Şimdi Ara

LGA 775 için soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar işlemcim intel core 2 quad q6600 normalde hızı 2.4ghzdir ama şuan stock fan ile 3.0ghz yaptım. ama stock fana çok güvenmediğim için çok pahalı olmayan bir soğutucu düşünüyorum.anakart sökmeden monte kolaylığı olsun ve yeni nesil işlemciler için aparatı olsun ileriye dönük olması için. fiyat olarakta 50 70 civarı olabilir maksimum.

kasa kapağı genelde açık oluyor ama bilgi olsun

http://www.xclio.com/show_sample_list.asp?prodid=120511179794&g=xclio&l=en

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 20 Şubat 2013; 18:21:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

arkadaşlar işlemcim intel core 2 quad q6600 normalde hızı 2.4ghzdir ama şuan stock fan ile 3.0ghz yaptım. ama stock fana çok güvenmediğim için çok pahalı olmayan bir soğutucu düşünüyorum.anakart sökmeden monte kolaylığı olsun ve yeni nesil işlemciler için aparatı olsun ileriye dönük olması için. fiyat olarakta 50 70 civarı olabilir maksimum.

O fiyata en iyisi Xigmatek gaia diye biliyorum.Banada onu önerdiler, alıcam yakın zamanda
  • ek olarak hocam gaia satan yer yok vatanda da ürün stok dışı
  • quote:

ek olarak hocam gaia satan yer yok vatanda da ürün stok dışı

Teknobiyotikte felan yoksa doğrudur.Stoğa gelince alırım ben.Çünkü öneren çok bu işemciyi.Hem sesi azmış hemde performansı yüksekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dblackx

quote:

Teknobiyotikte felan yoksa doğrudur.Stoğa gelince alırım ben.Çünkü öneren çok bu işemciyi.Hem sesi azmış hemde performansı yüksekmiş.

Sunbeam Core-Contact Freezer almayı düşünüyorum hocam sesini bilmiyorum ama çok daha başarılı gorunuyor incelemelerde
  • quote:

quote:

quote:

Sunbeam Core-Contact Freezer almayı düşünüyorum hocam sesini bilmiyorum ama çok daha başarılı gorunuyor incelemelerde

Hocam bi konu açıp kullanan varsa onlarında fikrini almanı tavsiye ederim.Alırsın iyi soğutmaz felan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2644&page=4

listede baya üst sıralarda görünüyor ama kullanan bir kaç kişi bulmaya çalışıyorum bakalım :)
  • quote:

arkadaşlar işlemcim intel core 2 quad q6600 normalde hızı 2.4ghzdir ama şuan stock fan ile 3.0ghz yaptım. ama stock fana çok güvenmediğim için çok pahalı olmayan bir soğutucu düşünüyorum.anakart sökmeden monte kolaylığı olsun ve yeni nesil işlemciler için aparatı olsun ileriye dönük olması için. fiyat olarakta 50 70 civarı olabilir maksimum.

hocam bende de q6600 var 3.5 ghz de kullanıyorum tuniq propeller 120 ile kullanıyorum . soğutucudan memnununm , anakart dan dolayı 3.5 i geçemedim , yeni işlemciler için aparatta var .
    fikir vermesi için buda 32m süper pi test i yaparken ki sıcaklıkları , oyundan yeni çıkmıştım

LGA 775 için soğutucu

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalım

quote:

hocam bende de q6600 var 3.5 ghz de kullanıyorum tuniq propeller 120 ile kullanıyorum . soğutucudan memnununm , anakart dan dolayı 3.5 i geçemedim , yeni işlemciler için aparatta var .
    fikir vermesi için buda 32m süper pi test i yaparken ki sıcaklıkları , oyundan yeni çıkmıştım

LGA 775 için soğutucu

sıcaklıklar çok iyi hocam açıkçası..

bende sunbeamın 2 soğutucusunu düşünüyorum tuniq tower 120 extreme ya da core contact freezer. bütçeme uygun bunların 2. eli.

şuan 3.2ghzde kullanıyorum voltajssız buraya kadar çıktı işlemcim. aynı programda boşta sıcaklığım 55lerde

• ARkadaşlar lga775 için efsane soğutucum satıyorum bilginize. Over clocklu q9400 üme saatlerce yükte bile 57 dereceyi geçirtmedi. Fanını yeni temizledim ve yağladım. ilk günkü kadar sessiz.

ttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-zerotherm-nirvana-nv120-115367514/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horifaydo -- 22 Şubat 2013; 12:05:59 >
  • quote:

quote:

O fiyata en iyisi Xigmatek gaia diye biliyorum.Banada onu önerdiler, alıcam yakın zamanda

Hocam araştırdım da, gaia 60tl değil 163 TL ve vatan stoğunda yok

• quote:

Orijinalden alıntı: astra777

quote:

quote:

Hocam araştırdım da, gaia 60tl değil 163 TL ve vatan stoğunda yok

Yok hocam yanlış araştırmışsınız ya Yada ben yanlış biliyorum.Buyrun gaia linki :http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/xigmatek-gaia-sd1283-gaia-sd1283-intel-lga77511561366-&-amd-am2am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51606

• araştırmalarım sonucu gaia yerine 2. el bir sunbeam CFF çok çok daha mantıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.