Şimdi Ara

lg55eg920v ile samsung 55js8500 arasinda kaldim lutfen yardim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
143
Cevap
2
Favori
4.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bekleyelimmi 3 sene..simdi 4k bir tv ye 5000 vernektense olede veririm 7000...ozaman hic kasmayalim alalim hu7500 takilalim 5 sene sonra artik ne cikmissa onu kovalariz..allah omur verir nasip ederse...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum aslında mediamrkt gibi bir yerde 7000 çok güzel bir fiyat... hangi mağazada denk geldin sen ? ayrıca tamam 7000 çok ama üç dörtbinlere düşene kadar çok vakit ister ve üstüne çok model çıkması lazım. ayrıca oledde şimdilik tek seçenek LG olduğu için süre dahada uzayacak. bu yüzden 6000 7000 civarı 920v bence güzel bir fırsat
  • Bence birkaç ay sonra daha uygun olacak fiyatları. Mart nisan ayını beklemek lazım en azından. Evde 7000 liraya Tv aldım desem beni döverler

• Heryerde 9 bin..

• Görüntüsünü test ettin mi

• Ben cok begendim js8500 ile kiyaslayamadim hatta magzada js9000 vardi onunla arasinda goruntu ve hareketli sahnelerde net daha iyiydi...hareketli sahnelerde js siyahlari alacali oluyordu 920 odun vermedi..2 makinada acikti gittigimde js arkasi cok sicakti...oledlerin on yargilarini sordum

• N11 de 7500 tl eg920 bencede seneye ec930 fiyatına iner 5-5.5 civarına çok acil ihtiyaç yoksa beklemek karlı yılbaşı civarıda kampanya olması muhtemel gerçi bu işin sonuda yok onu alsak başka bişi çıkacak al babam al biryandada ölümlü dünya tadını alalım diyoruz herşeyin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gorevli arkadas nekadar olaylara hakim yada samimi bilemem elimizde 2 stok kaldi birdahaki gelen parti daha yuksek olucak kampanya bile olsa 8500..920 de bukadar ucuza verilirse 910 satilamaz dedi o yuzden kacirma al kelimesini cok kullandi...ilk parti heryerde uygun ama ikinci partiler bizimde canimizi sikicak dedi

• unfoundeddd U kullanıcısına yanıt
    Hangi subeden fiyat aldin hocam?

• Dediği doğru iniyor bir bakmışsın tekrar çıkıyor ama mart nisan mayıs aylarında dip fiyat yapıyor. Belki en çok 7000'e iner belli olmaz. Yaygınlaşsa çeşit artsa çok düşecek ama. Şu an askıda benim iyice yaygınlaştıktan sonr alacağım.

Aklımın bir köşesinde hala uf950v var. Lg'nin görüntüsünden çok memnunum renkler tam istediğim gibi tek sorun akıcılık o da uf950v'de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 6 Aralık 2015; 19:22:12 >
  • Oled tv lerde ekran yaniklarini servis menusunden temizleme moduyla giderebiliyorsunuz. Ekran yikama diye bisey var. Ayrica panel ömrü olarak oled biraz daha düşüktür normal led tv lere kiyasla. Titreme lag vs derseniz oled paneller kesinlikle daha başarılıdır. Bana sorarsaniz oled almayacaksaniz eger samsung alin derim. Ips paneller özellikle karanlik sahnelerde cok basarisizdir. Karanlik bir sahnede arka plandaki bir cok ayrintiyi goremezsiniz ama samsung un al alt serisinde bile bunu rahatlikla görebilirsiniz. Bizzat magazada kiyaslama ile gordum bu durumu.

Cok uzman biri degilim bu konuda sadece sahsi fikirlerimi yazdim.

• Samsung konusunda hem fikiriz zaten olede en yakin led tv olarak js serisi verilmis yabanci sitelerdeki tum editorlerim yorum ve testlerinde..oledin tek artisi bana gore haraketli sahneler....ben 55ef9500 duz ekran oledi beklemeye karar verdim....ve arkadadlar bir sorum olucak eg920v modelinde hdr varmi yokmu...bunu bir turlu anlayamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unfoundeddd -- 7 Aralık 2015; 17:14:44 >
  • Var

•  lg55eg920v ile samsung 55js8500 arasinda kaldim lutfen yardim

• Hdr neki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jackbauer J kullanıcısına yanıt
    HDR'yi fotoğraf çekenler daha iyi bilir çektikleri fotoğrafı bilgisayarda hdr görüntüye çeviriyorlar baya zahmetli iş ama sonuç mükemmel oluyor. Yeni çekilen filmler de artık HDR'yi destekleyen biçimde çekiliyor.

• HDR (High Dinamic Range) fotorafcilikta kullanilan teknik. Ozellikle manzara fotoraflarinda tripod ile uc ayri -2 0 ve +2 pozlama ile uc resim cekilir . 0 pozlamadan karanlik yerler - cikandan aydinlik yerler + dan ise resmin ana temasi alinarak mukemmel derinlikte bir dorduncu kare olusturulur.
    Simdilerde telefonlarda bile bu ozellik var.
    4k bluray formati HDR ile birlikte gelecek HDR kodlanmis filmler tv uyumlu ise dah genis bir spektrum ile goze hitap edecek ancak HDR li bir tv nin 1000 nits parlakliginda olmasi gerekiyor...OLED ler 450 nits kaliyor bunda unutulmamali. Ama HDR li gosterecek 1000 nits bir LCD pixellerini yirtsa bir OLED kadar guzel bir prezentasyon veremez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünü alan oldumu arkadaşlar
  • arkadaşlar oled 920 karar vedim bir aksilik olmaz ise yarın ürünü satın alacağım fiyat olarak 7500 tl + telefon hediyesi var daha uyguna fiyat bulan hangi firmandan ve iletişim bilgisini payraşırsa sevinirim
  • arkadaşlar 25 ocak 2015 tarihinde çok severek aldığım 55eg920v tv ailevi sorunlardan dolayı 6700 tl satıyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.