Şimdi Ara

Lig Atlama Garanti-SSLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Türkiye'serverinin bugunu bulmuş bulunmaktayım...

Oyunlarda Fiddlestick Alıyoruz Jung geçiyoruz.

Blue tarafından başlıyoruz.

Dakikka 3.5 3 Lvl oluyoruz

Dakikka 4 Bot veya Mid veya Hangisi yakın ise. Top'da olabilir. Gank gidiyoruz Fb'Sal veya salma fark etmez.

Dakikka 5-6 Geri kalan 2 laneden birine gidiyorsunuz adamları town atmaya zorluyorsunuz. veya kill alıp salıyorsunuz.

Dakikka 8-12 arası red farmı bitiriyoruz top gidiyoruz gank atmaya ve üstümüzde 1600 para oluyor veya 2k.

Önemli not : Hemen geri çekilmeyin orman farmını nerdeyse dakikka 15 e kadar sürdürün ve ganklere devam edin İlk geri dönene kadar. Çünkü karşı jung kesinlikle ilk 12-15 dk 3 kere Merkeze gider siz gitmeyin.

Sonra aynı şekilde takılmaya devam ediyoruz oyunlarda tf lerde milleti boşverin siz önden dalın ulti açarak zonya patlatınki karşı taraf dağılsın sizin adamlara free kill kalır veya siz alırsınız killeri fark etmiyor.

Oyun sonuna doğru karşıdan kim kasmışsa onu zombi yapıyoruz ulti atıyoruz sustur atıyoruz takılıyoruz.

Böyle yaparak 13 oyun'da 11 galibiyet 2 lost um var

2Lost = 1inde afk vardı yinede bizim takım feedledi 2 afk oldu.
    1inde= tedaş saolsun elektirik gitti.

Not: Tabiki iyi oynamayı biliyorsanız geçerli ama fiddlestick ile taşınmayacak oyun nerdeyse yok..
    Biraz beyin biraz takıma yardım ederseniz isterse takımınız 0 oyuncu olsun 5v5 Tflerde oyun verme ihtimaliniz yok.

Runleriniz- AP-Magic penetration olsun.

Alıp trolleyen veya beceremeyen veyahut becerip taşıyan arkadaşlar adına özür diliyorum. :=) gg wp

Lig Atlama Garanti-SSLİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canxx33 -- 27 Haziran 2015; 12:21:35 >

• O geçen sezondu kardeş. Sen biraz geç uyanmışın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya da soloya try alıyorsun laneyi ölümüne itiyorsun inhibi alınca botu itiyorsun ve adamlar baseden cıkamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.lolking.net/summoner/tr/5704027

Ozet : Silver III

• Milletin derdi =) benim ligim olmuş zaten herzaman imzamda yaazıyor yani bunda garip birşey yok asıl garip olan burda sizlerin troll mesaj atanların post kasmaktan başka bir derdi yok :=) neyse laf yarıştırmiyacam umarım lig atlamak isteyen arkadaşlara yardımım dokunur.
  • Town atmak ne demek

• knka yüksek eloda ultisi hiç iş yapmayabiliyor...
    5 kişiin arasına giremeden bir janna ultisi ile bitebilior bazen.
    ya da adamlar senin ulti attıgını görüp geri kaçıyor.
    ultisiz fiddle tflerde iş yapmıyor.
    her oyunu fid ile alamazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Plata kadar çıkılır böyle ama karşıda tank çok olursa yinede metaya yenik düşersin

• Adam fiddle alıyor ve dragon yapmıyor vay anasını
  • :D :D : D:D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Eşyalarına baktımda neredeyse oyun sonuna doğru her şeyi olan ultisinde 1 saniye bile önemliyken mastery + jungle eşyasından gelen %15 cdr ile idare ediyorsun. Onu %40 yapman lazım ki 73 saniyede bir ulti kullanma şansı bulabilesin. 1 saniye bile oyun kaybetmene sebep olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SokemoN -- 27 Haziran 2015; 22:38:41 >
  • Aynen katılıyorum konu sahibine.Fiddle la Tr serverında taşınmayacak oyun yok nerdeyse platine kadar.Ama sonrasında metaya göre oynandığı için fiddle tank metasına yenik düşüyor ve cc den skillerini atamadan ölüyorsun.
  • Mantıklı güzel olmuş +1
  • niye runglaive çıkıyosun kardeş fiddle için para israfı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathlyVisage -- 27 Haziran 2015; 22:58:24 >
  • yazmakla her ganktan kill yada flash alınıyorsa her heroyla yaparsın onu
  • bu fiddle biriyle duo girince çok iş yapıyor bence
  • Şu aralar Evelynn free elo gold eloda benim için, ciddi ciddi full tank kasıyorum kda bayağı gelişti. Hem ciddi bir hasar potansiyeli hem de ayakta durabilitesi artıyor bu buildi öneririm, tank metasında iyi iş görüyor. Önceden ne kasacağımı kestiremezdim o yüzden saçma sapan loselarda genelde parmağım olurdu, bu build ile kazandığım maçlar bayağı olmuştur.

http://eune.op.gg/summoner/userName=lyn+x+luxurious

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soporte -- 28 Haziran 2015; 0:37:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

Eşyalarına baktımda neredeyse oyun sonuna doğru her şeyi olan ultisinde 1 saniye bile önemliyken mastery + jungle eşyasından gelen %15 cdr ile idare ediyorsun. Onu %40 yapman lazım ki 73 saniyede bir ulti kullanma şansı bulabilesin. 1 saniye bile oyun kaybetmene sebep olabilir.

Kardeşim burda zaten oyunculuk devreye giriyor oyunda dakikka başı tf ye girmiyoruz belirli zamanlar var evet cd önemli ama Tf zamanları zaten belli drake baron gibi. zaten ultiyi en aşşa 2 kişi varsa kullanıyorum taktiklerim gayet başarılı. bu gece oynamaya devam edicem SS koymaya devam :=)

• quote:

Orijinalden alıntı: canxx33

Milletin derdi =) benim ligim olmuş zaten herzaman imzamda yaazıyor yani bunda garip birşey yok asıl garip olan burda sizlerin troll mesaj atanların post kasmaktan başka bir derdi yok :=) neyse laf yarıştırmiyacam umarım lig atlamak isteyen arkadaşlara yardımım dokunur.

* İyi de hafız konuyu sen "Lig Atlama Garantisi" vererek açmışsın lakin sen daha Silver III sün.

* Adamlar diyor ki bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

* Öyle ballandıra ballandıra anlatmışsın ki ben Diamonda falan çıktın sandım şahsen.

* Hala diyorsun ki umarım lig atlamaya çalışanlara bi faydam dokunur sen önce ilacı bi kendi başında test et saçın çıkarsa sonra diğer kellere önerirsin.
  • Yukarıda bir arkadaş lig yazmış. Eğer o ligde oynuyorsan taktiğe gerek yok zaten mobility alıp dümdüz gank atarak sadece fear ile oyun boyu ulti atmadan bile oyunu taşıyabilirsin. Ben en önemli yere vurgu yaptım. Sen tabii ki taktiklerinin güzel olduğunu düşünebilirsin ama sonuçta bende fiddle da -şimdilik- 1. olduğumdan dolayı eksik gördüğüm en önemli yeri söyledim. Zaten vakitle yükseldikçe ne demek istediğimi anlayacaksın. :=)

@canxx33
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.