Şimdi Ara

Lifecell kullananlar buraya lütfen (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
12
Favori
73.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar lifecell avantaj paketinde faturasız olanda her yöne bip ve upcall dısında dakika var mı sitesinde göremedim de.Birde fizzy kulllanımında sarkı dinleyebiliyor muyuz yoksa 30sn kulllanımı mı var bazı sarkılar mı sadece dinleniyor. Son olarakda bip aramalarında her yöne sorun oluyor mu konusma kalitesi bakımından
  • mevcut üyeler kullanamıyormuş galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30GB internet (5GB her yone, 25GB paket dahilindeki uygulamalarda gecerli), 500DK, 100SMS ve 1000 BiP dakikasi iceren Lifecell Plus 5GB paketi yillik abonelikle ayda 39TL . Ustelik ilk paket ucretiniz bizden! Hemen GEC LIFECELL5GB yazip 2200 a gondererek kampanyadan yararlanabilirsiniz Kampanya ve hizmetlerimiz hakkinda bilgi almak istemiyorsaniz 05327572780i arayarak ya da turkcell.com.tr den izninizi iptal edebilirsiniz. B002

Yeni geldi. SMS

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • son 2 aydır 2gb hediye internetimin yüklenmemesi üzerine bugün turkcell ile görüştüm ve sanırım bir dolandırıcılık örneğine denk geldim

4-5 ay önce lifecell plus 5+2gb kampanyası ile yıllık abonelik başlattım 49tl'ye ardında bahsettiğim durum oluşunca aradım ve şu yanıtı aldım daha öncede bu 2gb kampanyasından yararlandığınız için sadece 1 ay verebildik size. 5gb 49tl'ye devam edebilirsiniz diye yanıt aldım

merak ettiğim bu kampanya şartlarında yazmıyordu, açıkca daha önce kullanılan hak , mevcut alınacak hak süresinden düşecektir diye bir yazı görememiştim, daha da komiği mt ile 12 ay boyunca gelecek diye onaylamıştım fakat durum böyle çözüm bulamadık

cezayı sordum 40tl cezam mevcut ve gerçekten kızdım, turk telekoma geçeceğim sanırım

herkes bilsin diye yazıyorum, yoksa uğraşırsınız
  • hattımı 10 gün sonra ttkom dan lifecell faturasız avantaj paketine gecirmeyi düşünüyorum bipten konusma sıkıntılı oluyor mu upcall 500dk her yöne konusması normal konusma olarak mı yoksa int üzerinden mi
  • Yazıyı Turkcell'e nasıl çevirebiliyoruz?
  • Gravaze kullanıcısına yanıt
    IPTAL LIFECELL TR yazıp 2200'a gönderin, telefonu yeniden başlatınca yazı değişiyor.

• Sonsuzartıbir S kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam yeni geçeceğim geçince uygulayacağım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lifecell Plus 3GB

bu paketin fiyatı aylık 50 lira diyor ama LIFECELL PLUS 3GB AYLIK yazıp 2200’a göndererek yıllık abonelik yapabilirsiniz (30TL)

nasıl iş bu ben anlamadım

işin özü ben bu paketi yıllık 30 a alabilir miyim?
  • bu lifecell paketlerinde sms ne kadar veriyor acaba? her yöne 100sms galiba yanlış anlamadıysam. çok az değil mi bu?
  • Platinum 10 gb kullaniyordum daha onceleri. Fizy, havaş, sinema rezaletinden sonra lifecell pro 10+2 gb paketine gectim. Platinum paketini aratmiyor. Ben o zaman 69 tl ye aldim bu paketi. Suan 79 tl olmus. Memnunum baya. Turkcell kalitesi bisey denmez :)

• Bugün itibariyle lifecell'e geçtim. 2 gb facebook ve twitter da geçerli internet verdi. Bu interneti kullanmak için illa uygulamalarını mı kullanmak gerekiyor yoksa chrome'den açsakda hediye 2 gb dan kullanabilirmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baykun

Bugün itibariyle lifecell'e geçtim. 2 gb facebook ve twitter da geçerli internet verdi. Bu interneti kullanmak için illa uygulamalarını mı kullanmak gerekiyor yoksa chrome'den açsakda hediye 2 gb dan kullanabilirmiyiz ?
    "Facebook ve Twitter'da geçerli 2GB internet ile bol bol paylaşım. Facebook ve Twitter'a uygulamar üzerinden erişebilir ya da internet tarayıcısından erişebilirsiniz."

• bana da salla kazan en son ocak ayında verdi internet, ondan sonra hep tırıvırı.. Aylık 100 civarında konuşurum,. dk ihtiyacım yok, dergilik internet, bip ,saçma sapan kullanmadığım hediyeler veriyor

• Lifecell kullaniyorum cok memnunum.

Ramazan dolayisi ile int. 2x katladik.

Salla kazan bazen int. Veriyor

Bip sansli noktadan cok int. Kazandim.

İsimi fazlasiyla goruyor

34 ₺ ye bundan iyisi şamda kayisi !

• Kutuzov K kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben platinum kullanıyorum kısaca lifecell in biraz daha fazlası ve sinema bileti gibi şeyler veriyor fakat bende de fizy yabancı şarkılarda 30 saniye veriyor yerlilerin çoğunu direk dinleyebiliyorsun ama indirilmiyor
  • t3ntativ3 kullanıcısına yanıt
    bende de plat 10 var şu anda 85 tl lik pakete geçirmeye çalışıyorlar bip teki ses kalitesinden memnun musunuz ve yanlış bilmiyorsam yurt dışında iken wifi üzerinden bip ile görüşme sağladığınızda bip dk sından gidiyor değil mi dolaşım ücreti ödemek zorunda kalmıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

"Facebook ve Twitter'da geçerli 2GB internet ile bol bol paylaşım. Facebook ve Twitter'a uygulamar üzerinden erişebilir ya da internet tarayıcısından erişebilirsiniz."

Alıntıları Göster
    Müşteri hizmetlerini aradım. Uygulamada geçiyor dedi. Bu yazdığın ibare nerede geçiyor ?
  • Lifecell Avantaj 6Gb FaturaSIZ pakete 39tl ye gectim. Hali hazira TT de 44tl yaz festivali 8Gb internetli hic kullanmadigim 1000sms ve yarisini kullandigim 1000dk vardi.

Fatura odemekten bikmistim artik. Cayma bedelleri bezdirdi.

Lifecelldeki faturasizin icerigi söyle:

6gb internet +1gb 12ay boyunca hosgeldin interneti +1gb 35TL ve uzeri yuklemeye 1GB hediye internet. Her yone normal cagri da 750dk, Bip uzerinden Her yone 1000dk, ve her yone 100SMS. Fizy dergilik tv+ uyeliklerini aktif edince verdigi ek 1gb lari ve ramazandaki katlamalari saymiyorum bile.

Kisaca bir yil boyunca kalacagimi dusunursek TTden Turkcelle gecerek 2 fatura donemini bedavaya getirmis oldum. 44tl lik paketim 48e cikacakti.

34TL lik faturali tarifeyle karsilastiracak olursam arada yanlisim varsa duzeltin 2gb internet ve Her Yone 750 dk fark ediyor. Bu ikisi 34TL lik faturalida yok sanirsam, onun iceriginde 5gb internet+1GB hosgeldin hediyesi var. 35TL yukleme olmayinca da 1GB internet hediyesi de yok dogal olarak faturalida. Bana gore 5tl daha verip ek 2 gb internet, hemde sizi baglayan bir sey yok. Degerlendirin derim.

• Bip le her yone deneyimimde 4.5g uzerinden yaptigim cagri da karsimdakinin yaklasik 1 saniye kadar gec cevap verdigini farkettim. Cok sorun edilecek bir durum yok. 3G ile denemedim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.