Şimdi Ara

lig tv ticari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar digitürkten bilgi alamadıgım için bana size dönücez kısa zamanda diyip dönmedikleri için buraya bu konuyu açarak soruma cevap arıyorum.

süt ve süt ürünleri üzerine şarküterimiz var.yogurt peynir v.s satıyoruz.bu sezon mac saatlerinde ne yazikki evde olamıyacagım.maçları dukkanımda ızlemek zorunda kalacagım.digitürkü aradıgımda ticariye girebilir biz size dönücez dendi.ticari sınıflandırmasında şarküteri adına birsey bulamadım.digitürkte dönmüyor bana.bu konuda beni detaylı bilgilendirebilecek birisi var mı?ortalama ne kadar ucret oderim?ticariye gercekten girer mi?bu arada maçları televizyonun oldugu yer olan ofis gibi bir yerde izliyeceğim.gelen musterinin görmesi felanda mumkun değil..

• gelen musteri gorse nolcak ki sen kafeterya gibi bi yer isletmiyon sonucta. eve diye al kutuyu gotur is yerine oraya da tvcinin birine eutelsat uydusu taktir is yerinde izle bak keyfine. hadi kahve/kafe olsa suc ama bu oyle bi sey degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim burada yaramaz adam çekemeyen adam çok.şikayet felan olursa basim agrisin istemedim.evde zaten var bir yan oda alip getirebilirim evet ama kafam rahat olsun istiyorum.ama bu konuda Digiturk bana yardimci olmuyor zorla beni bu yola teşvik ediyor sanki..

• o kadar para vemeye değmez. Al ev tipi izle hocam.
  • Az önce gorustum bir temsilciyle..durumu anlattim.hicbir dükkana bireysel üyelik veremiyorlarmis.dedim mac satmicam bu isten parada kazanmicam 10000 lira vermek ne derece mantikli dedim.kombine alsam her hafta maça gitsem bu kadar para harcamam dedim.web üyeliği alin dedi.basim agrimazmi dedim.Digiturk merkezi arayin oradan bilgi alin dedi.parayi veren biziz rezil olan yine biziz.sonra niye illegal izliyorsunuz diyorlar.evde var sanki ben getirip baglayip izlemeyi bilmiyorum.. Rezillige bakar misiniz?

• ticariye girer müşteri hizmetleri size fiyat vermez. Digitürk Teknik servise gidip durumu söyleyin. Onlar size yardımcı olurlar.
    Yada hiç uğraşmayın eve diye alıp maç saatinde dükkanda maçınızı izleyin. Nede olsa para için yapmıyorsunuz. Soran olursa dükkana aldım deyin.
    Yinede en iyisi teknik servise danışmanız yönünde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.