Şimdi Ara

Lifecell Hoş Geldin 7Gb-Hazırkart 45₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki paket sizce nasıl fiyat olarak? Daha önce lifecell avantaj 6gb kullanıyordum 40₺ ye. Ancak tt ye bir ay gidip geri geldim. Tekrar kullanamıyormuşum onu. 45₺ lik paket için 50₺ yüklemek sinif bozucu oluyor ayrıca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lifecell'in 5 GB'lik faturalı tarifesinin ücreti 44 TL oldu. Bu açıdan düşünülürse, 7 GB için 45 TL iyi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 1 Ekim 2018; 19:11:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Timden postan alamıyormusun peki paketi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturalıdan faturasıza geçmenin dezavantajı var mı? Niye faturalı tarife daha pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bubblesort

Faturalıdan faturasıza geçmenin dezavantajı var mı? Niye faturalı tarife daha pahalı
    Sanırım alacaklarını tahsilat süresini göz önüne koydugunda ve turkcell kalitesi birleşince pahalılık ortaya cıkıyor. Bu başlıkta sordugum paket bana yine pahalı geliyor. Olması gereken 37₺ civarında olmalı. Turktelekom 15gb faturasızı 35₺ye veriyor bu aralar. Tabi reklam izinlerini kabul etmeniz lazım.

• skyrime2828 kullanıcısına yanıt
    Turktelekomun sitesinde 15 gb 35 TL'lik olayı bulamadım. Link verir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.R.E.S.

Turktelekomun sitesinde 15 gb 35 TL'lik olayı bulamadım. Link verir misiniz?
    Müşteri hizmetleri aradığımda 15gb prime dan faydalanayım indirimli dedim. Teknosacelldeydim. O da indirimsiz fiyat olur dedi. Önerebileceğiniz başka ne var diye sorunca 15gb faturasız 35₺ var ona geçebilirsiniz mağazadan sim kart alarak ancak müşteri bilgilerinizin paylaşımı için izin vermelisiniz dedi. Reklam mesajları başka şirketlerden teklifler vs için sanırım. İnternetten linki bende bulamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.