Şimdi Ara

Turkcell 50gb 282tl milletvekili paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Milletvekilleri maaslari cok dusuk oldugu icin mecliste ucuz yemek yiyiyorlar ve ucuz gsm kullanabiliyorlar

Turkcell 50gb 282tl milletvekili paketi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi de utanmadan sıkılmadan herkesin görebileceği şekilde koymuşlar siteye milleti çatlatır gibi. Kendi ülkesinde ikinci sınıf vatandaş olan tek ama tek ülkeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkcell'in 42 milyon abonesi varmış. Toplam 550 milletvekili var. Bırak indirimi, hepsine bedava verse, hatta abone oldular diye üstüne para ödese yine de Türkcell gibi bir firmayı etkileyecek durumlar değil.

İlginç geldi böyle bir "kampanya" yapıp, yalnızca 550 kişi için websitelerinde yeni sayfa oluşturmaları. Ne var acaba bunun arkasında.

• Bunların derhal değiştirilmesi lazım. Bunlar halkın durumundan ne anlarlar. İsrafçı hepsi. Bunun akp li mhp li chp li olmakla alakası yok. Partiler bazında yapmıyorum bu yorumu. Emin olun başka parti de gelse bunlar aynen böyle devam edecek. Milletvekillerinin hepsi israfçı ve hepsi kendini düşünüyor. Halkı düşünmüyorlar. Bunların eleştirilmesi lazım. Konuyu açan arkadaş bu açıdan iyi yapmış

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

2018'de kalmışsınız. artık, -hiç bir işe yaramayan- 600 milletvekilimiz var.

• anilkoc A kullanıcısına yanıt

Google'a sordum 550 dedi, yanlış söylemiş, haklısınız.

550 ya da 600 fln değil arkadaşlar. Bu gibi hizmetlerden ve haklardan bir kez milletvekili seçilseniz bile hayatınız boyunca yararlanıyorsunuz. Yani şuan binlerce muhtemelen onbinlerce mv var. MV emeklilik maaşlarını vs. bir de bu açıdan düşünün...

• Turkcell iştiraki lifecell ukraynada 180 uah a sınırsız internet veriyor. Aralıkta sözleşmem bitiyor bu kan emicilerle netgsm e geçeceğim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 30gb+ 20gb sosyal medyaya 450 lira veriyorum bu arada. Muhtemelen şu an 600 700 dür bu paket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birşeydanışacam -- 9 Eylül 2024; 20:40:51 >
  • Yeter ki bi fırsat bulsunlar geçirebildikleri kadar geçiriyorlar halka

• sen bir de türktelekom milletvekili tarifelerini gör 100 küsür tl.

• Hiçbir işe yarama, bol keseden maaş al, ucuza tarife kullan. Oh ne güzel hayat. Biz ise asgari ücret alıp sabahtan akşama kadar çalışalım, 10-15 gb’lık paketlere 300-400 lira verelim. Haram zıkkım olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Psikotrex kullanıcısına yanıt

Milletvekillleri genel olarak yaşlı. 69 seçiminden beri toplam 7700 milletvekili seçilmiş. Kimse birden fazla dönem yapmasa, yine komik bir rakam. İlk seçimden beri sayınca 13577 ediyor. Yine Türkcell gibi bir firma için düşük bir sayı.

O yüzden söyledim zaten, bu kadar kısıtlı bir kitleye hitap eden bir tarifenin böyle herkese açık bir şekilde paylaşılmasını garip buluyorum ben.

Hocam turkcell'in bir bölümü %26,2'si varlık fonunda. Bununla ilgili olduğunu düşünüyorum. Bundan dolayı da genel yönetim kurul toplantılarına da müdahaleleri çok oluyor diye duymuştum.

• Benim takıldığım nokta kampanya değil, duyuru şekli.

Yoksa kampanya mantıklı. Şirketin geleceği ile ilgili dolaylı olarak karar verebilecek bir grup insana indirim (kıyak) yapıyorlar. Benim kafamı karıştıran, bu kadar kısıtlı bir kitleye hitap eden bir kampanyanın internet üzerinden duyrulması.

Milletvekili bunu internette okuyup da abone olmayacak sonuçta. O seviyede kazanan/çalışan çoğu bireyin zaten kendi müşteri temsilcisi var, arayıp bu tür kampanyaları özel olarak duyuran. Telefon hattı olsun, banka olsun... İnternette bunu gören kitlenin de kampanyadan yararlanması mümkün değil. Belki de "bakın biz meclise kıyak yapıyoruz, ülkemizin geleceğini düşünüyoruz" demeye çalışıyor Türkcell, ama gelen tepkiler bunun tam zıttı yönünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 10 Eylül 2024; 10:59:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.