Şimdi Ara

Turkcell milletvekili paketi reziliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim için sunacakları kampanyayı dünya kadar maaş alan milletvekillerine sunuyorlar.

Turkcell milletvekili paketi reziliği

• Yuh lan rezilliğe bak. Sanırsın mv denen tipler açta açıkta. Adamların maaşı maaş, meclis lokantası desen beleş gibi bir şey ve yok yok. Yedikleri rüşvetlerin kaldırdıkları rantın haddi hesabı yok. Mv muhtaç mı ki şimdi Türkcell böyle bir tarife yapmış, bu nedir? Versene şu paketi düz vatandaşa lan! Tabii vermezsiniz neticede tekel ve soygun için siyasilere böyle küçük sürprizler yapmanız lazım. Sıradan vatandaşa şunun 5'te birini 2 katı fiyata sapla. Bir ara da Suriyeli sığınmacılar için paketler yapmıştı bu rezil Türkcell. Bir kendi vatandaşınıza düşmansınız zaten.

Şu aptallığı savunan zekaları anlamlandıramıyorum. 25gb için 1k fatura isteyen operatör gidip vekile iltimas geçiyorsa bu vatandaşı soymaktan başka bir şey değildir.

Sadece vekile değil kamu personeli olan bir sürü kişiye böyle indirimler var operatörlerde. Sanırsın aç açıkta gezen kuru ekmeğe muhtaç insanlar. Neredeyse bedava fiyatlara tarife kullanıp, cebinde telefon olup tarife alamıyor diye dalga geçen tipler çoğu da. Bizler de saatlerce günlerce müşteri hizmetleriyle konuşup indirim alabilmek için dil döküyoruz alamıyoruz.

• Öyle deme abi ayıp olur. Çok çalışıyor onlar yoruluyor o kadar. Bizim sorunlarımızı çözüyorlar (!) Onlara ucuza paket vermek lazım bütçeleri yetmez. (!)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu memur kamu çalışanı vs vs gibi kisiler icin normal sunulana gore daha uygun fiyatli tarifelerin olmasini ben anlamiyorum. Kamuda calisan birinin benden senden ne gibi bir artisi var? Veya neden daha uygun fiyat sunulmaya ihtiyacı var bu kisilerin? Kamu calisani memur olmayan vatandasin sucu ne mesela?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 18 Ekim 2024; 21:11:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt

Toplumda okuyup memur olmuş insanlar her zaman üstte tutuluyor. Bu da o örneklerden biri. Okuyup devlette iş sahibi olmuşsan senin yerin ayrıdır..

• Turkcell diyor ki halksan soyarım. Milletvekiliysen soyunurum😄

• Yuh lan rezilliğe bak. Sanırsın mv denen tipler açta açıkta. Adamların maaşı maaş, meclis lokantası desen beleş gibi bir şey ve yok yok. Yedikleri rüşvetlerin kaldırdıkları rantın haddi hesabı yok. Mv muhtaç mı ki şimdi Türkcell böyle bir tarife yapmış, bu nedir? Versene şu paketi düz vatandaşa lan! Tabii vermezsiniz neticede tekel ve soygun için siyasilere böyle küçük sürprizler yapmanız lazım. Sıradan vatandaşa şunun 5'te birini 2 katı fiyata sapla. Bir ara da Suriyeli sığınmacılar için paketler yapmıştı bu rezil Türkcell. Bir kendi vatandaşınıza düşmansınız zaten.

• Bize gelece 900 millet vekili gelece 286 tl ayıp ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zühtü bektaş Z kullanıcısına yanıt
    Bir yerde gormutum bize yillik 900 tl aylik alirsan 1200 tl gibi fiyata geliyordu yil toplwyinca millet vekilleri ayni paket 800 tl yillik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Normal vatandaşı bu kadar öpen başka millet varmı acaba? Ev internetim 10 gündür kesik tam bana göre bir paket tek sorun milletvekili olamamak

• Meclis’te el kaldırıp indirmek çok ağır bir iş dostum hakediyorlar yani

• Şu aptallığı savunan zekaları anlamlandıramıyorum. 25gb için 1k fatura isteyen operatör gidip vekile iltimas geçiyorsa bu vatandaşı soymaktan başka bir şey değildir.

Sadece vekile değil kamu personeli olan bir sürü kişiye böyle indirimler var operatörlerde. Sanırsın aç açıkta gezen kuru ekmeğe muhtaç insanlar. Neredeyse bedava fiyatlara tarife kullanıp, cebinde telefon olup tarife alamıyor diye dalga geçen tipler çoğu da. Bizler de saatlerce günlerce müşteri hizmetleriyle konuşup indirim alabilmek için dil döküyoruz alamıyoruz.

• Acilen milletvekili sayısının 5 bin yapılıp milletvekili maaşlarına 5x zam yapılmalı. bu şekilde büyük mağduriyet yaşıyorlar.

• Millet vekilleri çok fakir de o yüzden😅

• Limonen kullanıcısına yanıt
    Milletvekiline gerek cok cogu gsm firmasi memur icinde guzel paketler cikariyor eger siradan bir vatandas isen o indirim.uyguladigi kisilerin parasinida bizden aliyor 3 kurusa ona 5 kofte sana 2 kofte olayi

• ucuzlukavcisimezarciamca kullanıcısına yanıt
    galiba biz cok zenginiz de haberimiz mi yok 😁😂🤣

• Zaten ülkede 600 vekil neden var önce bunu sorgulamak lazım

• Merhaba forumdaşlar

İnternet sitelerinden hem milletvekili tarifesi hemde basın tarifelerini kaldırmışlar mutlaka arka planda vereceklerdir.

Nerde eski ceo Süreyya Ciliv zamanındaki Turkcell!

• Allah bildiği gibi yapsın bunları. Türkiye tarihinin en rezil, en yiyici, en yandaşçı, en liyakatsiz, en soyguncu, en halkını rezil kepaze eden, en halkını düşünmeyen, sadece kendi cebini dolduran hükümeti bize denk geldi. Şanssız nesilmişiz.

• osnakli O kullanıcısına yanıt

Soyınmakla kalmamıliş direk dansı yapmış

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.