Şimdi Ara

Lifecell kullananlar buraya lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
12
Favori
73.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lifecell fizy interneti bitmiyormuş, diyorlar.

video link
  • kilicbaligi K kullanıcısına yanıt
    lifecell avantaj kullanıyorum sözde 8 gb fizy varmış ancak kalan kullanımlarda böyle bir ibare yok tv+ ın var ancak fizy nin yok.Dediğiniz gibi sınırsız sanırsam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    TV+ , Dergilik vs. gibi fizy'nin de kalan kullanımlarının gösterilmesi lazım. Aslında bir önceki mesajımı ironi amaçlı paylaşmıştım. Madem 8 GB fizy pakete tanımlanmış, paket kullanıcıları bunu takip etme hakkına sahip olmalı.

Facebook ve Twitter telefonumda yüklü değil ve hiç kullanmamış olmama rağmen 3-4 günde bir 1 MB kullanım düşünüyor.
    Kalan internet gösterimi de gerçeği yansıtmıyor. Bazen kullanılan miktar hemen düşüyor bazen de üzerinden zaman geçtikten sonra (alakasızca 3-5-6 saat sonra) kalan kullanımlara yansıtılıyor; hiç internet kullanmıyorken bile bildirim mesajı ekrana gelebiliyor ve bunun gibi anlam veremediğim bir takım şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Senin dediğin olayı zaten biliyorum.

Ancak benim dediğim soruya cevap veriLMeMiş.

Ben Vodafone'da oNLine raDYo ve Spotify dinleyerek 13-14 GB internet kullanıyorum.

Turkcell'de bu olayı naıl yaparım?

Not=
    Fizzy kullanmayı düşünMüYorum. (şimdilik)

Maalesef spotify için ekstra paket vb yok. Normal internet paketinizden harcayacak. Fizy kullanmayı düşünebilirsiniz :)
  • Cumartesi gecesi yeni fatura kesim tarihimden itibaren lifecell li oldum şimdilik her şey yolunda size dünkü bi anımı anlatayım wifi yavaş bende flim izliyorum dedim keşke şöyle aylık 10 gb versede rahat rahat izlesem flimi dur bi salla kazan yapim dedim ulan allahtan başka bir şey istesem olacakmış aylık 10 gb geldi 😂😂😂 beni tuttu bi gülme imanlı olmanın yararları diyelim her neyse ben size screen shotkarı atayım merak edenlere

Lifecell kullananlar buraya lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• saspegas kullanıcısına yanıt
    Power Fm, Karnaval ve Spotify dinlemek için müzik PASS paketi aldım. Buna rağmen 13-14 GB kullanıyorum.

Bu bağlamda LiFeCeLL’in en yüksek internet paketli tarifesi hangisi?

Bir de “Turkcell’e geçmeye değer mi?” diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende lifecell geçtim bir önceki mesajimda iptali düşünüyordum dakika az diye ama durum öyle değilmiş. Belli bir abone sayısı alımına kampanya yapmışlar haydi gel adı altında burda 100 ayrı 500 dk ayrı iki konuşma tanımlamislar bir sene devam edecek yani şimdilik kampanya Turkcell'in en iyi kampanyası 30 TL ye. Ama şuda var tabi anladığım kadarıyla verdiği TV+ fizzy gibi kampanyalar belli bir kota koymuşlar 8 GB TV+ mesela bu ay için yenilenmemis sayaç saymaya devam ediyor hesabım uygulamasında bunu görüyorum.

• Lifecell de 12 GB paket var oda 69 tl, diğer 50 gb turkcell uygulamaları için.
    music pass ile baya kullanımınız var, size en uygun olan vodafone gibi
    bence kalın
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Ben fizy kullanıyorum 30 saniye olayı bende yok dostum arkadaşım da kullanıyor onda da yok kişiden kişiye mi değişiyor acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutuzov

Ben fizy kullanıyorum 30 saniye olayı bende yok dostum arkadaşım da kullanıyor onda da yok kişiden kişiye mi değişiyor acaba

merhaba ;

fizy ye girip paket yada hesap seçeneklerini görüntüle kısmından bakabilirseniz , bizde bakıp söyleyebiliriz.

Hatta şikayetvar da birçok başlık açılmış halde türkiyenin her yerinden mesaj atan var konu ile ilgili.
  • Lifecell li arkadaşlar şunu deneyebilir misiniz.

3G üzerinden bipten arama yapıp sese bakabilirmisiniz net mi kopukluk var mı (3g ile olacak 4,5G ile değil)
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    3g ile çok iyi ses iletimi olmuyor.Ses kesilmesi ve ses gecikmesi olabiliyor.Burada 3g'in upload hızının 4.5g'den düşük olmasının da payı var. 4.5g ile sorunsuz konuşuyorum dünden beri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 27 Şubat 2018; 9:10:41 >
  • zaltun kullanıcısına yanıt
    tşk ederim.

telefonumda 3g var sadece.

3g hızı 63Mbit ile sınırlı 63mbit ile nasıl konuşulamıyor anlamıyorum :)

ben whatsapp yada skype yada messenger call ile hergün 3g üzerinden görüntülü konuşuyorum bir sıkıntı yok.

Aslında Bip uygulaması turkcelin gerekir ise edge ile de iletişim ağını kurması gerekiyor.

3g oldukça iyi hız veriyor , hayret ediyorum bip nasıl sorunlu
  • Bu bipten arama olayını ben çözemedim uygulama rehberimizde kayıtlı olan birinde yoksa bile onu bip üzerinden arayarak normal aramış gibi mi oluyoruz nasıl oluyor

• Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt
    evet öyle
  • Ama mobil veri açık olması aynı zamanda karşı tarafta bip olması lazım yoksa arama yapmaz sen arama yapar görürsün ama karşı tarafa görünmez.

• juhadante J kullanıcısına yanıt
    karşı tarafta bip olmasına gerek yok.internet ve bip her yöne dakikanız varsa karşı tarafta bip yüklü olmasa bile sizin yaptığınız arama karşı tarafa gsm araması olarak gider.bip heryöne dakikanızdan ve internetinizden düşer.karşılıklı bip yüklü ise WhatsApp ses aramasından farkı yok.

• Eşimin telefonunda bip yok denedim olmadı

• juhadante J kullanıcısına yanıt
    Bip heryöne dakikası ile sabit hatları da arayarak görüşme yapabiliyorum.Sizin bip heryöne konuşma dakikanız var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 28 Şubat 2018; 14:41:25 >
  • karşı tarafta bip yoksa benim "bip ten her yöne 1000dk" dan düşüyor.
    karşı tarafta bip varsa "sadece bip te geçerli 30gb" var ondan düşüyor heralde.
    bipli birini ilk aradıktan sonra kalana baktım 30.719/30.720 MB. YANİ 1KB düşmüş. o da birşey değil. bu şekilde bip li birini 30.000 kez (kısa konuşma olarak) arasam yine yetecek demektir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.