Şimdi Ara

Lifecell yaani 3 gb kampanyası hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lifecell paketlerinde yaani 3 gb arama motorunda kullanacağımız data veriyor yaani üzerinden youtube girdiğimiz de hangi paketten düşüyor bilgisi olan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaani paketinden gitmediğine eminim. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Yaani paketinden gitmediğine eminim. :D

Donanım haber vs sitelere girdiğimizde hangi paketten düşüyor bilginiz varmı?

• Turkcel tam bir çakal. Facebook paketinde bile, sadece ana sayfa için kullandırıyorsa, yaani içinde sadece arama için kullandırıyordur.
  • burak550 B kullanıcısına yanıt
    Arama yaparken vs. Yaani paketinden düşer. Ancak arama sonuçlarına girdiğinizde normal İnternet paketinizden düşeceğini düşünüyorum. Sonuçta Yaani uygulaması bir proksi hizmeti verip verinizi kendi sunucuları üzerinden aktarmadıkça ücretlendirmeyi yapan sunucular hangi verinin yaani içinden hangisinin yaani dışından aktarıldığını anlayamaz.
  • Turkcell çok kötü yeaaaaa, vodafone süper yeaaaaaa.... vodafone abi, yeaaaaaaa.... turkcell dandik yeaaaaaaa......

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Turkcel tam bir çakal. Facebook paketinde bile, sadece ana sayfa için kullandırıyorsa, yaani içinde sadece arama için kullandırıyordur.

Hocam facebook kendi videolarını izlerken nereden gidiyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaani uygulaması teleforumda çalışmıyor, hata veriyor. Çalışsaydı bu konuda kesin bilgi verebilirdim.

Lifecell paketlerinde "Yaani'de geçerli 3GB internet" diyor.
    Yaani uygulamasının google play store sayfasında "arama motoru ve internet tarayıcısıdır" "Yaani uygulaması içinden yapılan aramalar sonucunda gördüğünüz arama sonuçlarını içeren sayfa Turkcell aboneleri için ücretsizdir. *fizy ve haritalar hariç" diyor.

Bu haliyle benim anladığım: "Yaani bir tarayıcıdır ve bu tarayıcı üzerinden youtube ve diğer sitelerin internet kullanımı 3GB paketinden düşer/düşmeli(dir)."
  • Yaani uygulamasından youtube açıp izledim toplam internet paketinden düştü. Turkcell kandırmaca yapıyor yani. Ayrıca Hesabım uygulamasında yaani paketi kullanımı kontrolü yapılmaması için görüntüleme imkanı vermiyor.

• Adamlar yazmış işte , yapılan aramalar ücretsiz.Çıkan sonuçlardaki sitelerin erişimi değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar yapmış yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.