Şimdi Ara

lg55eg920v ile samsung 55js8500 arasinda kaldim lutfen yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
143
Cevap
2
Favori
4.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese slm umarim yardimci olucak arkadaslar vardir...bahsi gecen bu iki model arasinda kaldim ve ayrica lg55uf950v modelini alana lg g4 hediye veriyor....artik listeye buda eklendi hepside yaklasik olarak ayni fiyatlarda ve bu fiyatlarda aldigim tvden uzulmek istemiyorum..saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• unfoundeddd U kullanıcısına yanıt
    Dostum eg920 yi al derim 7-8 civarında ama inanılmaz görüntü kalitesi var bende 1 yıl içinde 15 civarı led tv aldım geri verdim sattım vs hepside hi-end modellerdi sonrasında oled aldım keşke 2 katı para verseydim de en başta oled alsaydım led lerin her marka ve modelinde sıkıntı çıkıyor oled ise bambaşka bir dünya tulumba tatlısı ile fıstıklı dolama kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok sagol belkide haklisin tercihi oledden yana kullanmali..ama neden ?...mesela samsung js modellerde panasonic plazmalarda kullabilan nano criystal panel var

• oled almak ilk bakışta mantıklı görünüyor. Ancak oled tvlerde 1-2 yılın sonunda belli başlı renklerde sıkıntı yaşanacağı yazılıyor.
    http://shiftdelete.net/oled-tvlerin-buyuk-sorunu-43438
  • Bu sorun hala devam ediyormu acaba...yazi 2013 te yayinlanmis yeni modellerde devamliligi olan bir sorunmu arastirmak lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: unfoundeddd

Bu sorun hala devam ediyormu acaba...yazi 2013 te yayinlanmis yeni modellerde devamliligi olan bir sorunmu arastirmak lazim

Lg nin ürettiği oledlerde bu sorun yok , çünkü lg woled kullanıyor. Yani aslında tüm altpikseller beyaz renkte ,dolayısıyla renkler arasında ömür farkı oluşmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki nediyorsunuz bu üc model arasinda oled olanimi almaliyim...gerci modeller arasinda tum ozellikleri kiyaslamak lazim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitor Alacagim, Philips'mi Lg'mi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tavsiyede bulunacak arkadas yokmu

• OLED in LED bazlı LCD televizyonlara karşı kıyaslanacak bir tarafı yok. Hele 920 modeli uçuyor. Gidin yanyana görün ... Evde fark daha da belirginleşir . Mağaza ortamları çok ışıklı ve tüm LED LCD 'ler mağaza modunda full brigtness çalışıyor. Evde böyle seyretmek imkansız gözleri iki haftada bakıma alırsınız. Zaten bu modlarda siyah seviyesi evde çok izlenilmez oluyor.
    OLED hareket çözünürlüğü konusunda da iyileşmis .... Gidin beraber izleyin derim.
  • Sanirim sizin izleme ve kıyaslama sansiniz olmuş...teşekkür ederim

• Oled TV almadan önce birkez daha düşünün derim. Plazmalarda olan ekranda piksel yanması mevcut bana mağazada ürüne bakarken gösterdiler. Lg markaydı TV, devamlı aynı demoyu gösterdikleri için OLED TV logosu ve LG logosu tv'de kalmıştı.
    Sonra başka bir satışcı LG'nin oled Tv'siinin kullanım kılavuzunu gösterdi gözlerime inanmadım.
    1 saatten fazla aynı görüntüyü izlersen piksel yanması olabilir yazıyordu ve en önemli bu garanti kapsam dışıdır yazıyo.
    Hem o kadar para hemde piksel yanığı oluşssun.
    EG920'ye baktım ben mağazada 50Hz miş paneli. Hareketli görüntü açın dedim açmadılar. Hep yavaş görüntü gösteriyorlar kıllandım açıkcası.
  • xaxxixxax X kullanıcısına yanıt
    Bir de bu çıktı şimdi uf950v'den başka seçenek kalmadı.

• xaxxixxax X kullanıcısına yanıt
    Logo yanığı bende olmadı 1-2 defa tv açık uyuyakaldım hiçbirşey olmadı eg920 de panel 100 hz 50 değil hız konusuna gelince bende ec930 var zerre sıkıntı yok devamlı maç tenis ve film izlerim çokda kıl biriyimdir olsa hemen farkederdim kullanım kılavuzuna baktım tv nin bahsettiğiniz şey yazmıyor garanti dışı vs ibaresi yok artı maçlarda bazen 5-6 saat aynı kanalda kalıyorum olsa logo izi olurdu sanmıyorum ben böyle birşey olacağını...

• jackbauer J kullanıcısına yanıt
    Hocam olursa bizi haberdar edin zira ben de oled alacağım. peki renk üretimi nasıl oledlerin tamam siyah kalitesi kusursuz ama en doğru renkleri ips panel veriyor. renk üretimi konusunda ips panel kadar başarılı mı?
  • Aynen sonucta verilen paralara hak etsin olmadi uf950 modelini alirim hem yaninda telefon hediyeside var...:)

• unfoundeddd U kullanıcısına yanıt
    Uf 950 benim çok hoşuma gitti oledle izledim karar veremedim. Oledin daha doygun renkleri var doygun renk iyi mi kötü mü bir karar veremedim açıkçası bunları evde iyice kullanmadan anlamak zor ama ips panel benim hoşuma gidiyor tek sorun akıcılık o da 950v'de var. Bence pişman etmeyecek bir Tv. 4k oled de çok pahalı olduğuna göre en mantıklı seçenek duruyor.

Renk konusunda çok takıntılıyımdır o yüzden bu oledlerde şu an uzak duruyorum. Renk konusunda crt'den sonra beni en çok tatmin eden ips panel oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harpci -- 1 Aralık 2015; 18:45:10 >
  • harpci H kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ips panel hangisi bilmiyorum da o kadar tv kullandım sony w905 ve panasonic stw60 içlerinde en iyisi idi en kötüsü lg ub980 di hatta kayınço ilk gördü direk balkondan at dedi çok çok kötüydü allahtan banding çıktıda iade ettim izlenecek gibi değildi ec930 un görüntüsü daha çok panasonic plazmaya benziyor biraz daha doğal ve göz almıyor ona göre özellikle filmlerde ve maçlarda tabi herkesin gözü farklı görür beğenir en iyisi mağazada usb üzerinden deneyip almak..

• jackbauer J kullanıcısına yanıt
    Görüntüsü Panasonic plazmaya benziyorsa oled defterini açmadan kapatabilirim :) panosoniv plazmaların renk üretimi benim hiç hoşuma gitmiyor. 950v'yi almadığıma da pişmanım.

Bu vertical banding bende de var acaba vertical banding iade nedeni oluyor mu? Gerçi vertical banding olmayan led Tv var mı?

• Panasonic plazmalarin nami aldi yurudu ovule ovule stok tukettiler...tamam sd yayinlar icin en guzeli olabilir hatta oyunlar ve hareketli sahneler icin o donemin en iyileriydiler ama hala oylemi tartisilir ki kasa olarak cok vasatlar ...samsung suhd modellerinde bu panellerdeki nano criystali kullaniyor suan...yabanci birbsite lcdtv test diye bir site orda ozellikle efsana panasonic siyah derinliginden bile daha iyi oldugu soylenmis ec930 modelinde ve goruntunun cokdaha net oldugundan...hal boyle iken eg920 nin daha iyi oldugu kanaatindeyim ve ayni site eg960v modeline 100 uzerinden 98 vermis en yakin rakibleri 91 ve onlarda sony...goruntu kalitesi f/p urunu samsung uh7100...ben o yuzden eg920 ile js8500 modelleri arasinda kaldim...panel disinda ses kalitesi 3d kalitesi hatta flac formati oynatma ve ac wifi baglantisi var samsungda ama lg nin kendi net islemcisi var gh hizini hatirlamiyorum ama film izlemede basarili...

• quote:

Orijinalden alıntı: xaxxixxax

Oled TV almadan önce birkez daha düşünün derim. Plazmalarda olan ekranda piksel yanması mevcut bana mağazada ürüne bakarken gösterdiler. Lg markaydı TV, devamlı aynı demoyu gösterdikleri için OLED TV logosu ve LG logosu tv'de kalmıştı.
    Sonra başka bir satışcı LG'nin oled Tv'siinin kullanım kılavuzunu gösterdi gözlerime inanmadım.
    1 saatten fazla aynı görüntüyü izlersen piksel yanması olabilir yazıyordu ve en önemli bu garanti kapsam dışıdır yazıyo.
    Hem o kadar para hemde piksel yanığı oluşssun.
    EG920'ye baktım ben mağazada 50Hz miş paneli. Hareketli görüntü açın dedim açmadılar. Hep yavaş görüntü gösteriyorlar kıllandım açıkcası.

Hangi modeldi size gosterdikleri pixel yanmasi olan model

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.