Şimdi Ara

lg55eg920v ile samsung 55js8500 arasinda kaldim lutfen yardim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
2
Favori
4.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ledlerin oledleri yakalaması mümkün ama geçermi tartışılır...
  • oledler ledler kadar parlak olmadığı için canlı değilmiş gibi görünsede plazmalar kadar doğaldır...ama plazmalar kadarda mat değil...plazmaların en büyük artısı hareketli sahneler...titreme ve lag minimum
  • eğer bahsedilen kırmızı ışık tükenmesi ve bahsedilen uzun süre aynı ekranda kalma sıkıntısı olmasaydı kesinlikle oled alırdım...gerçi daha karar vermiş değilim araştırmadayım :-)...yarın inşallah bir mağazaya gidip detaylı inceliycem
  • harpci H kullanıcısına yanıt
    2015 Hi-End lcd Led mesela uhdtv Samsung Js9500 ile geçen senenin fullhd Oled Lg ec930v kıyaslamak gerekirse dahi yine Oled..

Lcd Ledlerin Oled'i geçecek durumu kalmadı artık teknolojisinin sonlarına geldi çünkü.Ama Oled henüz gelişimin başlarında böyle düşünmek laızm..
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    Led crt ve plazmanın kaderini paylaşır yakında. Oledin hem maliyeti daha ucuz hem daha ince hem de herşeyin üzerine monte edilebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harpci H kullanıcısına yanıt
    Yalnız Oled'in maliyeti ucuz değil aksina yüksek.
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    Oled'in maliyeti daha ucuz diye duymuştum. Seri üretime geçilmediği içindir belki.
  • Oled notmalde pahali hatta sorunlari gidermek cok daha pahali...ama cinliler yeni bir oled teknolojisi uretmisler..lg son oledlerinde onu kullaniyor

• Daha ucuz maliyete ayni goruntu kalitesi sunuyor...

• Bugun media marketteydim...js serisiyle kiyaslanmaz hem goruntu kalitesi hemde kasa şıklıgi ben cok beyendim 7000 tl ye biraktilar :)...aldimmi tabiki hayir sadece oledlerde kampanya varmid açikcasi killandim...daha ec930 modeli bile 5000 tl iken

• 920 modelinin 9000 den 7000 e dusmeleri...

• İyi fiyat ec930 u satarsam ben kaparım bir tane eg920 den...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bugune ozel fjyat dedi ama bilmiyorum...7300 tl mis..satici 300 de ben yaparim dedi

• jackbauer J kullanıcısına yanıt
    Kaça satıyorsun

• unfoundeddd U kullanıcısına yanıt
    Media markette bir sorun olmaz. Tekrar yükselir fiyatı alsaydın keşke.

• arasira kullanıcısına yanıt
    4250 olabilir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 ay önce Samsung 50 HU 6900 aldım tam tamına 2350 TL verdim. 4K net renkler harika 50 inç ve 50hrz olması can sıkıcı görünse de ayarları yapınca sorun kalmıyor 3D gibi saçma sapan birşey için 1000-1500tl fark vereceğime bunu aldım çok ama çok memnunum. Ayrıca uydunuzu otamatik görüyor ve tvnin akıllı kumandasıyla uydunuzu kumanda edebiliyorsunuz. Samsung Telefonlar ile de kumanda edilebiliyor ayrıca wc ye giderseniz maçı telefon ekranından izliyebiliyorsunuz. Fiyat/Performans ürünü ama üretimi yok 2. eli bile yok böyle bir tv bu fiyata henüz çıkarmadı samsung bu tek ve ilk di zaten kalmadı.
  • Hakan kardesim hayirli gunler hu modellerinin hepsinde ayni ozellikler var..6900 olmaz 7100 olur ki 7100 en iyi f/p urunu secildi

• Olede 7000 lira paralar vermek hiç akıl karı değil. 4k'lar da ilk çıktığında Ateş pahasıydı şimdi ne oldu. Aynı fiyatlara indi. 1-2 yıl içinde 2-3binlere alınabilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harpci -- 6 Aralık 2015; 17:13:59 >
  • 3 yilda ec930 5000 tl ye dustu....3 yil sonra 920 en ucuz 4500 olur...3000 e düserse zaten bulamazsin..yenisine tesfik icin kaldirirlar

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.