Şimdi Ara

Lifecell kullananlar buraya lütfen (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
12
Favori
73.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün İtibari ile turkcell geçiş tamamlandı şu anda kampanyaların hepsinden yararlanabiliyorum hattımı internet üzerinden taşıdığım için 2 GB (4ay sadece) ve 12 ay boyunca 1 GB hediye ,ve Ramazan’da ikiye katlan kampanyasını da başvurdum bu şekilde şu anda ilk ay muhtemelen 16 GB internetim olacak kalan 4 ay 8gb 34 tl bence çok iyi Turkcell için,Daha sürpriz nokta vs var bi 6-7 ay turkcelldeyiz :) sonrasında kim daha iyi kampanya yaparsa ona geçeriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Data

bende de plat 10 var şu anda 85 tl lik pakete geçirmeye çalışıyorlar bip teki ses kalitesinden memnun musunuz ve yanlış bilmiyorsam yurt dışında iken wifi üzerinden bip ile görüşme sağladığınızda bip dk sından gidiyor değil mi dolaşım ücreti ödemek zorunda kalmıyorsunuz
    Hocam hic bip kullanmiyorum. 500 dk yeterli oluyor benim icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baykun

Müşteri hizmetlerini aradım. Uygulamada geçiyor dedi. Bu yazdığın ibare nerede geçiyor ?

Alıntıları Göster
    Lifecell tarifelerine tıkladıktan sonra "Daha Fazla Bilgi" kısmına tıklıyorsunuz, orada maddeler halinde yazıyor.

Lifecell kullananlar buraya lütfen

• Lifecell candır kontörlüsünü kullanmama rağmen bitmek bilmiyor salla kazan da cabası

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaslar bugün paketimi yeniledim de 2.ayım yalnız turkcell hesabım kısmında fizzy premiun deneme üyeligi var 1 aylık bu herkeste mi var gecen ay yoktu bu ay gördüm.Deneme üyliği bitince iptal etmek gerekli mi
  • lifecell kullananlar telefonlarında bağlantı kısmıda Turkcell mi görüyor Lifecell mi?
  • HSeldon H kullanıcısına yanıt
    ben turkcell e çevirmiştim son yüklemeden sonra tekrar lifecell oldu önemsemedim kalsın böyle dedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lifecell olanlar salla kazandan son zamanlarda ne çıktığını yazabilir mi sanırım lifecell kullananlara kıyak geçiyor normal turkcell hatlara nerdeyse 2 aydır internet geldiği yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 defa yaptim gunluk 1 gb 250 dakika geldi. Supriz noktadan haftalik 1 gv gunluk 2gb her yone 250dk geldi.

• Merak ettiğim bir konu var. Lifecellde internetten yemeyen programları seçtiğimizde hotspot ile diğer bir telefon veya pc baglansa youtube da falan kotadan gider mi ?

• Arkadaşlar benim merak ettiğim 3 uygulama hakkımız var ya şimdi 2 kere youtube seçip 1 kere instagram seçebilir miyiz yani mesela ben youtube 10 Gb olsun istiyorum instagram 5 gb diyelim olmaz mı ?
  • Dün gece turkcell in internet sitesinden numara taşıma talebinde bulundum. Şu an kurye bekliyorım. Kurye ne kadar zamanda getiriyor evrakları acaba ? Lifecell 7gb faturasıza geçeceğim , fakat kampanya 13 ünde bitiyor.

• Nizam-ı Cihan kullanıcısına yanıt
    Maalesef 3 uygulama seçmen şart Yani ayrı ayrı 5 gb verilicek bunun içinde 3 uygulama şeçmen şart gb birleştirme gibi birşey yok

• Nizam-ı Cihan kullanıcısına yanıt
    Ben PowerFM, Karnaval, Spotify, Youtube, Radyoland, Açık Radyo ve NTV Radyo dinliyorum.

LifeCell'de Bazıları için paket var bazıları için yok.

Hem LifeCell hemde Plantinum tarifeli 2 hattım var.

Bu programları çoğunlukla Plantinum tarifesinde olan hattımla kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 10 Ağustos 2018; 12:37:56 >
  • Arkadaşlar merhaba ben de bugün tarifemi lifecelle geçirdim ancak geçtiğimden beri şebekeye bağlanamadı hep aranıyorda, iphone 5s kullanıyorum. Başka bir iphonea taktığımda aynı sorun oluyor ama samsunga taktığımda sorun yok şebekeyi buluyor. Kendi telefonuma başka bir hat taktığım zaman yine sorunsuz şebekeye bağlanabiliyorum. Bütün gün turkcell ve apple müşteri hizmetleriyle görüştüm bir türlü çözüm üretemedik hatta ya da telefonda bir problem görünmediğini söylediler. Başına gelen ya da fikri olan var mı?

• Bende bugün geçtim.

Lifecell plus 3gb diye geçiyor. 1 gb de hediye. 30 lira 1 yıl taahhütlü

• Ek gb'lar çok maliyetli dikkate alınması gereken bir durum her gb 12tl. Neden böyle anlamışta değilim. Salla kazan boyna bip dk, gplay 5tl ve facebook internet veriyor. Sadece face interneti işe yarıyor. 1gb da olsa internet verseler ve ya 1gb 3tl falan olsa iyi olacak.

• platinum'dan geçtim. bugüne kadar tek bir platinum faydasından yararlanmadım. boşu boşuna her ay 80 tl veriyorum bir de ayın son 10 günü diken üstündeyim internet bitecek diye.

dört uygulama seçtim. en çok instagram yiyor zaten lanet.
    hadi dedim hazır seçmişken youtube spotify falan da seçtim.

bakalım bikaç ay deneyeceğim nasıl olacak durumlar.
  • bjkahmet kullanıcısına yanıt
    Bende geçicem o pakete faturasız seccem memnun kalmazsam operatör degismek icin. 5uygulama 3 gb 60tl biraz yüksek ama denicez

• 39 liralık firsat 5GBye geçmeyi düşünüyorum. Bipte ses sorunu var diyorlar normal 750dk yeter. Tek aklımı çelen bazı kullanıcılar whatsapta geç mesaj gitme/gelme sorunu yaşamış bu durum biraz aklımı karıştırdı.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.