Şimdi Ara

Libya dan tavsiye istiyorum lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba değerli arkadaşlar. Libyaya çalışmaya geldim 5 gün oldu. 7 ay burada bir rutinim olacak. Bugün sigarayı bıraktım. Sabah 7 de uyanıyorum akşam 8 e kadar ofiste çalışıyorum. Gün içinde yaklaşık 10km yürüyorum. Günde 3 öğün yemek yiyorum. 68 kilo, 1.79 boyum. İnternet çok zayıf 2 saattir konu açmak için uğraşıyorum. Burda (şantiyede) dumbell ve iki aletli küçük bir spor salonu var. Akşam saat 7 de yemek yiyor yaklaşık 6 dakika ofise gidip 6 dakika geri geliyorum. 8:30 gibi koğuşta oluyorum. Bana lütfen çalışma programı önerisi yapın. Örneğin hergün mü çalışayım ya da bir gün arayla mı? Ya da herhün karın bölgesi bir gün kol bir gün göğüs mü ? Çok mu az mı yemek yiyim ? Önerileriniz benim için çok değerli. Şimdiden teşekkür ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada yaşım 33.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar evde 2 adet dumbbell kullanarak yapabileceğiniz egzersizlerin yer aldığı youtube kanalımı açmış bulunuyorum. 2 yıldır sadece evde dumbbell kullanarak hatırı sayılır gelişme kaydettim. Siz de bu hareketleri antrenman programınıza ekleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com...Cm2akanSpz5_RdPeChqMFvQ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.