Şimdi Ara

lg55eg920v ile samsung 55js8500 arasinda kaldim lutfen yardim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
143
Cevap
2
Favori
4.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla 16 cıda istediğim gibi bir tvye kavuştum az uğraşmadım daha doğrusu az çekmedim patlayana kadar buna devam sonrasına bakarız 4k mı 8k mı allah büyük...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jackbauer J kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptın sen

Teknolojiye yetişmek çok zor 10 yıl sonra tv'ler kimbilir ne hale gelecek.
    Gözlüksüz 3D çıkabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harpci -- 2 Aralık 2015; 19:52:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy s2 de ekranda iz kalma olayını bire bir yaşadım

• Simdi napiyoruz oled aliyormuyuz yoksa yolumuza suhd ilemi devam ediyoruz

• Bu kadar beklemişken yılbaşı indirimlerine bakmak daha mantıklı. Belki oled icin iyi bir indirim yakalayabiliriz...

• Aynen ne kaldi sunun surasinda

Bauer hocam trt 4k yayinini izleyebiliyormusun bu oledde? Galiba Turkiyede 4k yayin icin en az 50p desteği gerekiyor gibi bir yazı okumuştum.

• rorschachh R kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bendeki fullhd 4k izlemek için eg920 modeli almak lazım ben tv nin bu kadar iyi çıkacağını bilsem direk eg920 alırdım ama o kadar tatsızlıktan sonra giremedim o olaya gerçi bluray yada mkv izlerken tv nin 4k dan farkı yok...

Anladim hocam eyvallah... ben iyiden iyiye gözüme kestirdim bu 920yi. Ilk firsatta alacağım inşAllah... bu arada nereden nereye geldik yahu;)) ilk araştırmaya başladığımda bütçeyi 2500 civarı belirlemiştim ama simdi goruyorumki neredeyse parayi sokaga atiyormusuz, sukurki almamisim, bu tv pahali olsada en azindan paramin karsiligini verecek insAllah....

• quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

Hocam sen 2 usb ye aynı görüntüleri at iki tv de oynat özellikle karanlık sahneleri de koy aydınlık sahneleride futbol maçı ve normal tv yayınıda oled i kapar çıkarsın ben uf950 yi izledim epeyçe canlı gözle kuzenimde var en son bana geldiğinde benim oled için üste kaç para istersin diye soruyordu kendisi oyun hastası ps4 oynar film izler usb den, normal yayın izlemez haber dizi vs bu uf950 yi ben yan odaya alıcaktım tlf kampanyası vs ile uyguna geliyordu bayağı sonra vazgeçip vestel 48ua9300 aldım onuda 3 gün kullanıp annemlere verdim fiyat olarak 4000 e filan gelir sanırım uf950 tlf u satarsan bütçen bu civardaysa alabilirsin ama 7000 verebilecek durumun varsa direk eg920 ye yönel bence şimdiden hayırlı olsun...

Merhaba arkadaşım,

Vestel 48UA9300 modelinden memnun kalmadınız mı?
    Ben de 55UA9300 almak için araştırma yapıyorum, yardımcı olur musun?

• artemes A kullanıcısına yanıt
    Oled den sonra görüntüsü bana çok yapay ve parlak geldi yanlardan ışık da sızıyordu az miktarda 4k ile full hd arasındada çok fark görmedim açıkcası şuan annemler kullanıyor gayet memnunlar sadece benim gözüm yadırgadı alınmayacak tv değil lg ve samsung led lerden aşağı kalır yanı yok...

• Oledler yaygınlaşsa da şu iğrenç ledlerden kurtulsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

Oled den sonra görüntüsü bana çok yapay ve parlak geldi yanlardan ışık da sızıyordu az miktarda 4k ile full hd arasındada çok fark görmedim açıkcası şuan annemler kullanıyor gayet memnunlar sadece benim gözüm yadırgadı alınmayacak tv değil lg ve samsung led lerden aşağı kalır yanı yok...

Teşekkür ederim arkadaşım.

3D si aktif gözlük mü acaba?
    Aktif gözlük panelide samsung sanırım 4 tane gözlük ve air mouse vardı ayrıca..

Teşekkür ederim arkadaşım.
    55 olanın paneli farklı yalnız albani nin incelemesi vardı ama hangi konuydu lg diye hatırlıyorum ama özellikle 40 ve 48" olanı tavsiye etmişti bende o sayede aldım zaten tv yi..

Dostum oledin plazmaya göre artılarını her detayına kadar anlayabilir misin?

• Plazma'nın Oled'e göre artısı Sd yayınlardaki üstünlüğü Hd'de durum tam tersi tabi..Led neyse'de Oled Plazma dan net üstün..

Vt serisi Plazma mı , Samsung 6500 serisi led Uhdtv mi deseler Vt Pana Plazma almak isterdim açık ve net..

Pana Vt-Zt Plazma orta sınıf ledleri cebinden cıkarır kesinlikle..Hi-end LEd'ler için aynı şeyi söyleyemem tabi..
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    Peki hocam hi-end led'le oledi kıyaslarsak?

• panel üstünlüğü, bahsettiğim gibi oledlerde sabit kaldığındaki pixel yapışması harici bir sıkıntı yok ama ledlerde ozellikle yeşil renklerde titreme var ..oledlerde hem enerji tasarrufu hemde netlik mevcut ledlerde derin siyah ve titremeleri önlemek için extra teknoloji lazım mesela nano criystal panel gibi ...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.