Şimdi Ara

Lig tv Şampiyonlar paketi kac TL verilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkdaslar. Lig tv sampiyonlar paketini turksat uzerinden 12 ay taahhutle musteri hizmetlerini arayarak almayı dusunuyorum.

Sitesindeki fiyatlar cok yuksek Bu paket icin ne kadar ucret verilir aylik ve turksat uzerinden hd olarak ekletilebilirmi tşkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kan22 -- 12 Eylül 2014; 14:34:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kredi kartı ile indirim yapıyorlar. 9 taksit yapıp 476 lira istiyorlar ki 12 aya bölünce 40 lira geliyor. Ben HD olayına takıldım. HD olursa aylık 20 lira fazla istiyorlar. 60 liraya geliyor.

Kararsız kaldım. 720 lira yıllık buna mı versem gidip 920 liraya kombinemi alsam.

Dsmartta var bende aynı zamanda. 57 liradan sınırsız internet ve şampiyonlar ligi.

Not: turksatta ligtv HD olarak var ama diğer kanallar sd... Ben zaten Dsmartta diger kanallara devam eder sadece lig maçında digiturk açarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARCadaS -- 12 Eylül 2014; 16:14:35 >
  • Hd yayin icin ek 20 tl cok istiyorlar. Sd yayin nasildr acaba camur gibi olmasnda

• quote:

Orijinalden alıntı: kan22

Hd yayin icin ek 20 tl cok istiyorlar. Sd yayin nasildr acaba camur gibi olmasnda

Sd yayin demek zaten camur gibi goruntu demek hic bulasmayin sd yayina direk hd alin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tvye bağlı tabi. 42" led tvde sd abonelik riskine pek girilmez. 60 lirada çok para arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: kan22

Merhaba arkdaslar. Lig tv sampiyonlar paketini turksat uzerinden 12 ay taahhutle musteri hizmetlerini arayarak almayı dusunuyorum.

Sitesindeki fiyatlar cok yuksek Bu paket icin ne kadar ucret verilir aylik ve turksat uzerinden hd olarak ekletilebilirmi tşkler.

bence boşuna vermeyin o kadar para mevcut türksata bağlı çanağınız varsa 20 lira verilip bu sistem yapılır, ben kendim yapacağım beceremezsem bi uyducuya 20 lira verip tek seferde tüm şampiyonlar ligini izlemek daha mantıklı
  • 12 ay tahhütle bence almayın. lig eylülde başlayıp mayıs sonunda bitiyor. 8-9 aylık bir süreç için 12 ay parası ödeyeceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.