Şimdi Ara

Lifecell kullananlar buraya lütfen (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
12
Favori
73.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz önce supermix 4 uygulama olana geçtim.

Turbo 5gb kullanıyordum, geçen hafta tatildeyken konakladığım yerde wifi sorunu vardı ben de paketten yedim, ufaklık youtube falan açınca paket bitti.

2-3 defa 12 TL'ye 1gb alınca Turkcell müşteri hizmetleri aradı, isterseniz 10TL farkla tarifenizi 7gb turbo yapalım dedi, yok dedim bu haftaya özgü bişey olduğundan... Bugün şöyle bi göz atayım dedim ne var ne yok, avantajlı bi paket ne olabilir başka diye.

Lifecell Supermix 65 TL, Turbo 7gb 79 TL.

Mix paketin normal internet paketi 3gb ama seçilen 4 uygulamaya ayrı ayrı 5'er GB veriyor.

Bunun haricinde maddeler arasında şu daha da dikkatimi çekti:
    Örneğin Youtube 5gb bitirdiniz, yanlış anlamadıysam 3gb normal internetten yemeye devam ediyor bu durumda. O bittikten sonra 12 TL'ye 1 değil 2 GB veriyor! Evet böyleymiş, hatta Ekşi'de mi bi yerde bi hesap da yapmışlar, 2 defa uygulama veya 3gb'ı bile bitirsen 9gb falan yapıyor ve 7gb paketten yine ucuza veya aynı hesaba geliyordu.

Müşteri hizmetleri burada sanki çakallık ya da salaklık yapıyor gibi geldi. Bu durumda bu lifecell paketi her anlamda daha başarılı daha avantajlı. Niye bunu tavsiye etmiyorsun da Turbo 7 yapalım diyorsun ki? ayda 14 TL veya ek paketlerle daha fazla çakacağına inandığın için mi? Kötü niyet var mıdır günahını almayayım ama bu tarifenin daha avantajlı olduğunu benim mi bulmam lazım? Hiç tavsiye vermesinler o zaman.

Bi süre kullanayım bakalım, deneyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 17 Ağustos 2018; 16:5:49 >

• nasıl internet yükleyecez buna internetim bitti tatile gidicem aradım 532 15 tl ye 1gb yada haftalık 5gb 60 tl diyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evimde hiç bir operatör düzgün çekmediği için lifecell'i araştırıyorum bir kaç gündür.Wifi bağlantım var arayan kişiler bana evde ulaşabilsin istiyorum.Lifecell bu konuda işe yarar mı?

Not:Telefonum vowifi desteklemiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cybaeus kullanıcısına yanıt
    Gsm aramalarını bipten al diye bi seçenek var bu imkan ile wifi ile görüşebilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende bugün sitesinden form doldurarak başvuru yaptım. İnşallah pişman olmam..

TT EGM 12gb tarifesini bırakıyorum..

Lifecell 5gb geçiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: remy_

Bende bugün sitesinden form doldurarak başvuru yaptım. İnşallah pişman olmam..

TT EGM 12gb tarifesini bırakıyorum..

Lifecell 5gb geçiyorum.
    Ben de yarın aynısını yapacağım Turk Telekom 12GB den lifecell 5GBye geçiyorum. Sizin hattınız açıldı mı?

• InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun hocam aramiza hoşgeldin. Turkcellin ne kadar kaliteli ve iyi bir operator olduğunu gordugunde telekoma verdigin her bir kurus icin uzuleceksin 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Hayirli olsun hocam aramiza hoşgeldin. Turkcellin ne kadar kaliteli ve iyi bir operator olduğunu gordugunde telekoma verdigin her bir kurus icin uzuleceksin 😀
    Teşekkür ederim Uzunca bir zaman Turkcell kalitesi dikkatimi çekiyordu babam Turkcell 4.5G ile 40mbit hız alırken benim telefon sadece acil çağrılar diyordu. Arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla da Turkcell internet hediyesi konusunda baya eli bol. Tek korkum acaba 5 GB ileride yeter mi? Şu aralar evdeyim genellikle wifi var ama ileride işe başlayınca gittiğim yerde ne olur bilmiyorum gerçi parayı verdikten sonra her türlü üst pakete geçiş sağlarlar sanırım

Hattı alınca yapmam gereken neler var, neleri tavsiye edersiniz?
    Faturalı hat alacağım, müşteri hizmetlerini arayıp mobil ödemeyi kapatacağım, yurtdışı paketini de iptal ettireyim diyorum arada Kuşadasına filan gidiyorum telefonlar Yunanistana bağlanıyor 1kb ınternet için boşuna 24 lira fatura etmesin, dolaşımı da kapatırım. Başka var mi önerileriniz? Ilk ay hediye ettikleri sonra ücretli olan iptal ettirmem gereken şeyler var mı, şunu yaptır filan diyor musunuz?

Fırsat 5GB başvurumu yaptım, bipten arama pek yapmam zaten 750dk var fazlasıyla yeter. 100SMS de interneti olmayan arkadaşlara mesaj atarken filan arada kullanırım o da yeter. Internet yetmedi zamanlarda bipte grup filan kurar idare ederim

Lifecell kullananlar buraya lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 27 Ağustos 2018; 23:30:51 >

Yok daha açılmadı sözleşme getirildi adresime imzaladim ve sim kart verildi. SMS ile hattın aktif olacağı gün bildirilecek dedi.. Max 3 gün sürüyor dedi. Perşembe veya cuma günü açılır diye tahmin ediyorum

• remy_ kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, şimdiden hayırlı olsun size de

Degerli Musterimiz, Numara Tasima talebiniz onaylanmistir. hattinizin tasima islemi 30/08/2018 tarihinde 06:27 saatinde gerceklesecektir. Simkartinizi belirtilen gun ve saatte telefonunuza takiniz. B002

Benim mesaj geldi az önce..

• quote:

Orijinalden alıntı: remy_

Degerli Musterimiz, Numara Tasima talebiniz onaylanmistir. hattinizin tasima islemi 30/08/2018 tarihinde 06:27 saatinde gerceklesecektir. Simkartinizi belirtilen gun ve saatte telefonunuza takiniz. B002

Benim mesaj geldi az önce..
    Yeni numara alacağım ben kurye bilgisi halen gelmedi çok sinir oldum ya

• arkadaşlar,
    turkcell platinum kullanıyorum 12 gb 2000 dk 90 tl ödüyorum. senelredir bu tarifedeyim. 1000 dak 10 gb idi geliştirmişler biraz. 2000 dakikaya filan çıkarmışlar.
    ama 90 tl vermek akıllıca gelmiyor. çünkü kullanmıyorum yeterince. bana 1000 dak ve 7 gb yeter.

böyle bir tarife gördüm turkcell de. lifecell fırsat 7 gb ismi. 1000 dakika. 7 gb internet 100 sms 49 tl tam bana uygun.
    turkcell müşteri hizmetlerini aradım. ekim ayında bitiyor taahhütünüz dedi. şimdi yad o zaman geçmek istiyorum bu pakete dedim.
    mümkün değil dedi. kendi paketimde kalabilirmişim yada daha üst paketlere geçebilirmiş. bu paket size tanımlı fırsat olarak açılmıyor çünkü diyor.

yani daha ucuz tarifeye geçemez miyiz ? benim anladığım bu.

ayrılıp vodafone a geçerim dedim. siz bilirsiniz diyor.

ne önerirsiniz? bu tarifeye geçme şansım yok mu hiç?

• quote:

Orijinalden alıntı: bodysolid

arkadaşlar,
    turkcell platinum kullanıyorum 12 gb 2000 dk 90 tl ödüyorum. senelredir bu tarifedeyim. 1000 dak 10 gb idi geliştirmişler biraz. 2000 dakikaya filan çıkarmışlar.
    ama 90 tl vermek akıllıca gelmiyor. çünkü kullanmıyorum yeterince. bana 1000 dak ve 7 gb yeter.

böyle bir tarife gördüm turkcell de. lifecell fırsat 7 gb ismi. 1000 dakika. 7 gb internet 100 sms 49 tl tam bana uygun.
    turkcell müşteri hizmetlerini aradım. ekim ayında bitiyor taahhütünüz dedi. şimdi yad o zaman geçmek istiyorum bu pakete dedim.
    mümkün değil dedi. kendi paketimde kalabilirmişim yada daha üst paketlere geçebilirmiş. bu paket size tanımlı fırsat olarak açılmıyor çünkü diyor.

yani daha ucuz tarifeye geçemez miyiz ? benim anladığım bu.

ayrılıp vodafone a geçerim dedim. siz bilirsiniz diyor.

ne önerirsiniz? bu tarifeye geçme şansım yok mu hiç?
    Taahhüt varken sadece üst pakete geçiş hakkı veriyor tüm operatörler. Taahhüt bitince istediğiniz pakete geçirirler.

Bu arada kartım geldi yeni numara 24 saate açılır diyorlar.

Lifecell kullananlar buraya lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: InvisibleLord

Taahhüt varken sadece üst pakete geçiş hakkı veriyor tüm operatörler. Taahhüt bitince istediğiniz pakete geçirirler.

Bu arada kartım geldi yeni numara 24 saate açılır diyorlar.

Alıntıları Göster
    çok teşekkür ederim güzel oldu bu bi,lgi. ekime kadar sabredeyim o halde.

lifecell in inte5rnet hızı olarak platinumadan dezavantajı var mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bodysolid

çok teşekkür ederim güzel oldu bu bi,lgi. ekime kadar sabredeyim o halde.

lifecell in inte5rnet hızı olarak platinumadan dezavantajı var mıdır ?

Alıntıları Göster
    Lifecell 5GBye geçtim ben, kart sabah geldi daha aktif olmadı ama normal Turkcell kalitesi bi fark yok deniliyor. Platinum üyeler 1. Ölçekleme yani eğer şebeke çok yoğunsa ilk normal üyeliklerin hızı düşüyor platinum paketlerin hızı düşmüyor. Ama ben rahatsız edecek kadar hız düşüşü yaşandığını hiç duymadım rahatsız edecek bir durum olmaz sanırım taahhüt bitince geçin bence

• türkcell faturalı lifecell 3 gb 30 tl ödüyorum 12 ay taahhütlü

12 ay sonunda taahhüt bitince yeni teklif sunuluyor mu türkcell de yoksa direk 49 / 59 / 69 tl mi verecekler aynı paketi
  • taahhüt bitince türkcel de başka operatöre numara taşırsam kaç gün sonra uygun tarifeler için türkcele dönüş yapabilirim 90 gün mü 30 gün mü
  • faturalı lifecell de devletin aldığı telsiz kullanım vergisi ayda 1,89 tl türkcel mi ödüyor

30,00 tl fatura geldi bana vergi gelmiyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: derya78

faturalı lifecell de devletin aldığı telsiz kullanım vergisi ayda 1,89 tl türkcel mi ödüyor

30,00 tl fatura geldi bana vergi gelmiyor galiba
    Yıl içinde geçtiğinde her operatör de 31 aralıka kadar karşılıyorlar daha sonra bir sonraki sene başlıyor

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.