|
Bildirim
|
Şu konuyu azıcık canlandırın yav.
Oyun dünyası GTA lardan ibaret değil. |
OYUNU ŞİMDİ BİTİRDİM MUAZZZAMMMMMMMM EF SA NE bir oyun !!!!!!!!!! OYNAYIN OYNATTIRIN.. DİZİLER HALT YEMİŞ HERŞEY 10/10.............
|
Oyunu maalesef Xbox da oynarken ps4 de devam edip en baştan oynamak zorunda kaldım. Buda gecikmesine sebep oldu son bölümün.
Nasıl açıklasam bilmiyorum. Baya bir oyun oynamışımdır sayısını söylemek zor ama life is strange kadar içime işleyen belki birkaç oyun vardır belki yoktur. Daha iyi oyunlar var ama bu oyunun yeri ve bıraktığı duygu çok farklı diğerlerinden. Umarım oyunun devamı gelmez. Max yada chloe yerine kimi koyabilirim bilmiyorum yada başka karakterleri Nasıl sevebiliriz bundan sonra hiçbir fikrim yok. Farklı karakterle devam oyunu gelebilir demişti çünkü yapımcılar. Gelmesin. Dontnod a çok baskı yapmışlar ve dağıtımcı bulamamışlar ana karakteri kadın değil erkek yap diye. Adamlar direnmiş ve Max i değiştirmemişler. Square Enix tereddütsüz kabul etmiş bu haliyle. İyikide etmişler. Maxine unutulmaz karakterlerim Arasına girmiş oldu. Edit ile eklenenler : Oyunun en büyük artısı kendi adıma oyundan öte film gibi sanki. Her karakterin bir ağırlığı var. Duygusal olarak muhakkak etkiliyor sizi. Telltale ın oyunları life is strange yanında bence basit kalıyor. Game of the year Witcher 3 yada fallout 4 olabilir ama benim gönlümün game of the year ı kesinlikle life is strange Unutmadan Warren. delikanlı çocuksun iyisin ama seni hiç sevmedim. . Kıskandığım içindir belkide. Max ve chloe için yorumum yok. Ne desem boş. PC için Türkçe olarak daha sonra Baştan tekrar oynarım. Bir süre unutmaya çalışmak daha iyi sanırım şimdilik.. |
Forumda oyuna az ilgi gösterilmesi üzücü bir durum.
Bir kitap ya da film düşünün, baş rolde siz varsınız ve hikaye siz nasıl isterseniz öyle şekilleniyor. Senaryo olarak oynadığım en güzel oyun! Başka hiçbir oyunda, verdiğim kararların ardından bu kadar fazla düşünmedim. Verdiğim kararları sorgulamadım. İngilizce çoğumuz için problem olabilir fakat çevirilerden memnun kalacağınızı da düşünmüyorum. (Örnek= Eksik Tarih ) Oynamayanlar ve mesajımı görenler bu oyuna bir şans verin. Pişman olmayacaksınız. EP 3 bitiren arkadaşlar varsa oyun üzerinde konuşmak isterim. |
Global Game Awards'ta
Life is Strange 2015'in en iyi oyunlarında 2.oldu(1.Witcher 3) Kategorilerde ise şöyle: En iyi Adventure(macera) oyunu kategorisinde 1. En iyi hikaye kategorisinde 2. En orjinal yapım kategorisinde 1. Witcher birinci olmuş olabilir ama bende yılın en iyi oyunu Life is Strange diyorum, ![]() Bakalım birdaha böyle oyun gelecek mi... Diğer ödülleri merak eden varsa: http://www.game-debate.com/awards/2015 |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asetil Co A -- 6 Şubat 2015; 0:26:33 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|