Şimdi Ara

LH7000 için yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar 42lh7000 lcd tv ve hdd 1,5 tb dolusu film var ama filmlerin çoğu dts codecli ve malumunuz bu codec i tv desteklemiyor.Şimdi ben bu filmleri izlemek için nasıl bir donanım almalıyımki bu codeci çözebileyim.Birde evimde digitürk var ama görüntü kalitesinden memnun değilim bunun scarttan alabileceğini söylediler bu modelde digitürk kullanan arkadaşların tavsiyelerini alabilirmiyim.

• Yardımcı olacak kimse yokmu??
  • dts destekli filmleri izlemek için herhangibir donanım almana gerek yok.programla dts filmleri sadece dolby digital yapman yeterli. onun için konu açmıştım ordan faydanabilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_36747324/mpage_1/tm.htm
  • Cevabın için teşekkürler ancak 1,5 tb film hangisini çevireyim pcyi tvye bağlayıp çözebilirmiyim acaba
  • hdmi kabloyla pcyi tvye bağlarsanız tv monitör görevi göreceğinden filmleri izlersiniz tabiki ekran kartınızın hdmi çıkışı olması lazım yoksa normal vga video kablosu yardımıyla bağlayabilirsiniz ama en güzel görüntüyü hdmi verir.dvi hdmi dönüştürücüler var oda kullanılabilir.

tvnin normal sd uydu cihazıyla görüntüsü nasıl memnunmusunuz digitürk değilde ben normal uydu izlemeyi düşünüyorum bu tvyi düşünebilirim kullanıcı görüşü lazm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BaHar_ -- 22 Şubat 2010; 11:47:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.