Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: birmezun

usbyi aktif eden arkadaşlar..
    tool optionsdaki seceneklerle oynayanınız oldumu.. bu cihaz mkv ve foto dışında neler yapabiliyor..
    yeni özellikler hakkında bilgisi olan varmıı..

Aslında var, ama cesaret edip fazla kurcalamdım.LH 3000 kullanıyorum. Tool Op.3 içinde Digital eye seçeneğini 1 yapınca; enerji tasarruf modlarına oto seçeneği geliyor.Ki bu yok benim modelde, ama 4000 serisinden sonra aktif bu oto seçeneği.
    THX seçeneğini 1 yapınca; renk ayarlarına yeni bir seçenek geliyor,thx sinema adı altında.

Korkumdan daha fazla ileri gitmedim(gidemedim).Başka deneme yapanlar deneyimlerini yazabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossfire

http://members.chello.nl/devilstrike/LG_DTV_v3.66.zip
    Yukarıda verdiğim link'ten indiriliyor. Ben denemedim. Sorumluluk sana ait. Ola ki indirip yüklersen sonuç hakkında bilgi verirmisin?

yükleme işlemini nasıl yapıyoruz?
  • @metinardicli takma isimli arkadaş firmware yükleme işini şöyle anlatmış.
    "temiz formatlı usb de oluşturduğun LG_DTV klasörü içine bu indirdiğin dosyayı atıyosun, TV kapalı iken flashı takıyorsun sonrada açılınca otomatik update yapacak kendisi.... "
    Ayrıca,
    Yine aynı arkadaş şöyle yazmış.
    Arkdaşlar yaklaşık 1 Saat önce TV lerimiz için yeni yazılım LG tarafından sunulmuştur...

V3.67 gelmiştir...

Herkese kolay gelsin...

http://devil-strike.square7.ch/LG_Firmware/LG_DTV_v3.67.zip

Yapılan değişiklikler şöyle ;

Updating Nand Flash of GP EU All model as running change YES
    1. Under Russia specific CAM envirnment , when channel change ,TV state goes to NO-SIGNAL
    2. Add Slovenia certification LOGO in E-streamer
    3. When input change to USB photo , NR did not change with previous NR data
    4. Passwd changed from 0000 to 0413 entering to service menu
    5. Under USB photo data envirnment , some JPEG pattern did not printed. ? RSVOC
    6. Under NVM uninitialized envirnment(only first power on) , during AC power on TV set getting LatchUP and reset. But after reset , it?s OK.

• quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

yükleme işlemini nasıl yapıyoruz?

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=40843976
  • Slm , bu yazılım tüm lh serisine uygunmu acaba benim lcd nin modeli LG 32lh7000....

quote:

Orijinalden alıntı: crossfire

@metinardicli takma isimli arkadaş firmware yükleme işini şöyle anlatmış.
    "temiz formatlı usb de oluşturduğun LG_DTV klasörü içine bu indirdiğin dosyayı atıyosun, TV kapalı iken flashı takıyorsun sonrada açılınca otomatik update yapacak kendisi.... "
    Ayrıca,
    Yine aynı arkadaş şöyle yazmış.
    Arkdaşlar yaklaşık 1 Saat önce TV lerimiz için yeni yazılım LG tarafından sunulmuştur...

V3.67 gelmiştir...

Herkese kolay gelsin...

http://devil-strike.square7.ch/LG_Firmware/LG_DTV_v3.67.zip

Yapılan değişiklikler şöyle ;

Updating Nand Flash of GP EU All model as running change YES
    1. Under Russia specific CAM envirnment , when channel change ,TV state goes to NO-SIGNAL
    2. Add Slovenia certification LOGO in E-streamer
    3. When input change to USB photo , NR did not change with previous NR data
    4. Passwd changed from 0000 to 0413 entering to service menu
    5. Under USB photo data envirnment , some JPEG pattern did not printed. ? RSVOC
    6. Under NVM uninitialized envirnment(only first power on) , during AC power on TV set getting LatchUP and reset. But after reset , it?s OK.

• 42lh7000 tv me 3.67 yükledim.. dolaysıyla sizin tv yede uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

42lh7000 tv me 3.67 yükledim.. dolaysıyla sizin tv yede uygun

Tşkler... Akşam eve gidince bende güncellemeyi yaparım...
  • LH7000 tv''sini 3,67'ye yükselten var mı?
  • Ben yükselttim ama fark varmı diye sorarsan o gözle hiç inceleme yapmadım...
  • Farkı soracaktım. Mesela, usb'den video falan izlerken görüntü kalitesinde bir değişim oldu mu? Yada senin gözüne çarpan bir fark var mı?
  • Akşam bi o gözle bakarım ama anlamam zor olur sanırım...
  • Ben de 3,67 'ye upgrade ettim. Şimdilik hiç bir fark göremedim.
  • Bluetooth kulaklikla usb den film izleyemiyorum filme gecince kulakligi kesmek istiyor
  • Bluetooth kulaklık bulabilirsem denerim ? usb den film gösterirken çoğu özelliğini kapıyor zaten renk ayarlarına bile giremiyorsun...
  • usb den film izlerken skart girişiyle tv me bağlı dvd payer+ses sisteminden filmlerin sesi gelmiyor. konu hakkında bilgisi olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotra

usb den film izlerken skart girişiyle tv me bağlı dvd payer+ses sisteminden filmlerin sesi gelmiyor. konu hakkında bilgisi olan var mı

Maalesef sesleri scart ile ses sistemine aktarmazsın. Çünkü scart yoluyla dışarı ses vermiyor LH serileri. Ancak kulaklık çıkışı veya optik çıkış ile sesi aktarabilirsin. Kulaklık çıkışından alınan ses çok kaliteli değil ve şiddeti düşük. Optik ise 5+1 ses veriyor, şiddeti yüksek. Ama, ses yada sinema sisteminde optik giriş yoksa o yolda kapalı senin için. Ancak bazı ek cihazlar(adı playvision galiba) yoluyla optik çıkıştan sesi akatarbiliyorsun. Durum budur dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuralkan

Maalesef sesleri scart ile ses sistemine aktarmazsın. Çünkü scart yoluyla dışarı ses vermiyor LH serileri. Ancak kulaklık çıkışı veya optik çıkış ile sesi aktarabilirsin. Kulaklık çıkışından alınan ses çok kaliteli değil ve şiddeti düşük. Optik ise 5+1 ses veriyor, şiddeti yüksek. Ama, ses yada sinema sisteminde optik giriş yoksa o yolda kapalı senin için. Ancak bazı ek cihazlar(adı playvision galiba) yoluyla optik çıkıştan sesi akatarbiliyorsun. Durum budur dostum.

sağol cevap için teşekkürler.
  • bendede LG LH4000 var avi formatlarını sorunsuz izliyorum seagate 1 tb hdd yi bağlıyorum tv ye mkv filmlerde ise 20 -25 dk gösteriyor sonra menüye dönüyo acaba bunun sebebi ne olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechete

bendede LG LH4000 var avi formatlarını sorunsuz izliyorum seagate 1 tb hdd yi bağlıyorum tv ye mkv filmlerde ise 20 -25 dk gösteriyor sonra menüye dönüyo acaba bunun sebebi ne olabilir ?

1 tb hdd hiç kullanmadım ama size tavsiyem şu hdd yi lcd tv ile gelen uzatma kablo ile kullanıyorsanız ara sıra böyle filmden atma olayını bende yaşıyordum...Uzatma kabloyu çıkardım hdd yi kendi kablosu ile direk bağladım artık kesinlikle filmden atma yada hdd yi görmeme gibi bi durum yaşamıyorum...
    Sanırım uzun kablo da enerji iletimin de zayıflama oluyor bu sebeple sorunlar yaşanıyor...
    Dediklerimi denedikten sonra sorunun düzelip düzelmediğini buraya yazarsanız iyi olur...
  • Arkadaşlar sabahtan beridir, LH 2000 ile ilgili USB den nasıl film izlenir konusunu arıyorum bulamadım buraya yazdım acaba bana yardımcı olacak arkadaş varmıdır,

alalı 2 sene oldu, garantisi gitmesin diye tırstım, ama şimdi garanti bitti 720P film izlemek istiyorum,

bana bu konuda yardımcı olacak arkadaş varmıdır, nasıl açarım USB den bu özelligi
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.