Şimdi Ara

Li-on Pilli Akülü Vidalama 12V 1.3Ah Çantalı 99 TL// Çekle 80 TL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
16
Favori
25.504
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tek akülüyü alın
  • Selamlar,

Pilleri degistirilebiliyor mu a acaba?

18650 pil kullaniyor sanirim 3 adet. aku kismi bunlari yenileyebilmek için açilabiliyor mu ?

Ya da pili zayifladiginda ayrica uyumlu pil alinabilir mi, fiyatlari nasil ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anx A kullanıcısına yanıt
    Pillerin fiyatları kalitesine göre 5 liradan 25 liraya kadar değişiyor. Ama kendimiz değiştirebiliyor muyuz bilmiyorum.

Bende ayda yılda bir kullanacağım için ve lion pil olması nedeni ile cazip geldi.

Vazgeçenler de olmuş kararsız kaldım
  • Evet, ben de seyrek kullanacağım için kararsız kaldım.

Elektrikli bir model de işimi görür ama pek secenek yok onun için de.

Pil konusunu bilen bir arkadaş netleştirebilirse iyi olacak.

• anx A kullanıcısına yanıt
    li on piller en az 3-4 sene götürür diye tahmin ediyorum
  • Üründen alıpta memnun olmayan varmı

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanrupid

Ben.

Tavsiye etmemenin sebebi nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILDBOYS -- 18 Eylül 2017; 22:3:54 >
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Önceki sayfalarda detayli paylasmistik. Stabil bir sekilde donmedigi icin begenmedim ben.

• Başlıkta ürünün çift akülüsü yerine linkteki ürün nasıldır, tercih edilebilir mi?En azından daha bilindik bir marka, özelliklerini anlayan arkadaşlar değerlendirebilir mi?

https://urun.n11.com/ni-cd-akulu-vidalamalar/einhell-tc-cd-144-2b-cift-akulu-vidalama-144v-izeltas-uc-hediye-P203435935
  • quote:

Orijinalden alıntı: callottemre

Başlıkta ürünün çift akülüsü yerine linkteki ürün nasıldır, tercih edilebilir mi?En azından daha bilindik bir marka, özelliklerini anlayan arkadaşlar değerlendirebilir mi?

https://urun.n11.com/ni-cd-akulu-vidalamalar/einhell-tc-cd-144-2b-cift-akulu-vidalama-144v-izeltas-uc-hediye-P203435935

Ni-cd pil artık alınmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek akülü olanı aldım bugün elime geçti.

Oda kapısının iç kilidi bozuktu. Orada kullandım. Sökme vidalama gayet başarılı idi.

Aynı kapıyı geçenlerde boyamadan önce kulplarını elle tornavida ile sökerken ellerim acımıştı resmen. Daha spnra matkapla yapmıştım. Ama matkap ayarsız oluyor, kablo uzatma vs pratik olmuyor.

Fiyat performans olarak bakarsak gayet tatmin edici bir ürün. Sipariş verdiğim günün ertesi günü elime geçti.

Bahsedildiği gibi hafif bir yalpalama var ama vida söker takarken sıkıntı olmuyor

Öyle çek kupon satın almak istemiyorsanız ya da başkasının hesabını alıp alışveriş yapmaya güvenmiyorsanız, N11'den zubizu uygulamasını telefonunuza yükleyerek kendi hesabınıza 100/10 TL hediye kuponu ile 89.90'na alabilirsiniz.
    (Ürün 99.90 lira 100 liraya tamamlamak için kargo ücretsiz 0.12 Kr vida aldım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 20 Eylül 2017; 1:20:30 >
  • yalpalama için üzerinde gelen değişen uçlardan değil de sabit olan ve tek ucu olan uzun uçlardan kullanın.

kendim bir adet aldım ve standart ölçülerde onu kullanıyorum. yalpalama büyük oranda azaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

yalpalama için üzerinde gelen değişen uçlardan değil de sabit olan ve tek ucu olan uzun uçlardan kullanın.

kendim bir adet aldım ve standart ölçülerde onu kullanıyorum. yalpalama büyük oranda azaldı.

Aynen öyle. Tek uç kullanılırsa dikkate değer bir yalpalama kalmıyor. Ben çok başarılı buldum.
  • Ben de çift akülü olandan sipariş geçmeyi düşünüyordum

Alternatif bakarken Ali dayıda şu ürünü gördüm

Sanırım aynı üreticinin farklı bir marka basarak üretimi gibi geldi bana

Resimlerde aynı görünüyor

İşin ilginginç tarafı '' waterproof'' olarak lanse edilmesi :)

http://s.aliexpress.com/aauqQFzI

• onur1971 kullanıcısına yanıt
    Bizde o şarj gösterge ledlerinden yok ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarkat

Tek akülü olanı aldım bugün elime geçti.

Oda kapısının iç kilidi bozuktu. Orada kullandım. Sökme vidalama gayet başarılı idi.

Aynı kapıyı geçenlerde boyamadan önce kulplarını elle tornavida ile sökerken ellerim acımıştı resmen. Daha spnra matkapla yapmıştım. Ama matkap ayarsız oluyor, kablo uzatma vs pratik olmuyor.

Fiyat performans olarak bakarsak gayet tatmin edici bir ürün. Sipariş verdiğim günün ertesi günü elime geçti.

Bahsedildiği gibi hafif bir yalpalama var ama vida söker takarken sıkıntı olmuyor

Öyle çek kupon satın almak istemiyorsanız ya da başkasının hesabını alıp alışveriş yapmaya güvenmiyorsanız, N11'den zubizu uygulamasını telefonunuza yükleyerek kendi hesabınıza 100/10 TL hediye kuponu ile 89.90'na alabilirsiniz.
    (Ürün 99.90 lira 100 liraya tamamlamak için kargo ücretsiz 0.12 Kr vida aldım)

zubizu çekini nasıl alabiliriz hocam

• djcetin kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı yükle bana özel kısmında olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 24 Eylül 2017; 11:8:32 >
  • Arkadaşlar bu aletle duvar delme işlemi vs yapabiliyor mu?

• onur1971 kullanıcısına yanıt
    gümrük vergisine takılır mı?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.