Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: koppa

LH 3000 serisi Tv 'mde oynatamadığım mkv dosyalarını çok kafa patlattıktan sonra oynattırmayı başardım arkadaşlar. Belki birilerinin işine yarar diye söylüyorum. Handbrake adlı çevirici (converter) ile oynatamadığınız 1080p filmleri bile görüntü kaybı olmaksızın (yada az kayıplı) oynatabilirsiniz. Arzu eden olursa ayrıntılı anlatırım.

hocam selam, LH3000 i nasil FW yaptin acaba?
    bende LH2000 var da, aynidir sanirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ch0sen

Arkadaşlar ben LH3800 37" kullanıyorum..

Oyunlarda [ps3] en iyi kaliteyi hangi ayarlarda alabilirim?

Birde televizyonu alalı bayağı oldu, acaba güncellemesi çıktı mı bu televizyonun ve yapmamı tavsiye edermisiniz?

3000 serilerinde özel GAME renk modu var. Onunla deneyebilirsin..
    Yada ingilizcen varsa AVforums'da konuyu araştırabilirsin...

Yeni yazılm olarak v3.75 çıktı en son.
    Buradan Indirebilirsin...

Yeni yazılım yükleyip fark gören oldu mu acaba?

Açıkçası ben pek bir fark göremedim. Ancak yeni her zaman iyidir.
    Bir bug varki adamlar uğraşmışlar, yenisini yapsınlar.
    Yoksa kimsenin bu tip işlerle uğraşacağını zannetmem.

37LH7000 var bende dün akşam v3.40'dan v3.75'e yükselteyim dedim. yükseltti yükaeltmesine de
    scartdan ses alamıyorum usb film seyredebiliyorum ses çıkıyor hiçbir sorun yok.

ama uyduya alınca scart'dan ses gelmemeye başladı. görüntüde hiç bir sorun yok ses çıkmıyor. Kablodan olamaz çünkü güncellemeden önce çalışıyordu.

Ne yapacağım

eski versiyonlarda yok elimde nasıl geri alacağım

Lütfen yardımcı olun bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Eutrist

quote:

quote:

quote:

quote:

Birde televizyonu alalı bayağı oldu, acaba güncellemesi çıktı mı bu televizyonun ve yapmamı tavsiye edermisiniz?

37LH7000 var bende dün akşam v3.40'dan v3.75'e yükselteyim dedim. yükseltti yükaeltmesine de

ama uyduya alınca scart'dan ses gelmemeye başladı. görüntüde hiç bir sorun yok ses çıkmıyor. Kablodan olamaz çünkü güncellemeden önce çalışıyordu.

Ne yapacağım

üstte verilen linktekini indirdin değil mi?
    ilk kez böyle bir sorun duyuyorum.
    Tekrar indirin, usb belleğe temiz bir FAT32 format çekin, sonra elinizle LG_DTV dosyası oluşturup indirdiğiniz dosyayı içine atın...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne yapacağım

üstte verilen linktekini indirdin değil mi?
    ilk kez böyle bir sorun duyuyorum.
    Tekrar indirin, usb belleğe temiz bir FAT32 format çekin, sonra elinizle LG_DTV dosyası oluşturup indirdiğiniz dosyayı içine atın...

S.a.
    metinardicli kardeşim bu benim televizyonu biraz daha kurcaladım. HDMI'dan da ses ve görüntü gelmiyor. verisyonlar arası dolaştım. v3.67 - v3.65 - v3.15 bunların hepsini yükledim hiç biri scart ve hdmi geri getimedi scart'ta ses yok hdmi'da hiçbir şey yok görmüyor hiç service menüsüne girdim onlardanda anlamadım hdmi 4 yazıyordu. scart full+half yazıyordu full yaptım ama o kadar...

Yukarıda resimde görülüyorki Model v3.75 hiç değişmiyor ama üstteki epak yeni versiyon yükledikçe değişiyor...

Oy ben ne edeyim annem beni dövecek yakında tek eğlencesini elinde almış gibi hissediyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eutrist -- 9 Mart 2012; 13:32:27 >

• @Eutrist :

yapılacak tek şey factory reset atmak. Bir forumda konusu vardı ama şimdi bulamıyorum. Aslında az çok hatırlıyorum ama emin değilim.
    Bir tuşa 9 kez basılıyordu. Neyse bulunca yazarım...
  • quote:

@Eutrist :

yapılacak tek şey factory reset atmak. Bir forumda konusu vardı ama şimdi bulamıyorum. Aslında az çok hatırlıyorum ama emin değilim.
    Bir tuşa 9 kez basılıyordu. Neyse bulunca yazarım...

@metinardicli

neden olduğunu öğrendim. sitelerde verilen v3.75 firmware'i yanlışmış yada lh7000 dışındaki modelleri kapsıyormuş. yanlızca lh7000 için olan versiyonu bulup yükledim.
    LG_DTV-3.75-non-LH70 bu versiyon bize uymuyor.

635704(3.75.00)-LH70_0.1.57.85_flash_V3.75.epk bunu indirip kurun aşağıda linkler var.

Ve sorun çözüldü bu arada v3.15'i yüklediğimde service menüsüne girdim ve Thx'i ve Local Dimming'i açtım. Picture Wizard'da vardı onu açmaya cesaret edemedim.

doğru versiyonları yüklemek için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.

http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/Firmware_versions_history_(Saturn_6_models)

http://www.filecrop.com/search.php?w=LG%20Firmware%203.15%20zip&opt_t=1&opt_d=0&c=30&m=0&size_i=0&size_f=100000000&engine_r=1&engine_m=0&engine_h=1&pos=1&order=score&mod=dec

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim...

• Merhabalar, yeni yazılımlardaki farklılıkları yazabilir misiniz? Bende 47" LH 7000 kullanıyorum, bir şikayetim yok ama bilmek isterim. Yükseltme yapmaya değer bir şey var mı? Teşekkürler
  • quote:

Merhabalar, yeni yazılımlardaki farklılıkları yazabilir misiniz? Bende 47" LH 7000 kullanıyorum, bir şikayetim yok ama bilmek isterim. Yükseltme yapmaya değer bir şey var mı? Teşekkürler

Valla bende çok büyük bir fark göremedim diyordum ama 3 metre mesafeden görüntüde bir iyileşme var sanki.

diğer taraftan Dün tenten'in mkv'sini izledim daha önce kodlama hatası yüzünden zor okuyordu. Şimdi önce biraz takıldı. Sonra hiç sardırmadan izleyince hiç donma yapmadı.

Başka şeyleri de aşağıdaki sitede yazıyor;

http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/Firmware_versions_history_(Saturn_6_models)

• quote:

quote:

Merhabalar, yeni yazılımlardaki farklılıkları yazabilir misiniz? Bende 47" LH 7000 kullanıyorum, bir şikayetim yok ama bilmek isterim. Yükseltme yapmaya değer bir şey var mı? Teşekkürler

Valla bende çok büyük bir fark göremedim diyordum ama 3 metre mesafeden görüntüde bir iyileşme var sanki.

diğer taraftan Dün tenten'in mkv'sini izledim daha önce kodlama hatası yüzünden zor okuyordu. Şimdi önce biraz takıldı. Sonra hiç sardırmadan izleyince hiç donma yapmadı.

Başka şeyleri de aşağıdaki sitede yazıyor;

Teşekkür ederim.

• 47 LH 5000 Tv mi 3.75 güncelleme yapmak istiyorum
    Fotodaki yere kadar geldim ama gerisini yapamıyorum.Bilgisi olan??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadobjk

47 LH 5000 Tv mi 3.75 güncelleme yapmak istiyorum
    Fotodaki yere kadar geldim ama gerisini yapamıyorum.Bilgisi olan??

S.a.

Önce usb veya harici diskin içine LG_DTV adında bir klasör oluştur. Bu klasörün içine http://dl.dropbox.com/u/28364252/LG_DTV-3.75-non-LH70.7z bu linkteki dosyayı indir ve içinden çıkan epk uzantılı dosyayı kopyala.
    Daha sonra sen usb'yi tv'ye tak ve güncelleme otomatik başlayacaktır. Eğer başlamaz ise menü tuşuna bas. sonra options(ayarlar) üzerine gel içeri girme!!! sonra kumandadan fav tuşuna 7-8-9 artık çıkana kadar bas sonra senin yüklediğin resimdeki altta epak: yazıp boş olan yerde şöyle bir yazı çıkacak 510907(3.75.00)-LH40_LH90_0.1.57.85_flash_V3.75.epk üzerine gel ve yüklemeyi başlat.

• Sağol arkadaşım,LG yi aradım,aynen sizin dediklerinizi dedi.Şu an tv 3.75 oldu ve x264 dizileri açtı.Çok teşekkürler yardımlar için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadobjk

Sağol arkadaşım,LG yi aradım,aynen sizin dediklerinizi dedi.Şu an tv 3.75 oldu ve x264 dizileri açtı.Çok teşekkürler yardımlar için.

Estağfurullah herkes bildiği kadarını paylaşsa ne güzel olur.
  • arkadaşlar lh 5000 tv deki yazılımı 3.63 ten 3.75 e yükselttim ama daha önce açan mkv flmler açmaz oldu açan filmlerdede takılarak ilerliyor.Tekrar 3.63 veya daha yüksek bir sürüme yükseltmek istiyorum yazılımları nerden bulabilirim.
  • Merhaba
    çok büyük bir problemle karşılaştım ve çözüm bulamıyorum bir türlü ve önerilerinizi bekliyorum...

televizyonun (42LH7020) versiyonunu 3.40 tan 3.75 e yükselttim ama saçmalıklar ortaya çıktı ve anladımki yanlış firmware yüklemişim LH40-LH90 için olan ortak firware i yüklemişim.

1.si ve en önemlisi ses gitti tv de, uydu alıcı bağlı televizyona ama ses yok görüntü var usb den film izlerken sıkıntı yok herşey normal
    bağlantılarda(inputs) takılı oan cihazlar aktif değil, yanlış cihaz yanlış yerde HDMI'a girişi hiç yapamıyorum gibi sorunlar var.

bunların çözümü için bir kaç yol denedim

downgrade işe yaramıyor yazılımı görmüyor bile normal data var gibi muamele yapıyor usb'e menu+7x7 de bi işe yaramadı,
    orijinal firmware e dönmede hata veriyor (menu+9x7)

çok sinir bozucu bir durum önerisi olan varsa her türlü deneysel yola hazır bir cihaz var şu an elimde servise göndermeyi düşünmüyorum.

aslında cihazın 3.40. sürümü gayet başarılıydı ama 2 dil seçenekli bir film izlemek istediğimde lanet olası çince'yi kendisi seçtiği ve dil menüsü aktif olmadığı için bu yolu denedim başıma neler geldi...

• neyse ben kendi çözümümü buldum aynı problemle karşılaşan olursa LH7000 serisi için bana ulaşabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myufka

neyse ben kendi çözümümü buldum aynı problemle karşılaşan olursa LH7000 serisi için bana ulaşabilir.
    Hocam geçmiş olsun, bu tip güncellemelerin kullanıcıya ne kazandırdığını hep merak etmişimdir. Elle tutulur bir şey oluyor mu? Görüntü kalitesinde bir iyileşme vb? Bugüne kadar bundan bahseden hiç olmadı. Güncelleme yapanlar sürekli bu tip sorunlar yaşamışlar, bunları okuyoruz. Birininde kalkıp görüntü daha netleşti veya buna benzer bir şey duymadım.
  • quote:

quote:

neyse ben kendi çözümümü buldum aynı problemle karşılaşan olursa LH7000 serisi için bana ulaşabilir.
    Hocam geçmiş olsun, bu tip güncellemelerin kullanıcıya ne kazandırdığını hep merak etmişimdir. Elle tutulur bir şey oluyor mu? Görüntü kalitesinde bir iyileşme vb? Bugüne kadar bundan bahseden hiç olmadı. Güncelleme yapanlar sürekli bu tip sorunlar yaşamışlar, bunları okuyoruz. Birininde kalkıp görüntü daha netleşti veya buna benzer bir şey duymadım.

Görüntü kalitesinde iyileşme gibi birşey beklemek çok mantıklı gelmiyor bana o kaynak videoyla alakalı bir durum. Tv FullHD sonuçta. Benim güncelleme yapma nedenim daha önce de dediğim gibi 2 ses dil seçeneği olan filmde ses seçimi yapamamamdı. Henüz incelemedim kendi tv'mi ama güncellemeler boş değildir. Bu birazda kullanıcının tv nin hangi nimetlerinden faydalandığıyla alakalı bir durum. FullHD tv alıp sadece karasal yayınları izleyen biri için güncellemeler gereksiz elbette. Firmware'ler arasındaki farkı (bu konu içinhttp://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/Firmware_versions_history_(Saturn_6_models)#v._3.75 sitesinden görebilirsin) firmanın sitesinde bulabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

Görüntü kalitesinde iyileşme gibi birşey beklemek çok mantıklı gelmiyor bana o kaynak videoyla alakalı bir durum. Tv FullHD sonuçta. Benim güncelleme yapma nedenim daha önce de dediğim gibi 2 ses dil seçeneği olan filmde ses seçimi yapamamamdı. Henüz incelemedim kendi tv'mi ama güncellemeler boş değildir. Bu birazda kullanıcının tv nin hangi nimetlerinden faydalandığıyla alakalı bir durum. FullHD tv alıp sadece karasal yayınları izleyen biri için güncellemeler gereksiz elbette. Firmware'ler arasındaki farkı (bu konu içinhttp://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/Firmware_versions_history_(Saturn_6_models)#v._3.75 sitesinden görebilirsin) firmanın sitesinde bulabilirsin.

Teşekkür ederim.

• Arkadaşlar aylardır yeni firmware gelmiyor.
    LG bizi unuttu anlaşılan.

Şu an 3.75'teyim her hangi bir sorun yok.
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.