Şimdi Ara

Lifecell

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Numaramı turkcelle taşıdım lifecelle geçilir mi ? Yoksa başka bir tarifeye mi bakıyım GNC falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GNC'nin bir esprisi yok artık.

Lifecell'de en azından kendi uygulamalarına özel interneti var.
  • Ama forumda okudum hep sorun yaşayanlar var whatsappta mesajların geç gitmesi takılması tiwtterda atılan beğenilerin çıkıp tekrar girildiğinde atılmamış gibi görünmesi vs

• quote:

Orijinalden alıntı: ercopant

Ama forumda okudum hep sorun yaşayanlar var whatsappta mesajların geç gitmesi takılması tiwtterda atılan beğenilerin çıkıp tekrar girildiğinde atılmamış gibi görünmesi vs
    Ne alaka hocam allasen ben kullanıyorum en ufak bi problem yok.
  • Forumda gördüm Turkcell de whatsapp sorunu diye başlık mı açılmış oyle bir yerde okumuştum lifecelle geçtim bu sorunları yaşıyorum diye bir sürü kişi yazmış

• Ben kullanıyorum 1 sene oldu çok memnunum tarife bitiyor 30 TL ye 4*25 GB 500 dk 100 SMS ama şimdi aynı tarifenin bir düşüğünü 75 TL ye veriyor sürem doluyor diye o yüzden op. değiştiricem .TT şuan cazip aynı fiyatlara daha fazla internet var sonra yine Türkcele devam bir iki ay idare eder memnun kalırsam belki de geçmem . Lifecell güzel geçmek isteyen arkadaşlara tavsiye ederim ben hiç pişman olmadım 1 sene kullanım süresi içinde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paketsiz faturalı tarife...
    3 yıl önce açıldı
    Vodafone 5g
    4 yıl önce açıldı
    VODAFONE 25GB 750DK / 175TL
    2 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.