Şimdi Ara

lg55eg920v ile samsung 55js8500 arasinda kaldim lutfen yardim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
2
Favori
4.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim gene de bu oledin renk doğruluğuyla ilgili şüphelerim var. Amoled ekranla ips ekran telefonlar baktım ürettiği renkler farklı. İyice yaygınlaşsın bir görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harpci -- 2 Aralık 2015; 9:38:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rorschachh R kullanıcısına yanıt
    Sana şimdiden kolay gelsin...ec930 modeli icin cok tartişildi olumlu olumsuz cok yorumlar yapıldı ama kullananlar memnun bende sizin gibi çok kararsız kaldım ve hala karar aşamasına gelemedim.eger 4k onemli değil ise eg910 yok almısken oda olsun diyorsaniz eg920 yada eg960....oled kadar iyi olmasada sorunsuz olsun daha zengin ozellikleri olsun diyorsaniz uf960....ben bunu anladim..keske eg920 almis arkadaslar olsada onlardan dinlesek

• http://www.digitaltrends.com/home-theater/lg-eg9600-vs-samsung-js9500/

• http://m.youtube.com/watch?v=zUHs9K6j3QM

• 5400 tl lik uf950 de 2000 tl lik tlf hediye ancak 7500 tl lik eg920 de hediye yok buda çok garip albani nin bizzat kurduğu ve yorumladığı uf950 yorumlarını okudum açıkcası bir gariplik var gibi geldi bana kıllandım açıkcası...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ondan bende killamdim...stoklari bu denli indirimle tüketmeye calismalari garip...ama kampanya bitti maalesef :))

• bir kaç yıla kadar ortada led falan kalmaz yaw
  • harpci H kullanıcısına yanıt
    Dostum tavsiyen icin tesekkurler ama uf950'yi çoktan elemistim, çünkü aynı segmentte cok daha ucuz ledler bulmak mumkun, uf950 ye bu parayı vereceğime biraz daha ustüne koyup oled yada js8500 almak daha mantıklı gibi geliyor bana...

• Js modellerinde yan aci sorunu var gibi attigim videolarda gorunuyor

• unfoundeddd U kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim... ilk araştırmaya basladıgımda butcemi 2500-3000 civarı olarak belirlemistim ama araştırdıkca gordumki bu para çope gidecek. bu yuzden gerekirse butçeyi arttırıp dogru zamanı beklemek daha doğru olacak gibime geliyor... sonucta hergun tv almiyorum ve alincada duzgun sorunsuz bisey istiyorum... ve gercekten bu 920 modeli bana daha cazip geldi, eger soyle guzel bir kampanyaya denk gelirsem artik atışı yapacağım ;))

• Hayirlisi olsun benimde gonlum 920 den yana bakalim hayirlisi hafta sonu bir magzada aksami edicem :)

• jackbauer J kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum, sanki bir stok bitirme çabası icindeler bu uf950 hakkinda. Eg960 cok pahalı, 910da 4k yok, bu durumda iyi bir kampanyayla 920 modeli en iyi secenek olarak kaliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschachh -- 2 Aralık 2015; 14:46:23 >
  • Ayrica 900 modellerinin kasalarida cok şık...gorsel olarak gönlümü kazandi acikcasi tabi bu zevk meselesi ama samsung js serisinden cok cok iyi bence ozellik olarakta abartilcak bi fark olmasada oled daha iyi..suan icin favorim 920

• Aynen dostum 920 su an icin en dogru secenek gibi duruyor... bu ozellik acisindan kismini biraz daha acabilirmisin? film açisindan ki en muhim nokta budur benim icin, ust segment ledlerde olupta oledde olmayan ne var?

• Herseyden once titreme oledlerde 0...ledlerde 0.59...yesil alanlarda sabit kaldiginda bu oran ledlerde artar ....oledler uzun sure siyahta kaldiginda ledlerden daha kötudur ki oyle bir goruntu sadece bekleme modunda olabilir :)...ama yesil alan deyince maclar gelir akla buda ledlerin parlamasi soz konusudur ..hareketli sahneler benim icin onemlidir aksiyon filimlerini severim ama bu konuda js8500 ile eg920 kiyaslayan yazilar okudum....nerdeyse kafa kafaya ve hatta bazi testlerde siyah derinliklerinde bile js nin daha iyi oldugu yaziyor..ikisindede hdr modu mevcut eg modellerde arti hvec destegi var buda hareketli sahneler icin iyi bir ozellik diye soyleniyor...eg 920 100 hz js 8500 120 hz gercek panel hizlarina sahip...hala en iyi 4k tv sony x900b...

• 55eg920 gosterdiler. Birde 910 var o full hd olaniymis ona hic bakmadim

• jackbauer J kullanıcısına yanıt
    Kullanma kilavuzunda 12.sayfada yaziyor. Bak bu da linki oyle hemen yok demeyin. Gozlerimle gordum diye bosuna yazmam.
    http://m.lg.com/tr/urun-destegi/lg-55EG920V# turkce kismi altta

Tabiki her urunde olacak diye birsey yok ama o kadar para verince dusunuyor insan

• 12.sayfada ne var acarmisin zahmet olmazsa..ve izlenimlerin nedir

Evet dostum... js8500 de cok iyi bir secenek ustelik suhd nano kristal color, ama sonucta led sınıfında bir panel ve açıkcasi ledlerin bu isik sizmasi banding olayi beni OLEDe iten en onemli husus. Cunku aldiktan sonra arizaydi servisti ugrasmak cidden istemiyorum. Ama şuda bir gercekki js8500 alipta sikinti yasayan pisman olan hickimseylede karşılaşmadım, herkes cok memnun. Aslinda 920 kullanan biri ciksa anlatsa yada teknik olarak bilgisi olan biri objektif bir sekilde bu iki makinayi karsilastirsa karar vermemiz cok daha kolay olacak...

12. sayfada yazan bu dostum. bana çok sıkıntı çıkaracak bir durum gibi gelmedi, çünkü sürekli aynı sahnede donuk vaziyette izlemiyoruz sonuçta. ama 4:3 görüntü oranında ne olur bilemem... ayrıca dikkat edersen bu durum üçüncü taraf ürünlerdede oluşmaktadır diyor sanırım bu diğer modeller demek...
    """"""""Hareketsiz görüntülerin (örn. kanal logosu, ekran üstü menü, bir video oyunu
    sahnesi veya bilgisayar ekranı) uzun süre görüntülenmesi ekrana zarar vererek
    görüntü yapışması adıyla bilinen görüntü tutulmasına yol açabilir. Uzun süre
    kalabilir veya hiç kaybolmayabilir. Görüntü yapışması garanti kapsamında
    değildir.
    Televizyonunuzun ekranında sabit bir görüntüyü uzun süre (OLED için bir ya da
    daha fazla saat) görüntülemekten kaçının.
    Ayrıca TV'nizi uzun süre boyunca 4:3 oranında izlerseniz panelin kenarlarında
    görüntü yapışması oluşabilir. Bu durum üçüncü taraf ürünlerde de oluşmaktadır
    ve ürün değişimi veya para iadesine tabi değildir.""""""""""

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.