Şimdi Ara

Lig TV 'ye üye olmalımıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lig tv de şu an bu kampanya var

"12 aylık LIG TV aboneliği ve uydu alıcısı toplam fiyatı 538,80 YTLdir. 44.90 YTL anlaşmalı kredi kartlarındaki 12 aylık taksitli fiyattır. Anlaşmalı kredi kartınız yoksa 12 ay boyunca 47.90 YTL’lik fiyat geçerlidir. Çanak anteniniz varsa bağlantı ücreti 45 YTLdir. Çanak kurulması durumunda kurulum bedeli 85 YTL’dir. Bu fiyatlar 31 Ekim 2008’e kadar geçerlidir."

Aktivasyon 45 ytl olmuş....

Ben lig tv almayı düşünüyordum ama gecen sene kardeşim aldı ligler başlamadan sonra liglerde 4-5 hafta geçince 20 YTL'ye bir kampanya düzenlemişti diye hatırlıyorum.... hatta kardeşim aldığına çok pişman olmuştu....

Bende Dsmart var ve maçlar için digiturk almayı düşünüyorum... Ama geçen seneki gibi bir kampanya yaparlarmı ? şimdi alırsam sonra pişman olurmuyum ?

• beklemeni tavsiye edicem.ligler bi başlasın 3-5 hafta sonra seve seve kampanya yapıcaklar diye tahmin ediyorum
  • kardeş,
    Öncelikle digitürk almadan önce, sen ilk forumdaki tüm digitürk topic'lerine bak. Faydalı bilgiler bulursun. Birçok aldatmaca var, sonra ben bunun böyle olmadığını bilmiyordum diyebirlirsin. Benden sana tavsiye. Bu arda nerede oturuyorsun, bazı illerde Digitürk bayileri LigTv için özel kampanya yapıyorlar. bu kampanylar Digitürk tarafından hiç bir yerde yayınlanmıyor.
  • bahsettiğiniz kampanya yanılmıyorsam turksat üzerinden yayın yapan "ailecek" paketli kampanya olmalı...
    şartları ve paketi iyice inceledikten sonra üye olabilirsiniz...
    bir de keskin76 arkadaşın dediği gibi bazı illere özel olarak eko-spor paketi uygun fiyata veriliyor, bunu da araştırmanı öneririm...

quote:

Orjinalden alıntı: altugodes

Arkadaşlar lig tv de şu an bu kampanya var

"12 aylık LIG TV aboneliği ve uydu alıcısı toplam fiyatı 538,80 YTLdir. 44.90 YTL anlaşmalı kredi kartlarındaki 12 aylık taksitli fiyattır. Anlaşmalı kredi kartınız yoksa 12 ay boyunca 47.90 YTL’lik fiyat geçerlidir. Çanak anteniniz varsa bağlantı ücreti 45 YTLdir. Çanak kurulması durumunda kurulum bedeli 85 YTL’dir. Bu fiyatlar 31 Ekim 2008’e kadar geçerlidir."

Aktivasyon 45 ytl olmuş....

Ben lig tv almayı düşünüyordum ama gecen sene kardeşim aldı ligler başlamadan sonra liglerde 4-5 hafta geçince 20 YTL'ye bir kampanya düzenlemişti diye hatırlıyorum.... hatta kardeşim aldığına çok pişman olmuştu....

Bende Dsmart var ve maçlar için digiturk almayı düşünüyorum... Ama geçen seneki gibi bir kampanya yaparlarmı ? şimdi alırsam sonra pişman olurmuyum ?

• sadece ekospor değil üstü paketlerde uygun fiyat
    mesela ankaradaysanız 54,90a spor paketi izleyebiliyorsunuz...
  • Lig tv alırım Ama hayatta D-smart almam D-spor hep gösterdiği maçları bir daha gösteriyo Saçmalık resmen Bence Al derim Sana Bu sene Lig çok zevkli geçicek
  • iyi de adam sormuş ligtv ye abone olmalımıyım diye konuda dsmart gecmiyor sen dijnin maaslı adamısın galiba
    quote:

Orjinalden alıntı: Intralotsystems

Lig tv alırım Ama hayatta D-smart almam D-spor hep gösterdiği maçları bir daha gösteriyo Saçmalık resmen Bence Al derim Sana Bu sene Lig çok zevkli geçicek
  • quote:

Orjinalden alıntı: keskin76

kardeş,
    Öncelikle digitürk almadan önce, sen ilk forumdaki tüm digitürk topic'lerine bak. Faydalı bilgiler bulursun. Birçok aldatmaca var, sonra ben bunun böyle olmadığını bilmiyordum diyebirlirsin. Benden sana tavsiye. Bu arda nerede oturuyorsun, bazı illerde Digitürk bayileri LigTv için özel kampanya yapıyorlar. bu kampanylar Digitürk tarafından hiç bir yerde yayınlanmıyor.

İstanbuldayım standart kampanya bu..... 4-5 hafta beklemeye karar verdim elbet kampanya yaparlar.... yapmazlarsa da bu kampayadan girerim...

Dsmart ile ilgili birşey yazmadım çünkü dsmart ilk çıktığında aldım zaten :) Memnuniyet derecesine gelince bize kayıt olurken dedikleri oldu...

Kayıt olurken,

Şu anda seyrettiğiniz bütün kanallar kesinlikle paralı olmayacak dediler.... Olmadı....

Zaten çok birşey beklemiyorum dsmarttan..... Para da vermem özel kanallara dsmartta.... Sadece kanallarda Kanal D ve Star da çok fazla reklam çıkıyor uydudan onlar çok can sıkıyor..... uyduya 375 milyon vermiştim.... Daha az reklam vermeleri lazım ama şimdilik memnunum, digiturk'ü de lig tv için alacam.... modul düşünmüyorum çünkü digiturk alınca 2. televizyona kurdutacağım....

ilginize teşekkürler... 4-5 hafta yeni kamnpanya bekleyeceğim sonuçta

• umarım bi kampanya olur yoksa kapaıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.