Şimdi Ara

lg55eg920v ile samsung 55js8500 arasinda kaldim lutfen yardim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
2
Favori
4.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Akıcılık yönünden iyiydi ama akıcı olan ledler de var ben sdlerini de beğenemedim HD'lerini de. fazla abartıldı plazmalar. Panasonic'in renkleri beni hep rahatsız etmiştir. Ayrıca elektrik ısınma ağır olması düşük parlaklık gibi durumları da eklersek alınacak bir tarafı yok ve zaten o yüzden de bittiler.

oled'in olması gerekenden daha yoğun renkleri olduğunu düşünüyorum. İps paneli grafikerler kullanıyor. Benim favorim uf950v'dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @harpci
    Dostum cok sagol belkide haklisin..hem fiyati daha uygun hemde multimedya olarak daha zengin..belki su telefon kampanyasi bitmeden almali...4k oledler gelsin diye bekledik dort gozle simdi kararsiz kaldik :)...hayirlisi...

• unfoundeddd U kullanıcısına yanıt
    Hocam tabiki iyice incele bak. Bizimki bir anlık gözlem mağazada baktım bir 4K olede bir 950v'ye baktım oooo oled farkı atmış işte bu demedim. Hatta dediğim gibi renk yoğunluğu olması gerekenden fazla geldi. İzlediğim de 4K oleddi. Aynı görüntüde bir de yanlarında uf8507 yani benim Tv vardı:) 8507' tir tir titrerken 950v aynı oled gibi akıcıydı. Ben geri verebilirsem 950v'yi kafaya koydum.

fiyat olarak da bakarsAk ilerde oledler ayağa düşecek o yüZden bu Tv tam 4/4lük ürün.

Samsung gibi dandik firmalardan uzak dur.

• en yakın zamanda bir mağzaya gidip ikisini yanıma aldığım film ve futbol özetleriyle kıyaslıycam...normal tv yayınınıda kaydede bilirsem uzunca uğrastırıcam satıcıyı :-)
    Biz öyle yapmadık sen yap :) bir daha ben de görüntüleri dolduracağım yanıma :)

• tabiki kıyaslama yapıcam ama bu sadece gürüntü olarak beni tatmin edicek benzer görsellikler yanında mekanik olarak hangisi daha iyi multimedya olarak ileriye dönük hangisi daha geçerli tartışmak lazım...kaldı ki oraya gittiğimde '' abi sen beni dinle bunu al daha iyi'' gibi söylemlerde bulunan satıcı arkadaşlara karşı sizlerden bilgilenmek istedim...mesela gerçek hz değeri hususunda adam gibi bilgiye sahip satıcı görmedim...5000 tl ye ne alayım diyorum philipsten şaşma diyor...inanın bunlarla karşılaşıyorsunuz.
    dediğim gibi inşaa kalitesi kullandıkları 4k çevirici 50 yada 100 hz değerleri 1500/2000 hz lere yükselticileri ve akışkanlık için hangi mition kullanıldığı ve hangilerinin daha iyi olduğuna kadar bence hangisi artı tartışılmalı :-)
  • tabiki dört dörtlük birşey beklemiyorum ...hala gelişim aşamasında olan bir teknoloji....evet yetermi yeter ama aldığımdada direk tv den internete bağlanıp film izleyememe yada pixel gibi sorunlarlla karşılaşmak istemem....:-)
    Hocam sen 2 usb ye aynı görüntüleri at iki tv de oynat özellikle karanlık sahneleri de koy aydınlık sahneleride futbol maçı ve normal tv yayınıda oled i kapar çıkarsın ben uf950 yi izledim epeyçe canlı gözle kuzenimde var en son bana geldiğinde benim oled için üste kaç para istersin diye soruyordu kendisi oyun hastası ps4 oynar film izler usb den, normal yayın izlemez haber dizi vs bu uf950 yi ben yan odaya alıcaktım tlf kampanyası vs ile uyguna geliyordu bayağı sonra vazgeçip vestel 48ua9300 aldım onuda 3 gün kullanıp annemlere verdim fiyat olarak 4000 e filan gelir sanırım uf950 tlf u satarsan bütçen bu civardaysa alabilirsin ama 7000 verebilecek durumun varsa direk eg920 ye yönel bence şimdiden hayırlı olsun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi hayırlı işler :-) arkadaş bu oled tv ye sahip izmirde oturan arkadaş varmı bi ziyaret edeyim :)
  • bu 910 modeli farkı ne acaba ki 2000 tl fiyat farkı var
  • pardon...4k değilmiş :-)
  • jackbauer J kullanıcısına yanıt
    Bir fotoğraf koy da görelim şu oledi

• Hocam o bi saatte logo yanıpı hikayedir. Bi saat aynı kanalıda seyredemezsin demek olur bu :)

Ben oledleri beğendim ama bütçe yetmedi. Usb yi iki tane yap hocam aynı anda bakarsan doğru değerlendirirsin önce ona sonra diğerine bakmak yanıltabilir.

Sonuçları bekliyoruz heyecanla . Umarım memnun kalırsınız hangisi alırsanız.

• harpci H kullanıcısına yanıt
    Resim koymuştum lg 55ec930 oled konusunda var 2 tane cepten link atamadım malesef aramanız lazım 4 sayfada filandır sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackbauer -- 1 Aralık 2015; 21:16:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jackbauer J kullanıcısına yanıt
    Oled teknoloji devrim niteliğinde bir teknoloji. Arabalardan tutun da kalemlere kadar gelecek gelecekte.

LG olede yatırım yapmakla en akıllı işi yaptı. Belki de Lg'yi bu teknoloji lider konuma getirebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harpci -- 1 Aralık 2015; 22:25:43 >
  • @harpci sende fikrini degistirdin sanirim :)

Hocam fikrimi değiştirmedim teknoloji olarak devrim bir teknolojidir. Renk konusu farklı bir konu ben sadece şu an gördüğüm model için söyledim.

İlerde daha fazla çeşidi çıkacak ve daha da gelişecek bir teknoloji ilk çıktığı hali böyleyse gerisini siz düşünün.

• Dogru tabi nerden nereye geldi bu tv işi...şimdi 7000 tl ye alicagimiz tv 2 sene sonra 2000 tl :)..bi ara tv yerine omni virtuix gozlukmu alsam diye dusundum hem oyun hem film ötesi varmi...2 sene sonra kimse tv izlemez artik onlar gelistikce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unfoundeddd -- 2 Aralık 2015; 2:28:48 >
  • Vallahi beyler aslında ben samsung 55ju7000 de karar vermiştim ama ışık sızması banding gibi sorunları yaşama olasılığı her led tvde olduğu gibi bundada var... bu yüzden gözü karartıp bütçeyide biraz yükselterek yılbaşı kampanyalarını bekleyip güzel bir fiyata OLED mi baksam diyorum şimdi... çünkü cidden yok ışık sızmasıydı servisti arızaydı gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum. ne dersiniz sorunsuz bir tv adına beklemek ve extra maliyete değermi???
  • rorschachh R kullanıcısına yanıt
    55uf950v tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.