Şimdi Ara

lg3400 kullanan veya hakkında fikir sahibi olan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lg c3400 almayı düşünüyorum fiyatı ve tasarımı bence iyi. ancak şarj durumu, tuşların sertliği ve mesaj yazma ve menü kolaylığı hakkında hiçbir fikrim yok. bilgi sahibi arkadaşlar paylaşırlarsa çok sevinirim.

• yokmu
  • ya bi arkım almış bu teli ilk olarak cok şık bi tel..fakat arttırılablr hafıza tek kotu yanı..kamerasıda fiatına gore cok ii..menusu flnda karısık diil zten..ekran rengi baya ii ve net..mesaj yazma nokianınkne bnzio sanırm..ama sarj konusunda bi fikrm yok..
  • teşekkürler
  • eywallah dostum ne demek
  • Bu arada bende Bir Lg 5300 modelli cep telefonu sahibi olarak farklı bir konuya dikkatini çekeyim.
    Bende bu telefonu 2 yıl öncesinde, Türkiye'ye ilk geldiğinde almıştım. Gerçektende o zamanın fiyatına göre en iyi telefonuydu diyebilirim.
    Fakat şimdi garantisi bitti, telefoncunun birisine gidip, bunu kaça alırsınız diye sorduğumda şoke oldum. Adam "20 Ytl" veririz demez mi? Benim 350 Milyon'a aldığım telefon şimdi beş kuruş etmiyor anlayacağın. Sebebini sorduğumda da yenisi üretilmiyor diye yanıt vermesi oldu.
    Yani Lg markası iyi hoşda, böyle birşey yapıp eski telefonun elinde beş kuruş etmeyecek kadar değersiz hale getirebileceğini hiç düşünmemişim. (tabii aslında bu mesele birebir Lg 'nin meselesi değil elbette ama yinede hatırlatmak istedim).Bu arada ben öyle don değiştirir gibi telefon değiştirenlerden değilim, bir telefonu aldım mı bozulana kadar (yada en az 2-3 yıl) kullanan birisiyim. Belki aldıktan kısa bir süre sonra elimden çıkarmış olsaydım, elbette çok fazla zarar etmeden satabilirdim.
    Mesela şimdi yine kamerasız telefon aradığım için bu sefer sırf bu anlattığım sebepten ötürü direkt Nokia'nın modellerini incelemeye başladım. :)

• jordi ikinci el piyasasında telefonun cok deger yitirecegini tahmin ediyorum ama zaten satmak gibi bi alışkanlıgım yok zaten telefon iyi oldugu surece. şimdiye kadar butun telefonlarımı cok uzun sure kullandım. ve hiçbirini satmadım. 3400 görünüm itibariyle çok şık bence ama şarj durumu ve servisiyle ilgili olumsuz yazılar okudum nette. fiyatıda cok uygun rakiplerine gore 286milyon ve 6taksit.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jordi

Bu arada bende Bir Lg 5300 modelli cep telefonu sahibi olarak farklı bir konuya dikkatini çekeyim.
    Bende bu telefonu 2 yıl öncesinde, Türkiye'ye ilk geldiğinde almıştım. Gerçektende o zamanın fiyatına göre en iyi telefonuydu diyebilirim.
    Fakat şimdi garantisi bitti, telefoncunun birisine gidip, bunu kaça alırsınız diye sorduğumda şoke oldum. Adam "20 Ytl" veririz demez mi? Benim 350 Milyon'a aldığım telefon şimdi beş kuruş etmiyor anlayacağın. Sebebini sorduğumda da yenisi üretilmiyor diye yanıt vermesi oldu.
    Yani Lg markası iyi hoşda, böyle birşey yapıp eski telefonun elinde beş kuruş etmeyecek kadar değersiz hale getirebileceğini hiç düşünmemişim. (tabii aslında bu mesele birebir Lg 'nin meselesi değil elbette ama yinede hatırlatmak istedim).Bu arada ben öyle don değiştirir gibi telefon değiştirenlerden değilim, bir telefonu aldım mı bozulana kadar (yada en az 2-3 yıl) kullanan birisiyim. Belki aldıktan kısa bir süre sonra elimden çıkarmış olsaydım, elbette çok fazla zarar etmeden satabilirdim.
    Mesela şimdi yine kamerasız telefon aradığım için bu sefer sırf bu anlattığım sebepten ötürü direkt Nokia'nın modellerini incelemeye başladım. :)

nokya ve SE hariç hemen hemen tüm telefonlarda bu sorunu yaşarsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.