Şimdi Ara

Lga anakart işlemci ayağı kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GIGABYTE 8I915P-DUO I915P LGA775, DUAL DDR2+DDR PCI-E marka anakart..

LGA.. anakart üzerindeki işlemci ayaklarindan biri kirilmiş..

Ne yapabilirim?

cihaz halen calişiyor..

Genede Tamiri mümkün mü?

• işten iyi anlayan bi elektronikçiye götür halleder
  • quote:

Orjinalden alıntı: COOLTURK

işten iyi anlayan bi elektronikçiye götür halleder

• tamir olması cok zor ama sen yınede aldıgın fırmaya gotur derım şansın varsa degıstırırler ama neredeyse ımkansız pını zarar gormus anakartlar kesinlikle garanti dısı kalıyor lga cpuların uzerınde bulunan bır cok baglantı noktasının bosta oldugu ve kullanılmadıgı ıle ılgılı chip dergisinde bır makale okumustum ne kadar dogru ne kadar yanlıs bılemem ama belkıde senın kırılan pın eger doruysa bu noktalardan bırıne denk gelıyor olabılır fakat soket 478 de oldugu gibi bazen kırık pınle bile sistem calısabiliyor ama ne yazık ki bu cok uzun surmuyor er yada gec cpu su koyuverıyor
  • LGA OLMASI SADECE BACAKLARIN YERINI DEĞİŞTİRİYOR.BACAKLAR İŞLEMCİDE DEĞİLDE ANAKARTTA

BENİM BAŞIMA GEÇEN YAZ GELDİ P4 2.4 İŞLEMCİNİN 2 BACAĞI KIRILDI GÖTÜRDÜM BU İŞİ HAKİKATEN

İYİ YAPAN BİRİSİNE 10 DK da HALLETİ.OLMAZ DİYE BİRŞEY YOK . GARANTİ KAPSAMI DIŞINDA KALDIĞI

KESİN BU YÜZDEN GÖTÜR BİRİSİ YAPSIN BENCE...
  • BU ARADA HALA KULLANIYORUM İŞLEMCİYİ
  • ürün garanti dışı kapsaminda zaten, ayağı kırılana bakmıyorlar malesef.. hemde hizlisistemden alinmiş, teknik servisi berbat.. ilgilenmemek icin elinden geleni yapiyorlar..

vel hasil, varsa iyi anlayan bi elektronikçi aramizda bi zahmet irtibata gecelim..

cevaplar içinde sağolun..
  • işte intelin lga işlemcileri çıkartmasının sebebi bu. suçu anakrt üereticilerine attı ve bunuda başardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.