Şimdi Ara

Li-po pil 3200mah 3.7v 14lira (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
3.905
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2 tane aldim hocam bugun gelicek itiraz edilmedi hic yanlislik oldu diye

C degeri anlik akim icin iyi diye biliyorum 10 saniyelik bi sure yuksek akim saglar ama bu da bi tartisma konusu olmus C degeri yukseldikce pilin omrunun kisaldigina yonelik

Yedek olarak aldim seri halde 7.4v 3200mah 30lira fiyat cok uygun C yi umursamadim oyuzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni pil ayni firmanin baska sitesinde 32 lira

https://www.birikimpilleri.net/urun/960058/power-xtra-px6540105-3200-mah-li-polymer-pil

• RC araçlar için kullanılır diyenler olmuş. En basitinden kablonun çapına bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASiL35 -- 1 Mart 2017; 13:6:30 >
  • ASiL35 kullanıcısına yanıt
    O bize neyi gosterecek hocam

Kablo kalinsa nedir inceyse nedir

• kablo ne kadar kalin olursa uzerinde o kadar cok akim gecirir demektir. normalde bu hucreler kablosuz olarak satilirlar, buradaki direk tablette kullanimlik pil gibiyapmislar, enteresan bir durum. o kabloy bakinca insan cok fazla bir desarj akimi beklemiyor haliyle. ha bu arada fazla yuksek degil dedigim de en azindan 5 amper gibi bisi ki; bircokuygulama icin fazlasi ile yeterli. sadece RC cihazlar icin sorun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wertter

2 tane aldim hocam bugun gelicek itiraz edilmedi hic yanlislik oldu diye

C degeri anlik akim icin iyi diye biliyorum 10 saniyelik bi sure yuksek akim saglar ama bu da bi tartisma konusu olmus C degeri yukseldikce pilin omrunun kisaldigina yonelik

Yedek olarak aldim seri halde 7.4v 3200mah 30lira fiyat cok uygun C yi umursamadim oyuzden

gelirse haber edin; bakalim ben de siparis gecebilirim. kargo ne kadar odediniz?
  • Pilden en yüksek akımı çeken cihazlar RC lerdir ama pil kenarda dursun ara ara kullanayım derseniz bu piller işinize yaramaz, durduğu yerde çabuk boşalır.

Bi de bu piller patlamayı çok sever, dikkatli kullanın.
  • 5lira kargo bakalim bi gelsin paylasirim buradan

• Fiyat degisti 14 lira degil artik 32 lira oldu

• Kabloda 300v 24AWG Yaziyor

Li-po pil  3200mah 3.7v   14lira

• Hubsan h501s X4 e güzel olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: soyken

quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

8" Tablete uyar mı?

Açıp azami açıyı ölçmen gerek. Ayrıca kimisi üç kablolu oluyor, biri geri besleme.

İkinci ayrıca tablet bataryalarının raf ömrü 6-7 aydır. Batarya çöp olmuş olabilir.

Geri besleme değil o kablo.batarya sıcaklık kontrol ucu o

• quote:

Orijinalden alıntı: 2ekmek1sut

quote:

Orijinalden alıntı: soyken

quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

8" Tablete uyar mı?

Açıp azami açıyı ölçmen gerek. Ayrıca kimisi üç kablolu oluyor, biri geri besleme.

İkinci ayrıca tablet bataryalarının raf ömrü 6-7 aydır. Batarya çöp olmuş olabilir.

Geri besleme değil o kablo.batarya sıcaklık kontrol ucu o

Bende sensör yoktu. Polypad i8 pro 4

Sadece artı-eksi bağlayınca çalışıyor ama şarj almıyor. Ona binayen yazdım.

Dediğim durumda olanlar tab 3 bataryasını çapraz sığdırabilirim derlerse alsınlar. Ben çıkma aldım geçen hafta 3 film 5-6 bölüm dizi veriyor.

• ETA E kullanıcısına yanıt
    Bir videoda görmüştüm bunu ama pahalıdır herhalde diyip araştırmamıştım :) Teşekkür ederim
  • Lt00 L kullanıcısına yanıt
    Peki nasil olacak o is ? Ev elektrigine mi baglayacaksiniz otomatik elektrikler gidince yanacak ? Onun yerine 15-20 tl ye led duvar monteli isildaklar var.Prize takiyorsunuz veya bagliyorsunuz kesilince yaniyor.

• 3 tane aldım . 3s yapmak için bagladım. rc arabayı çalıştıramadım. üzerindeki devre engel oldu.. devreyi söküp direkt taktım. bu sefer çalıştı fakat kablo dayanamyıp yandı. daha kalın kablo ile bagladım. 3s için her pilden ayrıca kablo çıkartıp sokete monte ettim . şu an sıkıntıısız kullanıyorum. pillerin kendisi fazla ısınmıyor. idare edecek gibi...

yalnız fiyat artmış..
  • radiko1 R kullanıcısına yanıt
    Bataryadan söktüğünüz devre koruma devresi olmalı dikkat edin hocam kullanırken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak23358

Bataryadan söktüğünüz devre koruma devresi olmalı dikkat edin hocam kullanırken

eyvellah hocam . teşekkürler. muhtemelen öyle bir şeydir. bu piller tablet vs için yapılmış direkt şarj ederken asırı şarj ve yuksek desarj devresi muhtemelen ...

daha önce soktugum 3s piller de bu devreler yoktu. .. çünkü lipo şarj aleti buna uygun olarak şarj ediyor. yani şarj ederken lipo pil şarj aleti kullanmaya dikkat edersek sıkıntı olmaz inşallah..
    Aynenhhocam doğrudur balanslı lipo şarj edici devreler bu iş için var bence de onlarla şarj edersen bir sıkıntı olmaz gibi ama sonuçta lipo bide rc araçta kullanmak biraz sıkıntı olabilir çünkü üzerinde koruyucu bişey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam o soktuğunuz devre yüzünden eskilerde telefonlar yandı, patladı. O devre pilin aşırı şarj ve desarj olmasını onler. Ona göre kullanın. (Bence kullanmayın!)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.