< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Lifecell kullananlar buraya lütfen (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar lifecele gectim salla kazandan yararlanabiliyormuyuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İyide de salla kazana tıklıyom 4.5g simkartınıza uyumlu deyip duruyor biz neye baglıyız 4.5g yazıyo uyumlu degilse neden salla kazan olmuyor bunu nasıl çözerim
Cuma günü aktifleşir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Tmm saogolasın
Düzeltme: Turkcell'e sordum bir hafta sonra aktifleşir dedi. :)
Ben de bugün geçiş yaptım aynı şeyi bana da diyor. Bir hafta bekleyeceğim düzelmezse Turkcell'e yazarım hallederler muhtemelen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakahella -- 12 Mart 2018; 20:47:22 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
abonelikten sonraki ilk cuma aktifleşiyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Lifecell ile Fizy kullanımında sıkıntı yaşıyor musunuz? Bu demo olayları falan varmış galiba. Ücret ödüyormusunuz fizy için
hayır standart abolik geçerli video ve şarkılar sorunsuz izleniyor. ses kalitesi de yüksek seçilebiliyor. -
Lifecell tarisinden çıkmak istesem hergangi bir ceza islem olurmu baska bir pakete gecicem
Bir bilen varsa yazssın acil
Arkadaşlar merhaba,
Lifecell 49₺ faturalıdayım. Bazı sorularım ve tespitlerim olacak.
5gb internet
—
LTE açık olduğundan mı çok çabuk bitiyor. Ev internetim olmadığından her ay 2 sefer ek 5gb yapmak zorunda kalıyorum. Fatura 100+₺ oluyor. Telefonu aktif kullanmasam bile günde kendi kendine 400-500mb yiyor. Anlayamadım bu işi. 20₺ fazla verip Lifecell Süper’e geçsem yine 5gb normal internet veriyor sadece turkcell uygulamalarının kotaları artıyor. 5gb ->15gb Tv+ dışında bana bir katkısı olmayacak (fizy aktif kullanmıyorum, diğer uygulamalae da fazla fazla yetiyor).
Facebook/Twitter 2gb
—
Fb kullanmıyorum ancak twitter’ı aktif kullanıyorum. Ona rağmen 300mb’ını falan bitirebiliyorum. Burada sıkıntı şu, twitterdan epey video izliyorum fakat bu videolar sosyal paketten değil kendi 5gb internet paketimden yiyor artık eminim buna. Videolar twitter’ın kendi sunucularına yüklü videolar yani youtube’dan yönlendirme falan değil. Dolayısıyla twitter paketinden düşmesi gerekmiyor mu? Aynı durumu gözlemleyen var mı? Facebook’ta durum ne?
Tv+ 5gb
—
Bundan memnunum. 5gb ile ayda 4 film izleniyor. Hatta fiyatı uygun olsaydı ücretli ek paket de alabilirdim ancak ek 5gb giriş paketi 15₺. Ek 10gb için de lifecell süper’e 20₺ ek ücretle geçiş yapmak lazım bence gereksiz masraf. Onun haricinde film çeşitliliği artarsa daha da güzel olacak.
Fizy
—
Fizy paket kapsamında var deniyor. Ancak Hesabım uygulamasından kota takibi yapamıyorum. Yaani uygulaması için de aynısı geçerli. Müşteri hizmetlerini aradığımda iki uygulama için de paketimde gb’larımın var olduğunu söylediler. Fizy demo şarkı meselesi sıkıyor bazen ancak güzel playlist bulamamak daha çok sıkıyor. Arşiv çok sağlam değil, bana hitap etmiyor. Fazla müzik dinleyen biri değilim ancak güzel playlistler bulabilirsem daha sık kullanırım. Keşke hesabım uygulamasında kota takibi yapılabilseydi fizy için de.
Yaani 3gb
—
Uygulamayı indirdim 1gb da öyle verdi. Güzel bir olay. Haber okuyacağım zaman veya ekşisözlüğe gireceğim zaman kullanıyorum. Özel işlerim veya kişisel bilgilerimi girmem gereken sitelerde kullanmıyorum. Hesabım uygulamasında kalan kota gözükmüyor bu kötü özelliği. Merak ettiğim şu, uygulamada sadece arama yapıldığında mı kendi 3gb’ından yiyor yoksa uygulama/tarayıcı içinde gezinti yaptığımız tüm sitelerde bize verdiği 3gb’tan mı yiyor. Ben 3gb’tan yiyor diye kullanıyorum her sitede ancak diğer türlüyse de bilmekte fayda var. Doğrusunu bilen var mı?
Dergilik 5gb
—
Bana fazla fazla yetiyor. Faydalı uygulama. Sayesinde bedava dergi gazete okuyoruz. Sıkıntı şu, dergileri okurken içeriğin yarısından çoğu reklam :) sanki reklam kataloğu almışız da arasından okunabilir yazıları seçmeye çalışıyormuşuz gibi. Bu durum yabancı ülkelerde yayınlanan dergilerde de geçerli. Sanırım bu dergilerin yayım hayatını sürdürebilmeleri için bu kadar reklam almaları şart. Neyse bu konuda turkcell’in bir suçu yok tabi :) bir de dergilikten dergi indirince salla kazan ek hak gelmiyor bir türlü. Doğru şekilde nasıl yapılıyor ek hal olayı bir ben beceremedim sanırım indiriyorum okuyorum ama salla kazan ek hak gelmiyor bir türlü.
Lifebox ve Bip
—
Kullanmıyorum ama Bip’i yaptığı bir çok hediye gb kampanyasından dolayı indirebilirim yakında. Merak ettiğim şu: mesela lifebox’a film atsak bilgisayardan falan, telefon internetini kullanarak telefona indirip izlemek istediğimizde kendi kotasından yer mi? Eğer öyleyse, yapılabilirse Lifebox’ı da aktif olarak kullanabilirim :) Bip’te video paylaşımı vs ne kadar mümkün. Süre/boyut limiti var mı? Bilgisayedan Bip’e bağlanabiliyor muyuz? Bip’ten kendimize film atsak falan kendi kotasından yer mi test eden var mı? Benim için en önemli şey kendi internetimden yemeden film izlemek anlayacağınız gibi :)
Son olarak keşke Youtube’u da lifecell’e ekleseler diyorum :) tadından yenmez..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >