Şimdi Ara

Lifecell kullananlar buraya lütfen (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
12
Favori
73.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burak550

Yıl içinde geçtiğinde her operatör de 31 aralıka kadar karşılıyorlar daha sonra bir sonraki sene başlıyor

Alıntıları Göster
    Faturasizda öyle sene sonuna kadar karsilaniyor ancak faturali da ilk ay karsiliyor diger aylar kesilmeye başlaniyor diye biliyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faturasızdan faturalıya geçtim o şekilde kampanya vardı

benim ilk ay ücretsizdi sonra 30 tl ay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 29 Ağustos 2018; 18:19:32 >
  • Turkcell Lifecell Super Mix kapsamında 3 GB internetim bittiği zaman, aşım çözümü adı altında 5 TL hesabımızdan düşer ve otomatik olarak 1 GB tanımlanır, bu 10 defaya mahsus böyle devam eder, benim hesabıma 3. Aşım çözümü tanımlandı ve 5 TL düşüldü normal olarak, o anda hesabımda 21.06 TL vardı, 4. Aşım çözümü paketim tanımlanması gerekirken, hesabımdaki TL lerden direk düşüş oldu kullandığım bir miktar internet sonrası hesabımda 4.40 TL kaldı... Hesabım uygulamasına girdiğimde 4. Aşım çözümünün devreye girmediğini gördüm. Direk hesabımdan TL düşüşü olmuş. Sistem hatası denildi ama daha çözüm yapılmadı...

Aynı sorunu Temmuz ayında da yaşamıştım. Turkcell resmen sistem hatası deyip hesabımızdaki TL leri çalıyor...

Yazıklar olsun size...

• Lifecell fırsat 7gb + 25gb tarifesine geçtim. 49,00 TL. 01.09.2018 06:00 da sim kartı takabilirsiniz diye mesaj geldi. ben en çok uygulamalarda geçerli 25gb yi sevdim.
  • Benim de hattım bugün açıldı. Lifecelle özel akıllı fatura ücretsiz diyor baska bir mesajda 3 ay hediye diyorlar. Neyse ben en iyisi akıllı faturayı iptal edeyim.
    Ekleme: Farklı bir fatura takipmiş galiba ama yine de iptal ettim ben zaten uygulamayı kullanıyorum.
    Iptal ettirmem gereken bir uygulama abonelik filan var mı?

Lifecell kullananlar buraya lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 31 Ağustos 2018; 12:6:18 >
  • ben de bugün hattımı lifecell fırsat 7gb a taşıdım.. 49 liraymış yıllık
  • 5gb fırsat paketine hattımı taşıyacağım, Online başvurunun bir avantajı var mı? Yoksa bayiye gidip direkt hattımı mı alayım?

• losthell kullanıcısına yanıt
    Online basvuruda 4ay boyunca 2 gb toplam 8 gb hediyesi var. Online almak daha mantikli

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum bilgilendirme için, öyle yapalım.

Bir sorum daha olacak, netten 8gb kampanyasını gördüm ve oradan tıkladım, başvuruyu yaptım.

Yalnız herhangi bir tarife seçmedim, süper tarifeye geçeceksiniz dedi sistem. Paketi kim teklif ediyor, telefonla mı arıyorlar yoksa kendilerimi geliyor. Kurye dedikleri Turkcell personeli mi?

• losthell kullanıcısına yanıt
    Ben basvururken lifecell 5gb sectim ama basvuru formunda super tarife yaziyordu. 8 gb hediyeyi almak icin bisey yapmana gerek yok hat acilinca otomatik tanimlaniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: losthell

Bir sorum daha olacak, netten 8gb kampanyasını gördüm ve oradan tıkladım, başvuruyu yaptım.

Yalnız herhangi bir tarife seçmedim, süper tarifeye geçeceksiniz dedi sistem. Paketi kim teklif ediyor, telefonla mı arıyorlar yoksa kendilerimi geliyor. Kurye dedikleri Turkcell personeli mi?
    sim kartı kurye getiriyor gelmeden telefon ediyor
    bütün tarifeler süper tarife olarak açılıyor
    sen istediğin tarifeyi ister mesaj ile istersen 532 arayarak geçebilirsin
  • Bu lifecell in Türkcell den çekim gücü konusunda bir farkı var mı. Çalıştığım yerde Türk Telekom çekmiyorum çeken bir hatta geçmem lazım da.

• halilcc kullanıcısına yanıt
    hiç bir farkı yok.hatta bayramda çeşme alaçatı da hız testi yaptım.gözlerime inanamadım.

Lifecell kullananlar buraya lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 6 Eylül 2018; 10:1:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • türkcell lifecell faturalı da 12 ay taahhüt bitince yeni teklif sunuluyor mu

yada ben numara mı başka operatöre taşımak istiyorum dersem teklif yapılr mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 6 Eylül 2018; 12:5:28 >
  • derya78 kullanıcısına yanıt
    Herkesin cevabini merak ettigi soru. Bunu ben de cok merak ediyorum. Su an 34 oduyorum cok memnunum. Taahhut bitince 54 falan olur muhtemelen devam ederim kullanmaya. Tekrardan turk telekoma donmek kesinlikle istemiyorum. Mecbur kalirsam tt faturanıza gecer 1 ay kullanir geri donerim turkcelle. 😀

• zaltun kullanıcısına yanıt
    bu hız testi programının ismi nedir hocam?
  • masterakif M kullanıcısına yanıt
    speedtest
    şuan ki fiyatı bile 39 tl. 54 tl olacağını zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Herkesin cevabini merak ettigi soru. Bunu ben de cok merak ediyorum. Su an 34 oduyorum cok memnunum. Taahhut bitince 54 falan olur muhtemelen devam ederim kullanmaya. Tekrardan turk telekoma donmek kesinlikle istemiyorum. Mecbur kalirsam tt faturanıza gecer 1 ay kullanir geri donerim turkcelle. 😀
    1 ay içinde operatör değişitip türkcelle gelince indirimli kampanlardan yararlanılıyor mu
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.