sessiz ortamda bir uğultu yaptığını fark edince ses ayarlarından halletme yoluna gittim ve NET SES II ayarını KAPALI konuma getirince söz konusu olan uğuldama ortadan kalktı fakat sizinki farklı bir problem olabilir.
    Bir önceki mesajımda yazmayı unuttum; yeni televizyonunuzu güle güle kullanınız, iyi bir televizyon aldınız, içiniz rahat olsun...
    Hd yayın sayısı arttıkça ve hd yayın kullandıkça anlayacaksınız tv'nizin değerini. Çünkü şimdi almış olduğunuz tv'niz 3. viteste bağırmakta olan bir spor otomobil gibi hele bir 4. (720p) yada 5. vitese (1080p) atın bakalım neler olacak

Teşekkür ederim @celebic:) Bekliyorum, çözüm neymiş acaba:) Servis geldi bugün, kulakları biraz tıkalıydı galiba, normal floerasan sesi dediler, bu hepsinde var deyip gittiler. @celebic senin diyeceğin şeyde bu vızıltıyı gidermezse büyük ihtimal değiştirmelerini söyleyeceğim:) Bu değiştirme konusunda da bir sıkıntı olmayacağını söylediler, bakalım. Tekrar teşekkür ederim,görüşmek üzere.

Alıntıları Göster
    VINLAMA YADA UĞULTUNUN KALDIRILMASI KONUSUNU BAŞKA FORUMLARDA ARAŞTIRDIM, GERÇEKTEN İŞE YARADI. AŞAĞIDA VERECEĞİM BİLGİLERİN TAMAMI BAŞKA FORUMLARDAN ALINTIDIR. ŞAHSEN DENEDİM VE BENDE BÜYÜK BİR DERTTEN KURTULDUM...

PROBLEMİN ÇÖZÜMÜ ÇOK BASİTMİŞ; TELEVİZYONUNUZ İLE UYDU ALICINIZ ARASINDA ŞASİ OLUŞTURMAK. AŞAĞIDA VERECEĞİM LİNKTE VERİLEN BASİT ŞEMA UYGULAMASI İNANILMAZ VE %100 ÇÖZÜM. O KADAR PARA VERİP ALDIĞINIZ TV'NİN VINLAMASINA KATLANMAK VE ONU HAZMEDEBİLMEK MÜMKÜN DEĞİL... HER NEYSE ÇÖZÜM AŞAĞIDAKİ LİNKTE VERİLEN ŞEMAYI UYGULAMAK

http://img139.imageshack.us/img139/3821/sesxs5.jpg

BUNA İLAVETEN TELEVİZYONA TAKACAĞINIZ ANTEN FİŞİNİNDE RESMİNİ BULDUM. BİLDİĞİMİZ ALELADE ERKEK FİŞ;
    http://img26.imageshack.us/img26/3683/pr01434min.jpg

OLMAYANLAR İÇİN SADECE BU NEDENLE ALTIN UÇLU SCART KABLO ALMAYADA GEREK YOK ZATEN BENDEKİDE ALTIN UÇLU OLMASINA RAĞMEN UĞULTUYU KESMİYORDU.

KISACA ÖZET YAPAYIM;

SIRADAN BİR ERKEK ERKEK FİŞİ ( http://img26.imageshack.us/img26/3683/pr01434min.jpg ) KOAKSİYEL KABLOYA (UZUN OLMASINA GEREKTE YOK; SADECE UYDU ALICI İLE TV ARASINDAKİ MESAFE KADAR) BAĞLAMAK VE ERKEK FİŞİ TV'NİZİN ANTEN GİRİŞİNE DİĞER UCUDA UYDU ALICINIZIN LNB OUT KISMINA MONTE ETMEK. AMA BURADAKİ ÖNEMLİ HUSUS; UYDU ALICIYA GİDEN KOAKSİYEL KABLONUN ORTASINDAKİ BAKIR TELİN UCUNU KESEREK TEMASI ENGELLEMEK.

UMARIM DOĞRU ANLATABİLMİŞİMDİR VE İŞİNİZE YARAR...

BU BİLGİLER BAŞKA BİR FORUMDAN ALINMIŞTIR. BEN SADECE UYGULADIM VE PROBLEMİMİ ÇÖZDÜM...

• bu ses benim 42lh7000 de bende oldu dayanılmaz şekilde bir ugultu geliyordu. sırf bu yuzden adamları aradım servıs felan ıstemeye kalktım. sonra kendım oturup kabloların soktum yenıden taktım. yani extra bişiyde yapmadım acıkcası ne olduysa oldu ses felan kalmadı...

şu an sorunsuz.. ama dediğiniz gibi ugultu varken sadece ve sadece scartta baglı ıken gelıyor dıger modlarda gelmıyordu... aynı prize baglı diger kabloları cıkartın ayrıca scart2 yi deneyin birde .sorun topraklamadan kaynaklanıyor.

sizin yontemide denemek isterim acıkcası bence basarılı bir yontem...

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: loverbadi

Denedim hocam, şu an gece, tamamen sessiz bir ortam TV yi açtım, arka panele iyice yaklaştım, hani floresan lamba yanınca hafiz bir dııııızz diye ses gelir ya öyle bir ses vardı ama kesinlikle rahatsız edici değil ve küçük pille çalışan cihazlar hariç elektirkle çalışan hemen her cihazda çalışma esnasında bu kadar distorsiyon çıkar, bence çok normal bu.

Teşekkür ederim hocam,sağolasın. Bu benim cihazda biraz fazla galiba, rahatlıkla 3 metreden bu ses duyulabiliyor. USB den film izlerken böyle bir ses gelmiyor. Ancak AV girişine ayarlıyken, uydu cihazı açıkta olsa kapalı da olsa aşırı derece bir ses geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 12 Ocak 2010; 10:08:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

bu ses benim 42lh7000 de bende oldu dayanılmaz şekilde bir ugultu geliyordu. sırf bu yuzden adamları aradım servıs felan ıstemeye kalktım. sonra kendım oturup kabloların soktum yenıden taktım. yani extra bişiyde yapmadım acıkcası ne olduysa oldu ses felan kalmadı...

şu an sorunsuz.. ama dediğiniz gibi ugultu varken sadece ve sadece scartta baglı ıken gelıyor dıger modlarda gelmıyordu... aynı prize baglı diger kabloları cıkartın ayrıca scart2 yi deneyin birde .sorun topraklamadan kaynaklanıyor.

sizin yontemide denemek isterim acıkcası bence basarılı bir yontem...

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: loverbadi

Denedim hocam, şu an gece, tamamen sessiz bir ortam TV yi açtım, arka panele iyice yaklaştım, hani floresan lamba yanınca hafiz bir dııııızz diye ses gelir ya öyle bir ses vardı ama kesinlikle rahatsız edici değil ve küçük pille çalışan cihazlar hariç elektirkle çalışan hemen her cihazda çalışma esnasında bu kadar distorsiyon çıkar, bence çok normal bu.

Teşekkür ederim hocam,sağolasın. Bu benim cihazda biraz fazla galiba, rahatlıkla 3 metreden bu ses duyulabiliyor. USB den film izlerken böyle bir ses gelmiyor. Ancak AV girişine ayarlıyken, uydu cihazı açıkta olsa kapalı da olsa aşırı derece bir ses geliyor.

Alıntıları Göster
    sayın ender,

cmbzkrt bu sorunu gündeme getirdiğinde bende aynı sorunun bende de olduğunu fark ettim. Çünkü tv satın alalı daha 2-3 gün geçmişti ve başında uzun süreli kalamamıştım. Özellikle yayın olmayan bir kanalda ve sessiz bir ortamda oldukça rahatsız edici bir vınlama söz konusuydu. Oldukçada moralim bozulmuştu. Neyseki bu sorunun daha önce başka arkadaşlarcada yaşandığı ve onlar tarafından çözümünün bulunduğunu gördüm.
    Şimdi boş bir kanalda bile hatta ses düzeyini en üst seviyeye dahi getirdiğinizde en ufak bir ses yok ama bunun eve gelen servis tarafından tespit edilememesi daha ilginç.
    Her neyse sorun çözülmüştür, herkes televizyonunun keyfini çıkarsın.

Bu arada sayın ohhshiny'nin sormuş olduğu bu soruya bildiğim kadarıyla cevap vereyim.
    LH 30X0 modellerinde usb'den film seyredilemediğini duymuştum. Bu özellik sadece LH50X0 VE LH70X0 modellerinde mevcut olduğunu ama LH40X0 modellerindede servis elemanlarının bildiği bir metodla bu modelinde bu özelliği aktif hale getirilebiliyormuş. Son cümelde yazdıklarım bir duyumdan ibarettir ama bildiğim kesin olarak LH30X0 modellerinde usb'den film seyredilemeyeceğidir.

Bende kullanmakta olduğum 47" LH7000'i yeni aldığımdan ötürü LH7000 modeli ile ilgili tespitlerinizi ve izlenimlerinizi burada bizimle paylaşmanızı rica edebilir miyim? Şimdiden herkese teşekkür ve iyi günler dilerim...

• quote:

sayın ender,

cmbzkrt bu sorunu gündeme getirdiğinde bende aynı sorunun bende de olduğunu fark ettim. Çünkü tv satın alalı daha 2-3 gün geçmişti ve başında uzun süreli kalamamıştım. Özellikle yayın olmayan bir kanalda ve sessiz bir ortamda oldukça rahatsız edici bir vınlama söz konusuydu. Oldukçada moralim bozulmuştu. Neyseki bu sorunun daha önce başka arkadaşlarcada yaşandığı ve onlar tarafından çözümünün bulunduğunu gördüm.
    Şimdi boş bir kanalda bile hatta ses düzeyini en üst seviyeye dahi getirdiğinizde en ufak bir ses yok ama bunun eve gelen servis tarafından tespit edilememesi daha ilginç.
    Her neyse sorun çözülmüştür, herkes televizyonunun keyfini çıkarsın.

Bu arada sayın ohhshiny'nin sormuş olduğu bu soruya bildiğim kadarıyla cevap vereyim.
    LH 30X0 modellerinde usb'den film seyredilemediğini duymuştum. Bu özellik sadece LH50X0 VE LH70X0 modellerinde mevcut olduğunu ama LH40X0 modellerindede servis elemanlarının bildiği bir metodla bu modelinde bu özelliği aktif hale getirilebiliyormuş. Son cümelde yazdıklarım bir duyumdan ibarettir ama bildiğim kesin olarak LH30X0 modellerinde usb'den film seyredilemeyeceğidir.

Bende kullanmakta olduğum 47" LH7000'i yeni aldığımdan ötürü LH7000 modeli ile ilgili tespitlerinizi ve izlenimlerinizi burada bizimle paylaşmanızı rica edebilir miyim? Şimdiden herkese teşekkür ve iyi günler dilerim...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba,

Bizde ofise 47LH 7000 aldık ama altyzılarda türkçe karakterlerin bazılarını menüde türkçe ayarlı olmasına rağmen göstermiyor. Çözümü nedir acaba? Birde FW upgrade'i varmı bu TV'nin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Veggier

Arkadaşlar merhaba,

Bizde ofise 47LH 7000 aldık ama altyzılarda türkçe karakterlerin bazılarını menüde türkçe ayarlı olmasına rağmen göstermiyor. Çözümü nedir acaba? Birde FW upgrade'i varmı bu TV'nin?

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar. Sonunda 47LH5020 tv yi aldım. İlk izlenimlerim şöyle;

1- Dizayn olarak tam bana göre bir yapısı var, çıt kırıldım değil.

2-Digiturk SD yayında beklediğimin üzerinde bir performans.

3-HD Dvix USB ile izledim be bu kadar kaliteli görüntü görmemiştim.

4-Ses beni tatmin ediyor. Ancak çok yüksek seviyede ses dinlemek isteyenleri mutlu eder mi bilmiyorum.

Ayrıca tv nin versiyonu 3,24,00. Bir türlü panel kullanım süresine bakmak için servis menüsünme giremedim. Ok tuşlarına ve menü tuşlarına bastım ama olmadı. Başka nasıl girebilirim bilgi verirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Veggier

Arkadaşlar merhaba,

Alıntıları Göster
    Madem Lh7000 hakkında bir takım sorunları tartısıyoruz. benımde aklıma gelen ılk soru Dual Sesli Filmlerde 2.nci ses nasıl gecebiliyoruz. menulere biraz baktım ama göremedim bu konudakı yardımlarınızı beklıyorum.
  • quote:

Madem Lh7000 hakkında bir takım sorunları tartısıyoruz. benımde aklıma gelen ılk soru Dual Sesli Filmlerde 2.nci ses nasıl gecebiliyoruz. menulere biraz baktım ama göremedim bu konudakı yardımlarınızı beklıyorum.

Alıntıları Göster
    Beholder:

Ender:

Aynı soruyu ben de başka bir başlıkta sormuştum, DJ ICEMAN nikli arkadaş bana aşağıdaki cevabı vermişti. Sanırım bu cevap size de yardımcı olur:

mkv baslat kumandadan kırmızı tusa bas
    acılan bir menu olucak ordaki secenek ler arasında finlandiya var onu tükce bulana kadar ok tusları ile ilerile
    bulunca ok le kapat menuyu

not: acılan menude en ustten 3 secenekte olması lazım zaten 5 secenekli bir menudur
    bu menuden cift dil varsa filmde 2 secenekten istediğin dili de secebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: dino13

Beholder:

Ender:

Aynı soruyu ben de başka bir başlıkta sormuştum, DJ ICEMAN nikli arkadaş bana aşağıdaki cevabı vermişti. Sanırım bu cevap size de yardımcı olur:

mkv baslat kumandadan kırmızı tusa bas
    acılan bir menu olucak ordaki secenek ler arasında finlandiya var onu tükce bulana kadar ok tusları ile ilerile
    bulunca ok le kapat menuyu

not: acılan menude en ustten 3 secenekte olması lazım zaten 5 secenekli bir menudur
    bu menuden cift dil varsa filmde 2 secenekten istediğin dili de secebilirsin

Alıntıları Göster
    dino13 tşkler. akşam deniycem

• quote:

dino13 tşkler. akşam deniycem

Ben de aynı şeyi demiştim, sonra akşam denedikten sonra aşağıdaki mesajı yazdım arkadaşa :)) :

yaşasın :) oldu :))) teşekkürler dj
    şimdi sıra geldi taşınabilir 1TB hangi harddiski alacağıma karar vermeye
  • quote:

VINLAMA YADA UĞULTUNUN KALDIRILMASI KONUSUNU BAŞKA FORUMLARDA ARAŞTIRDIM, GERÇEKTEN İŞE YARADI. AŞAĞIDA VERECEĞİM BİLGİLERİN TAMAMI BAŞKA FORUMLARDAN ALINTIDIR. ŞAHSEN DENEDİM VE BENDE BÜYÜK BİR DERTTEN KURTULDUM...

PROBLEMİN ÇÖZÜMÜ ÇOK BASİTMİŞ; TELEVİZYONUNUZ İLE UYDU ALICINIZ ARASINDA ŞASİ OLUŞTURMAK. AŞAĞIDA VERECEĞİM LİNKTE VERİLEN BASİT ŞEMA UYGULAMASI İNANILMAZ VE %100 ÇÖZÜM. O KADAR PARA VERİP ALDIĞINIZ TV'NİN VINLAMASINA KATLANMAK VE ONU HAZMEDEBİLMEK MÜMKÜN DEĞİL... HER NEYSE ÇÖZÜM AŞAĞIDAKİ LİNKTE VERİLEN ŞEMAYI UYGULAMAK

http://img139.imageshack.us/img139/3821/sesxs5.jpg

BUNA İLAVETEN TELEVİZYONA TAKACAĞINIZ ANTEN FİŞİNİNDE RESMİNİ BULDUM. BİLDİĞİMİZ ALELADE ERKEK FİŞ;
    http://img26.imageshack.us/img26/3683/pr01434min.jpg

OLMAYANLAR İÇİN SADECE BU NEDENLE ALTIN UÇLU SCART KABLO ALMAYADA GEREK YOK ZATEN BENDEKİDE ALTIN UÇLU OLMASINA RAĞMEN UĞULTUYU KESMİYORDU.

KISACA ÖZET YAPAYIM;

SIRADAN BİR ERKEK ERKEK FİŞİ ( http://img26.imageshack.us/img26/3683/pr01434min.jpg ) KOAKSİYEL KABLOYA (UZUN OLMASINA GEREKTE YOK; SADECE UYDU ALICI İLE TV ARASINDAKİ MESAFE KADAR) BAĞLAMAK VE ERKEK FİŞİ TV'NİZİN ANTEN GİRİŞİNE DİĞER UCUDA UYDU ALICINIZIN LNB OUT KISMINA MONTE ETMEK. AMA BURADAKİ ÖNEMLİ HUSUS; UYDU ALICIYA GİDEN KOAKSİYEL KABLONUN ORTASINDAKİ BAKIR TELİN UCUNU KESEREK TEMASI ENGELLEMEK.

UMARIM DOĞRU ANLATABİLMİŞİMDİR VE İŞİNİZE YARAR...

BU BİLGİLER BAŞKA BİR FORUMDAN ALINMIŞTIR. BEN SADECE UYGULADIM VE PROBLEMİMİ ÇÖZDÜM...

emeğine sağlık arkadaşım;

çok güzel bir açıklama olmuş. hafta sonu bende denemeyi düşünüyorum...

teşekkürler...

• Deniyen arkadaslar fikirlerini yazarlarsa çok sevinirim
  • quote:

Deniyen arkadaslar fikirlerini yazarlarsa çok sevinirim

Denedim hocam, yine aynı. Evin topraklama sisteminde bi problem varmış sanırım, yarın gelsinler bir baksınlar ona göre televizyonu değiştireceğim.
  • quote:

quote:

Denedim hocam, yine aynı. Evin topraklama sisteminde bi problem varmış sanırım, yarın gelsinler bir baksınlar ona göre televizyonu değiştireceğim.

Alıntıları Göster
    LG 42LH7000 'de conax modül ile Teledünya'da show tv'nin sesinde problem yaşıyorum. Kumanda üstünden bikaç ayar yaptıktan sonra düzeliyor ama her kanal değiştirdiğimde aynı şeyi yapmak sıkıcı oluyor. Tv'me firmware update yapmak istemiyorum. Bunun başka çözümü var mı?

• EEE Evin topraklamasında sorun varsa.. tv yi değiştirsenizde sorun değişmiycek ki..

quote:

quote:

• quote:

quote:

Hocam evin topraklamasında problem varsa sizdeki sorun bence çok büyük ama ben evdeki topraklamada sorun olacağına pek ihtimal vermiyorum. Önerdiğim metodun doğru şekilde yapıldığını tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Bende ki ve bu metodu öğrendiğim forumdakilerin hepsinin sorunu bu yolla oratadan kalkmış. Bendeki ses bıçak gibi kesildi desem yeri var. Daha önce yayın olmayan bir kanalda sesi biraz açtığımda salonda durulmayacak gibiydi ama şimdi aynı şekilde sesi en yüksek konuma getirdiğimde çıt bile çıkmıyor.
    Umarım problemin en kısa sürede çözülür. Sayın ender'in dediği gibi eğer sorun topraklama ise Tv'nizi değiştirmenin yararı olmayacaktır. evdeki topraklamada sorun varsa diğer cihazlarınız ve evde bulunanlar tehlike altındadır. Bence sorununuz topraklamada değil...

• quote:

EEE Evin topraklamasında sorun varsa.. tv yi değiştirsenizde sorun değişmiycek ki..

İlk önce evin topraklamasına bakılacak, ondan sonra sorun hala devam ederse değiştireceğim.

Sayın celebic; dediğiniz yöntemi uyguladım ancak herhangi bir değişiklik olmadı. LNB out dan, televizyondaki RF girişine şemadaki gibi kablo çektim, ordaki mantık toprak yaptırmaktı ama değişen birşey olmadı maalesef.
  • quote:

quote:

EEE Evin topraklamasında sorun varsa.. tv yi değiştirsenizde sorun değişmiycek ki..

İlk önce evin topraklamasına bakılacak, ondan sonra sorun hala devam ederse değiştireceğim.

Sayın celebic; dediğiniz yöntemi uyguladım ancak herhangi bir değişiklik olmadı. LNB out dan, televizyondaki RF girişine şemadaki gibi kablo çektim, ordaki mantık toprak yaptırmaktı ama değişen birşey olmadı maalesef.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ,
    Analog ses sistemim var. Ama, tv'mize bağlayamıyoruz. Analog ses sistemi ile , tv'mizin arasına şu 2 cihazdan birini bağlasak usb'den mkv izlerken 5+1 ses alabilir miyiz ?
    1-) creative ddts100
    2-) jazz de-006 veya jazz dt-005

• quote:

Orijinalden alıntı: crossfire

Arkadaşlar ,
    Analog ses sistemim var. Ama, tv'mize bağlayamıyoruz. Analog ses sistemi ile , tv'mizin arasına şu 2 cihazdan birini bağlasak usb'den mkv izlerken 5+1 ses alabilir miyiz ?
    1-) creative ddts100
    2-) jazz de-006 veya jazz dt-005

dostum jazz de-006 kullanıcısı olarak cvp verim,de-006 tvden stereo çıkış alıp,analog ses sistemine de-006 üzerinden 5+1 baglantı yapıp sorrund ses alırsın yani bütün kollonlarından ses alırsın. stereo üzerinden sinyal aldıgın için ses orjinal bir 5+1 gibi dağılmaz, zağten mkv uzantılı bir videodan orjinal bir 5+1 sinyal alamazsın, kısacası jazz de-006 decoder ile tvnin stereo çıkışından bağlantı yaparak normal tv yayınlarını ve dvdlerini 5+1 sistemin tamamını kullanarak izleye bilirsin..
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.