Şimdi Ara

Lifecell kullananlar buraya lütfen (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
12
Favori
73.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün akşam geçtim, pin kodum iphonelerin hiçbirinde çalışmıyor. bir avmdeki turkcell storeye de götürdüm, çözemediler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar lifecele gectim salla kazandan yararlanabiliyormuyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bysnbad B kullanıcısına yanıt
    evet.

• zaltun kullanıcısına yanıt
    İyide de salla kazana tıklıyom 4.5g simkartınıza uyumlu deyip duruyor biz neye baglıyız 4.5g yazıyo uyumlu degilse neden salla kazan olmuyor bunu nasıl çözerim

Cuma günü aktifleşir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafay M kullanıcısına yanıt
    Tmm saogolasın

Düzeltme: Turkcell'e sordum bir hafta sonra aktifleşir dedi. :)

Ben de bugün geçiş yaptım aynı şeyi bana da diyor. Bir hafta bekleyeceğim düzelmezse Turkcell'e yazarım hallederler muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakahella -- 12 Mart 2018; 20:47:22 >
  • abonelikten sonraki ilk cuma aktifleşiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lifecell ile Fizy kullanımında sıkıntı yaşıyor musunuz? Bu demo olayları falan varmış galiba. Ücret ödüyormusunuz fizy için

• Alastair JR A kullanıcısına yanıt
    hayır standart abolik geçerli video ve şarkılar sorunsuz izleniyor. ses kalitesi de yüksek seçilebiliyor.
  • Lifecell tarisinden çıkmak istesem hergangi bir ceza islem olurmu baska bir pakete gecicem

• Bir bilen varsa yazssın acil

• Arkadaşlar merhaba,

Lifecell 49₺ faturalıdayım. Bazı sorularım ve tespitlerim olacak.

5gb internet

LTE açık olduğundan mı çok çabuk bitiyor. Ev internetim olmadığından her ay 2 sefer ek 5gb yapmak zorunda kalıyorum. Fatura 100+₺ oluyor. Telefonu aktif kullanmasam bile günde kendi kendine 400-500mb yiyor. Anlayamadım bu işi. 20₺ fazla verip Lifecell Süper’e geçsem yine 5gb normal internet veriyor sadece turkcell uygulamalarının kotaları artıyor. 5gb ->15gb Tv+ dışında bana bir katkısı olmayacak (fizy aktif kullanmıyorum, diğer uygulamalae da fazla fazla yetiyor).

Facebook/Twitter 2gb

Fb kullanmıyorum ancak twitter’ı aktif kullanıyorum. Ona rağmen 300mb’ını falan bitirebiliyorum. Burada sıkıntı şu, twitterdan epey video izliyorum fakat bu videolar sosyal paketten değil kendi 5gb internet paketimden yiyor artık eminim buna. Videolar twitter’ın kendi sunucularına yüklü videolar yani youtube’dan yönlendirme falan değil. Dolayısıyla twitter paketinden düşmesi gerekmiyor mu? Aynı durumu gözlemleyen var mı? Facebook’ta durum ne?

Tv+ 5gb

Bundan memnunum. 5gb ile ayda 4 film izleniyor. Hatta fiyatı uygun olsaydı ücretli ek paket de alabilirdim ancak ek 5gb giriş paketi 15₺. Ek 10gb için de lifecell süper’e 20₺ ek ücretle geçiş yapmak lazım bence gereksiz masraf. Onun haricinde film çeşitliliği artarsa daha da güzel olacak.

Fizy

Fizy paket kapsamında var deniyor. Ancak Hesabım uygulamasından kota takibi yapamıyorum. Yaani uygulaması için de aynısı geçerli. Müşteri hizmetlerini aradığımda iki uygulama için de paketimde gb’larımın var olduğunu söylediler. Fizy demo şarkı meselesi sıkıyor bazen ancak güzel playlist bulamamak daha çok sıkıyor. Arşiv çok sağlam değil, bana hitap etmiyor. Fazla müzik dinleyen biri değilim ancak güzel playlistler bulabilirsem daha sık kullanırım. Keşke hesabım uygulamasında kota takibi yapılabilseydi fizy için de.

Yaani 3gb

Uygulamayı indirdim 1gb da öyle verdi. Güzel bir olay. Haber okuyacağım zaman veya ekşisözlüğe gireceğim zaman kullanıyorum. Özel işlerim veya kişisel bilgilerimi girmem gereken sitelerde kullanmıyorum. Hesabım uygulamasında kalan kota gözükmüyor bu kötü özelliği. Merak ettiğim şu, uygulamada sadece arama yapıldığında mı kendi 3gb’ından yiyor yoksa uygulama/tarayıcı içinde gezinti yaptığımız tüm sitelerde bize verdiği 3gb’tan mı yiyor. Ben 3gb’tan yiyor diye kullanıyorum her sitede ancak diğer türlüyse de bilmekte fayda var. Doğrusunu bilen var mı?

Dergilik 5gb

Bana fazla fazla yetiyor. Faydalı uygulama. Sayesinde bedava dergi gazete okuyoruz. Sıkıntı şu, dergileri okurken içeriğin yarısından çoğu reklam :) sanki reklam kataloğu almışız da arasından okunabilir yazıları seçmeye çalışıyormuşuz gibi. Bu durum yabancı ülkelerde yayınlanan dergilerde de geçerli. Sanırım bu dergilerin yayım hayatını sürdürebilmeleri için bu kadar reklam almaları şart. Neyse bu konuda turkcell’in bir suçu yok tabi :) bir de dergilikten dergi indirince salla kazan ek hak gelmiyor bir türlü. Doğru şekilde nasıl yapılıyor ek hal olayı bir ben beceremedim sanırım indiriyorum okuyorum ama salla kazan ek hak gelmiyor bir türlü.

Lifebox ve Bip

Kullanmıyorum ama Bip’i yaptığı bir çok hediye gb kampanyasından dolayı indirebilirim yakında. Merak ettiğim şu: mesela lifebox’a film atsak bilgisayardan falan, telefon internetini kullanarak telefona indirip izlemek istediğimizde kendi kotasından yer mi? Eğer öyleyse, yapılabilirse Lifebox’ı da aktif olarak kullanabilirim :) Bip’te video paylaşımı vs ne kadar mümkün. Süre/boyut limiti var mı? Bilgisayedan Bip’e bağlanabiliyor muyuz? Bip’ten kendimize film atsak falan kendi kotasından yer mi test eden var mı? Benim için en önemli şey kendi internetimden yemeden film izlemek anlayacağınız gibi :)

Son olarak keşke Youtube’u da lifecell’e ekleseler diyorum :) tadından yenmez..

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

lifecell faturasız kullanıyorum 2 aydır.

kendi interneti,hediye gelen internetler çok hızlı bitiyor
    salla kazandan 1 aydır internet alamıyorum
    100 sms var allah aşkına bu devirde bu sayı yakışıyor mu ?

al birini vur ötekine sanırım telekoma tekrar döneceğim en azından yok şöyle hediye yok böyle hediye internet var diye uğraşacağıma,100 sms ile rezil olacağıma kral gibi yaşarım tt de

kampüste tt her yerde 4g çekerken türkcell 3g ye düşüyor hem de sinyalı çok kötü seviyeye iniyor cayır cayır yanıyor telefonum
    Faturasızda düşüm 100 kb faturalıda 1kb olarak dusuyor. İşte bu yuzden faturasız tarifelerin interneti daha cabuk tukeniyor. örneğin whatsappten mesaj geldi ve mesajın boyutu 5 kb olsun ama sizin kotanızdan 100 kb dusuyor. işte bu sekilde internet bir bakmıssınız ki cabucak bitmiş.

• Türkcell in baz istasyonu bizim eve mi ters yoksa sorun lifecell ile mi alakalı anlamadım ama evde sık sık konuşma yaparken konuşmalar kesiliyor ve hat tamamen kopuyor. Telefon ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü eşim de lifecell kullanıyor ve o da aynı problemden muzdarip. Zaten eve girdiğim anda 2 dişe, bazen de 1 dişe düşüyor. Daha önce TT ve Vodafone da kullandım fakat hiç böyle bir problem yaşamamıştım. Bazen dışarıda da arama yapmak isterken hat bağlanmıyor ve dakikalarca arama ekranında kalıyor. Acaba lifecell in dezavantajı mı bu ?

• Arkadaşlar ikilemde kaldım.Bana fikir verin..

Anlatıyorum ;

1.5 ay önce Vodafone hattına geçtim.Önceden Turkcell kullanıyordum yıllardır.

Vodafone artıları .

+ Vodafone çekim gücü bulunduğum yerlerde daha sağlam gibi.Ama Turkcell de kötü değildi.Vodafone biraz daha net gibi.
    + Vodafone kampanyaları daha çok ama yemek sepeti dışında kullanabileceğim bana yarayacak bir kampanyası yok.Onu da çevremden alırım lazım olduğunda. "Bu aynı zamanda eksi de olabiliyor böyle yazınca "
    + İptal etmeden önceki Turkcell hattıma oranla daha bir fiyatlı uygun.Aynı paraya daha fazla internet konuşma var.Zaten bu yüzden Turkcell'den çıkmıştım.
    + Hediye çarkı Turkcell salla kazana göre daha çok ama bunu yeni müşteri olmama bağlıyorum.

Gelelim beni delirten eksilere..

- Vodafone paket internet çok hızlı yiyor.
    - Telefon İphone ve yıllardır Turkcell de başıma gelmeyen İmessage -Facetime ücreti faturama yansımış ! Turkcell hiç yurtdışı sms ücreti yansıtmamıştı !
    - Müşteri hizmetleri sağlıklı değil,kalitesi Turkcell ile yarışamaz bile.
    - Bugün öğrendim ki 0 850 ücretli ! Vay arkadaş dedim..Garanti-Enpara en çok kullandıklarım ve ücretli olacak ha ? Çüşünüz yani.Zaten bunu öğrendikten sonra iptal edeceğim artık dedim.

Turkcell Life cell geçiş yaparsam ; sarı kutu bitiyormuş "kabul edebilirim ama bitmesi eksi tabi " İmessage-Facetime ücretli olacak mı bunu öğrenmem lazım. 0 850 zaten paketten düşüyor bunu biliyorum. Salla Kazan ödülleri yeni müşteriler için nasıl ? Bol dağıtıyorlar mı ?

Vodafone hattım 5+1 gb ve 750 dk.Turkcell'e geçiş yaparsam muhtemelen 3GB Lifecell tarifesine geçerim aradaki farklar pek de önemli değil ama ödeyeceğim fiyat 2-3 lira fazla olacak.İlave olarak Vodafone 17 lira cayma bedelim çıkıyor.Lifecell için internet paketleri çok fazla gidiyor yorumları yapılmış ? Gerçekten böyle mi ?

Fizy falan kullanmam.TV+ ise yolda pek kullanmam ,evde çok nadir.Bip kullanmam.Dergilik zaten başka hat sahibinden dolayı kullanıyorum.

Evet ne yapayım ? Biraz dağınık yazdım ama durumu anlatabilmişimdir umarım.

• Soyle soyluyum benim tel 5 seneye yakin bir cihaz ve lifecele gecen ay gectim telekomdan bir ay durabildim neti su gibi içiyor video felan izlesem.neyse sosyal ag ve buraya giriyom yani salla kazndqn hic net vermiyo abuk sabuk zaten verdikleri dergi tv gibi seyleri hic kullanmadim bana lazim degil benim dusuncem bu o yuzden bir ay surdu lifecell maceram

Ben lifecelle geçtim geçeli çok memnunum .Veri tüketimindede bir sorun yok gayet gb lar yeterli geliyor.Sizin sorun telefon ile güncellemeler ile alakalı olabilir mi ?
  • Telefon çok eski zaten ben telekomdaykende eskiydi veri tuketmiyordu guncellemeleri wifi ile yapiyorum kardesimde wifi var yani yeni telefonda veri tukenir onu biliyorumda eski cihazda nasıl olur bilemiyorum birde internet bittginde 1 gb 12 lira ne demek kazıkçılaktan baska bisey degil cekim desen 3g benim cihaz 4g desteklemiyor yarın telekomdayım tasidim hatti kurtuldum

Ben 5 yıl kadar telekom kullandım şehir merkezinde zaten hepsi aynı durumsa sayılır.Son zamanlarda kırsald işim olduğundan telekomda çekmeyince Turkcelle geçtim yoksa kullanırdım.Bence telekomdan vodafone dan daha iyi durumda. Hem çekim hem fiyat anlamında.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.