Şimdi Ara

Lifecell kullananlar buraya lütfen (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
12
Favori
73.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alakası yok ben calisitigin yerde 2g cekiyor ben telekomda cekim sıkıntısı yasamadım senin bulundugun bolgede çekebilir bu ayrı ama heryerde cekecek diye bir kaide yok kazıkçi bir firma bu benim gorusum turkcell hesabimdan once fatura 48 diyo sonra 40 yaziyor 55 yaziyor fatura kesimine bi bakiyorum 64 lira gecirmis serefsizler bak ben sana 2012 de turkcell hat aldigimda numara degiskligi yapicam musteri hizmetlrini ariyorum degisliklik icin yonlendiryo aynisini gene o temsilciye aktariyom oda yonlendiryo oyun oynar gibi musteriyle oynadi bende kontor hatti kirdim yani turkcellden bir sogudum o sene bidahada gecmedim taki 2018 marta kadar oda cihaz almak icin gectim puan 0 hep birde bddk ile calisiyonus zaten operator ustune cihaz almak mantikli degil pesin yolla alicam bulasmicam hatti deistirdim ve kurtuldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bysnbad B kullanıcısına yanıt
    Hocam bu tarz memnuniyetsizler her operatörde var bilekis diğerlerinde daha fazla. Turkcell açık ara en kaliteli operatör .Bunun kullanan kullanmayan herkes biliyor.Fiyatların yüksek olduğu gerçek bu yüzden abonelerine en fazla kampanyayı sunan operatör Turkcell.Yeter ki takip edin . Hiç biri babamızın firması değil lokasyona göre en iyimi çekimi , en düşük fiyatı sunan tercih edilir.
    Lifecell kullananlar buraya lütfenLifecell kullananlar buraya lütfenLifecell kullananlar buraya lütfenLifecell kullananlar buraya lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 12 Nisan 2018; 13:38:32 >

• Orası ayrı ben turkcelin kalitesine bisey demiyoum.benim durumum ortada ben turkcele fazla para veremem telekom hizı beni menmun ediyo ben bosa gectim bir ay surdu zaten turkcell cekim olarak sana gore iyi olabilir bana gore bir fark goremedim benim dusuncem bu ben senin dusuncene saygı duyuyorum herkes bildigi operatorde kalsın kisi kendi dusuncesidir ben sadece durumumu belirttim

• Bysnbad B kullanıcısına yanıt
    Telekom çekiyorsa tabi ki boşuna niçin fazla para verilsin. Bende kullandım evde çekmemeye başlayınca birde kırsala çıkmaya başlayınca geçmek zorunda kaldım.Bu fiyata lifecell avantaj 4gb olmasa bende geçmezdim. Lokasyona ile göre çekim olayı elbet değişiklik gösteriyor. Muhabbet fikir saygı olayı değil ülkemizde en iyi hızı en fazla kapsama alanını en fazla teknolojiyi malasef Turkcell sunuyor.Küçük örnek telekomda faturasızlara 4.5 g volte desteği , wowifi yok ,vodafone da müzik uygulaması ,dergilik benzeri uygulama yok . Kişi kullanır kullanmaz biri sunuyorsa diğerinin de benzer hizmeti sunması gerek ki aynı kaliteyi yakalasın.
  • Bazı seyler kaliteyle olçulse diger firmaları kimse kullanmaz ben turkcellde uygulamaları kullanmayıyorum verip vermemesi beni alakadar etmez telekomda faturalı volte faturasizlarda yok dogrudur ben faturasiz kullanmyi sevmiyorum ansiz yerde tl bittigi zaman neti alamiyorsun ben lifcelde verdigi hicbir uygulamayi kullnmiyorum senin tercihin turcelldir benim tercihimde telekomdur herkesin kendi kullndıgı olabilir ben yasadikları anlattım saygı gostermek gostermemj senin elinde ben dsuncem bu iyi gunler

• Lifecell kullananlar buraya lütfen

Lifecelli arkadaşlar Fizy bu duruma gelmiş. Herkeste durum böylemi acaba :)
  • DeGetBe kullanıcısına yanıt
    bende gözükmüyor hocam ama müzik dinliyorum video?izliyorum kotadan gitmiyor sanki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeGetBe kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ben de bugün farkettim fizy sınırsız eklemişler sonunda hesabım app ine

• Fizy sınırsız süper olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: escape0121

Fizy sınırsız süper olmuş
    FATURALI MI FATURASIZLARDAMI
  • Faturalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende de fizy sınırsız olmuş, faturalı, ama spotify aile üyeliğim var .ona da çok alıştım şimdi.fizy yi daha hiç kullanmadım.

edit: şimdi baktım fizy üstte premiuma gel diyor. (i) ye basınca bazı şarkıları 30sn dinliyorsun diyor .
    spotify bana daha iyi. internet zaten çok. ilk altı ay 8 gb (5+ tavsiye +1 tavsiye +1 haydigel +1) , sonra 6gb (haydigel +1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 18 Nisan 2018; 10:21:16 >
  • nocnoc kullanıcısına yanıt
    fizy her geçen gün güç kaybediyor premium denen şeyi direttiği müddetçe dahada çok kaybedecektir.
  • 6 aylık aile spotify 21 tl ye kullanıyorum. forumdan almıştım. gayet te memnunum . tek tük bulamadığım şarkı oldu şimdiye kadar.
    turkcell sınırsız fizy internet kullanımı vereceğine premium fizy verse internet bizden gitse daha iyi. en azından wifide indirir sonra dinleriz.en azından iyice tanınıp yayılana kadar böyle birşey yapabilirdi. vodafone bi ara spotify premium veriyordu yanlış hatılamıyorsam, belki hala vardır. evde vodafone çekmediği için pek ilgilenmedim. turkcellin kendi uygulamasını bedava vermesi daha kolay ama yapmıyorlar.
  • Bu tarife ne zamana kadar geçerli ve fiyat hala 34tl mi? Lifecrll sitesinde 34 turkcell sitesinde 39tl yaziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: meeb

Hocam bu tarz memnuniyetsizler her operatörde var bilekis diğerlerinde daha fazla. Turkcell açık ara en kaliteli operatör .Bunun kullanan kullanmayan herkes biliyor.Fiyatların yüksek olduğu gerçek bu yüzden abonelerine en fazla kampanyayı sunan operatör Turkcell.Yeter ki takip edin . Hiç biri babamızın firması değil lokasyona göre en iyimi çekimi , en düşük fiyatı sunan tercih edilir.
    GNÇ 1GB hediye bir defaya mı mahsus yoksa devamlı mı geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Bu tarife ne zamana kadar geçerli ve fiyat hala 34tl mi? Lifecrll sitesinde 34 turkcell sitesinde 39tl yaziyor.
    Bu ayın sonuna kadar devam ediyor 34Lira

• escape0121 kullanıcısına yanıt
    30 hazirandı sanırsam son tarih ama uzatırlar

• Lifecell paketimde 100 dk+500 dakika her yöne arama veriliyordu şimdi 100 dakikayı 500 dakika yaptılar her ay ücret değişmeden yüklenecekmiş. Şimdi 1000 dk her yöne 1000 dk bip araması 4 gb internet + 2 gb sosyal medya interneti 30 tl çok iyi fiyat değil mi

• Şimdi bu tarifeye yıllık taahhütle geçersek, aylık 34TL ye 1 yıl boyunca devam edecek değil mi? 25TL 2gb lık saçma bir pakette devam edeceğime 9TL daha verir 5gb lik paket kullanırım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.