Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hafta başında lh 5000 aldım ancak görüntüden memnun değilim ekranda donukluk var ve doğal görünmüyor görüntüler, altın uçlu scartların görüntüye etkisi varmı birde lh 5000 için en ideal görüntü ayarları nasıldır? elinde bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. dijitürk philips cihaz kullanıyorum
  • arkadaşlar acilen yardım lütfen . 37LH3000 serisi lcd tv de film izlemek için AVG kablo aldım . görüntü geliyor ama ses sadece PC den geliyor tv den gelmiyor ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ymantalya

merhaba arkadaşlar
    Dün itibari ile LG den LG LH4010 42'' model lcd tv aldım fakat cihazda video özelliği yok satan satıcı olduğunu söyledi fakat menüde sadece müzik ve resim menüsü var
    versiyon V03.55.00 kurulu eğer gizli menü var ise nasıl yaparız saygılarımla.

modeli 42 lh4010 ZDBEUVLJG DİYE GEÇİYOR MODELİ KUTUDA.
    Mehmet ŞİMŞİR

arkadaşım videoyu açma işlemi forumlarda var araştır çok kolay 3.55 den 3.15 düşürüp divx i hd açıp kullanacan
    ben 47 lh 4000 de kullanıyorum 720 p ler mükemmel oynatıyor
  • Bir arkadaşımda LG 42LH4000 var. Usb'den video izlemek istiyor. Firmware versiyonu yüksek. Bunu 3,15'e düşürmek istiyor. Benden yardım istedi. Aradım bulamadım. Biri , 42LH4000 tv'nin usb'den video oynatabilmek için gerekli olan 3,15 versiyon dosyasını indirebilmem için link verebilir mi ?
  • Merhaba arkadaşlar

Dün itibariyle bende LCD aldım LG 47 LH 3010 Kurulumunu kendim yaptım kolay oldu Realden aldım 1.899 tl 8 taksit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 16 Nisan 2010; 11:26:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSanitarium

http://www.avforums.com/forums/lg-owners-forum/1060224-lg-lh-series-3-15-firmware.html

Teşekkürler, indirdim arkadaşın usb belleğine kopyaladım.
  • Arkadaşım başarı ile "downgrade" yaparak versiyonu aşağıya düşürmüş. Şimdi videoları izleyebiliyor.
    Aklıma şöyle birşey geldi. Olmaz ama yine de bir sorayım. 42LH7000 tv'mde teledünya var. Tv'm hdmi1 üzerinden pc'me bağlı. Teledünya'da Eurosport HD kanalını bir şekilde , tv'me bağlı harici diskime yada dirket pc'mdeki hard diske kayıt yapabilirmiyim?
  • merhabalar. lg lh4000 televizyonum maalesef usb deb video oynatmıyor. versiyon 3.4. ayrıca ok ye basınca 50 hz gösteriyor. 100 hz nasıl yapabilirim. aynı anda hem kumanda hem tv den ok ye bastığım halde bir türlü servis mönüsüne giremiyorum.
  • arkadaslar bir film vardi. uzerıne turkce ses ekledım her sey cok ıyı yanlız lcd tv de artık ılerı aldıkca fılm kaldıgı yerden devam edıyor ılerı almıyor neyı hatalı yaptım..
  • arkadaşlar 42LH5000 için yeni firmware varmı, uzun zamandır ilgilenemiyorum. şu an 3.55 yüklü, teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar,

Dün gece 32lh7000 tvmin yazılımını 3.15'e yükselttim. Fakat servis ayarlarını incelerken tool options 3'deyken kumandadan yanlışlıkla 0 tuşuna bastığım için orijinal değer silindi. Geri alamıyorum. Tahmini bir şeyler yazdım ama bu sefer de menüdeki fonksiyonlar azalıyor.

Orijinal değeri kendi 3.15 yüklü televizyonlarına bakıp bana bildirebilirseniz çok sevinirim.
  • Merhaba arkadaşlar 2 haftadır 42lh7000 kullanmaktayım, işin uzmanı değilim ama genel olarak menunum. Sadece optik ses çıkışı olması bir dezavantaj
    Eski scart kablomu kaliteli altın uçlu ile değiştirdim görüntü kalitesi çok farketti ve televizyondan gelen cızırtı sesi kesildi.
    Bu arada frimvare versiyonuna nerden bakabilirim??
    Güncel değilse güncellemek bir işe yararmı??
  • Arkadaşlar bende 42LG5000 serisi lcd tv var. versiyon V.3.35.1 . Bu telezizyonun 3.15 versiyonunu bulamadım, bu modelde usb den divx izlenmiyormu? izleyen yok mu?
  • Arkadaşlar Merhaba,

42LG2000 lcd için aşağıdakileri yapıyorum ama güncelleme gerçekleşmiyor.
    Şu an ki versiyon bilgisi V3.35.1
    Önerisi olan var mı?

USB'de LG_DTV klasöründe "V3.15.00_EU_ALL_0.1.50.97_flash.epk" dosyası duruyor. Menüde "Opsiyon" üzerindeyken 7 defa 7'ye basıyorum. "TV yazılım güncelleme" ekranı açılıyor. Bu ekranda bellek kartında dosya gözükmüyor.

Ne yapmam gerektiği konusunda fikri olan var mi?

Sevgiler,
    Emrah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolakutusu -- 5 Mayıs 2010; 12:26:30 >
  • Genel bir yazı yazıyorum.
    Arkadaşlar, divx/mkv filmler için versiyonu 3.15'e indirmenize gerek yok.
    Burada anlatılan kumandaylahttp://forum.donanimhaber.com/m_33183177/mpage_15/key_/tm.htm o menüyü açabiliyorsunuz.
    Ben de, infrared çıkışı olan Dell x51v PDA'ma yazılım yükleyerek bu işi yapmıştım.
    Sonuçta firmware yazmak riskli bir işlem. Üstelik ben 3.55'den 3.15'e inmişsem, tekrar yükseltmek isterim. iki kere yaz, iki kere risk.
  • Arkadaşlar 42" LH 9500 arıyorum. Nerden bulabilirim? İstanbul Bilişim sadece daha büyük model 9500 serisi getirecekmiş ama bana 42" lazım.

Ayrıca bu modeli kullananlar memnunlar mı öğrenmek isterim.
  • lg 47 lh 5000 kullanıyorum. mevcut versiyon 3.15 bundan sonra birçok versiyonun yayınlandığını gördüm.
    http://www.lg.com/pl/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=47LH5000&initialTab=drivers

sitesinde (lg nin kendi sitesi) EU_ALL_0.1.57.66_flash.epk diye bir versiyon indirdim. Ama bu versiyon kaç?, yüklesem ne gibi değişiklikler olur.
    şuan sorunsuz bir şekilde tv yi kullanıyorum. film falan hepsi iyi, yinede yeni versiyonda bi fark vardır diyor içimden bi ses.
    sizce yüklemelimiyim, yoksa sorunum zaten yok böylemi kalsın? kafam çok karıştı cidden.?

• keynes01 arkadaşım, v3.65'e denk geliyor, ben yükledim sorun yok, görüntü kalitesi biraz daha iyi (zaten iyiydi de). Kolay gelsin.
  • 10 MAYIS'ta bimeksten 47lh5000 modelini aldım usbden 1080p görüntüleri mükemmel gösteriyor.tv için uydu alıcı alacağım tavsiyeleriniz nelerdir? kullanıp memnun olduğunuz cihazların kodlarını yazarmısınız..teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.