Şimdi Ara

Lifecellden yeni fırsat paketi çok uygun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.413
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce paketlere bakarken gördüm. lifecell yeni paket çıkarmış. 59 liraya 15 gb internet ve 1000 dk konuşma veriyo. ayrıca şu an kampanya kapsamında ilk ay 20 gb hediye daha veriyo. uygulamalarda geçerli 5er gb interneti de var yine. bence çok uygun her an geçebilirim

Lifecellden yeni fırsat paketi çok uygun

• Her an niye geciyon hemen geç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CemalSanane kullanıcısına yanıt
    bence de ben hemen geçiyorum mesela teşekkürler
  • İnternetin hayırlı olsun

• hocam ilk kez duydum yeni mi bu paket?? oyleyse gecelim

• yıllardır TT kullanıyorum %15 indirim tanımlamışlardı bu ay sözleşme sonuna geldik ve artık tanımlayacaklarını diğer tüm operatörlerden ucuz sunduklarını söylediler. 15 gb için 59 tl olarak. Kabul edecektim ama bu kampanya çok iyiymiş Türk telekom'un halen daha çekmediği az çektiği yerler mevcut. Bilgi için teşekkürler..

Bugün Son günü mü? yoksa bitti mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 20 Haziran 2019; 11:14:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uyan da balığa gidelim konusu olmuş. Neyse yararlanan yararlandı bu kampanyadan, bugün itibariyle kampanya bitti. Bir alt paket olan 10gb olana yönlendirirler şubelere falan giderseniz.
  • 12.06.2019 tarihi itibarıyla son 90 gün içinde yeni tesis, numara taşıma ya da faturasızdan faturalıya geçerek gelenler faydalanabilir.

• yeni alanlar ve faturasızdan geçenler için bugün son gün. Diğer Operatörlerden geçenlere 3 gün önceden zaten bitmiş.

kampanya 4-5 günlükmüş yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktaysar

yıllardır TT kullanıyorum %15 indirim tanımlamışlardı bu ay sözleşme sonuna geldik ve artık tanımlayacaklarını diğer tüm operatörlerden ucuz sunduklarını söylediler. 15 gb için 59 tl olarak. Kabul edecektim ama bu kampanya çok iyiymiş Türk telekom'un halen daha çekmediği az çektiği yerler mevcut. Bilgi için teşekkürler..

Bugün Son günü mü? yoksa bitti mi?
    5 yıldır TT prime 6gb 1500 dakikaya 34 tl ödüyordum şimdi 60 tl ye yakın para istiyorlar

yaptıkları iş müşteriyi kovmak birde her yıl farklı fiyat ödemek sıktı

1000 dakika (750 dakika olmaz) 6-8 gb ucuz tarife yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 7 Temmuz 2019; 0:5:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.