Şimdi Ara

Lig Tv yenileyenler buraya (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
19.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yıllık taahhütlü, 55TL lik spor paketi üyeliğim 17sinde bitiyordu, aradım, yenilemek istemediğimi söyledim, 49,90TL+ 6 ay spormax hediye taahhütlü yapalım dediler, hayır kapatın dedim, iyi mi ettim göreceğiz
  • Arkadaslar lig tv için 54.90 fiyat vermişlerdi...Bende iptal ettirmiştim...Biraz önce aradılar 34.90 + ailecek 1 yıllık taahhüt dediler....Düsünmek istiyorum dedim...Ne dersiniz kabul edeyimmi..eğer kabul edersem müsteri temsilciliğini arayıp kabul ediyorum demem lazımmış...NE DERSİNİZ?
  • Değerleri arkadaşlar. 3 kasımda 1 yıllık üyeliğim doluyor. peşin 240 lira vermiştim.(Beko kampanyası LCD)
    giriş spor paketi üyesiyim. haftada bir kez maç seyrediyorum. başka bir işe yaramıyor.
    birinci sorum ne zaman arıyım? Zart diye yenilemesinler üyeliğimi
    ikinci sorumda kaç lira normal fiyat acaba?
    teşekkür ederim.
  • Ben giriş spor paketi 12 ay boyunca aylık 19.90'a izliyorum üstelik ilk 2 ay fatura göndermediler yani 10 ay ücret ödemiş olucam. Aboneliğimi iptal edeceğimi söylediğimde önce 29.90 fiyat verdiler kabul etmedim ve şu anda bu fiyattan izliyorum. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicoban1

Değerleri arkadaşlar. 3 kasımda 1 yıllık üyeliğim doluyor. peşin 240 lira vermiştim.(Beko kampanyası LCD)
    giriş spor paketi üyesiyim. haftada bir kez maç seyrediyorum. başka bir işe yaramıyor.
    birinci sorum ne zaman arıyım? Zart diye yenilemesinler üyeliğimi
    ikinci sorumda kaç lira normal fiyat acaba?
    teşekkür ederim.

Üyeliğiniz bitmeden mutlaka 1 ay önce filan garantiye almak için arayın. Erken arayıp işlem yaptırmanızda sakınca yok, daha sonra sürpriz bir fatura çoktan çıkmış olur.

• eutelsat dan digiturk cihazı ile aboneydim.4 yıldır kazık yedim taahhütsiz 62-63 lr ödedim.
    bu seneki durumu daha önce adım adım burada anlattıydım,dün aradılar sonunda önce 49,90 12 ay taahütlü önerdiler,ödeyemem kapatın dedim.39,90 a düştü sonra 12 ay taahütlü;taahütsüz olsun diye çok zorladım ama kabul etmedi ,ben de riske edemedim bi daha kapatın demeyi,kabul ettim.esasında 12 ay taahütlü 39,90 dan çok şahane olmadı ;digi nini seneye ihaleyi kaybedeceğini düşünecek olursak ama yine de bana iyi geldi.zaten ağustosu seyredemediydim,eylül ü bedava verdilerdi. ligin de 15 mayıs da biteceğini düşünecek olursak
    zaten ekm-ksm-ara-oc-şbt-mrt-nis-may olmak üzere 8*68 ödeyecektim toplam 544 lr. böyle de 40*12=480 ödemiş olacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan_15 -- 12 Eylül 2009; 18:35:50 >
  • 5 yıldır üyeyim turksattan ailecekli lig tv izliyorum.mesajların hepsini okudum . dehşete kapıldım desem yeridir . hemen eski ödediğim faturalara baktım ne kadar kazık yemişim diye .. bayaa yemişim en son üyeliğimi 40.90 dan ailecekli lig tv (spormax yok) 1 yıl taahhütlü yenilemiştim . haziran 3 te bitiyor . 1.sizce fiyat nasıl ?
    2.maç başladığında yayın kesiliyor . diğer zamanlarda hiç bir kanal açılmıyor . kanala erişim yok diyor . bıktım bu durumdan . nasıl kurtulabilirim?
    3.müşteri hizmetlerini 1500 defa aramam rağmen ulaşamıyorum . harbiden bu kadar yoğunlarmıdır bu arkadaşlar ..
    bilgilendirirseniz çok sevinirim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis_ant
    5 yıldır üyeyim turksattan ailecekli lig tv izliyorum.mesajların hepsini okudum . dehşete kapıldım desem yeridir . hemen eski ödediğim faturalara baktım ne kadar kazık yemişim diye .. bayaa yemişim en son üyeliğimi 40.90 dan ailecekli lig tv (spormax yok) 1 yıl taahhütlü yenilemiştim . haziran 3 te bitiyor . 1.sizce fiyat nasıl ?
    2.maç başladığında yayın kesiliyor . diğer zamanlarda hiç bir kanal açılmıyor . kanala erişim yok diyor . bıktım bu durumdan . nasıl kurtulabilirim?
    3.müşteri hizmetlerini 1500 defa aramam rağmen ulaşamıyorum . harbiden bu kadar yoğunlarmıdır bu arkadaşlar ..

Digiweb'den mesaj gönder,2-3 gün içinde ararlar seni.Eğer sorununa ilgisiz kalırlarsa iptal ettirmek istediğini söyle mutlaka çözüm bulurlar...

• danger ve taner kardeşler teşekkürler. bilgisayarı yeni açtığım. Mesajlarınızı şimdi gördüm.
    Önerileriniz ve yardımlarınız için teşekkürler.
  • 39.9 Lig Tv +Ailecek+ Spormax Tahahütsüz :) Devam dedim.
  • Arkadaslar,

bende pepsiden 1 yıllık ekospor kullandım geçen sene. şimdi 9,90 dan devam edıyorum 1 aydır. bana oyle kımse amana efendım geln sıze 3-4 liradan lig tv izlettirmeye devam edelim demedi :)
    68 tl civarı olması lazım ekospor paketinin listelerdeki yazılı olan fiyatı. şimdi sorum şu, e artık kupa maçlarından 10 küsür tanesi trt den verilmicekmi? bu durum fiyatlarda zaten otomatik olarak bir düşüşe sebep olması gerekmiyormu.

az önce sizlerden gaz alarak aradım. size sadece 68 lik ekospor önerebilirim dedi, başka alternatif yok ne yazıkki dedi, hatun kişi.

taahhüt var aboneliğimde, kapatırım da diyemem herhalde. tehdit için.

Ne diyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sado77
    Arkadaslar,

bende pepsiden 1 yıllık ekospor kullandım geçen sene. şimdi 9,90 dan devam edıyorum 1 aydır. bana oyle kımse amana efendım geln sıze 3-4 liradan lig tv izlettirmeye devam edelim demedi :)
    68 tl civarı olması lazım ekospor paketinin listelerdeki yazılı olan fiyatı. şimdi sorum şu, e artık kupa maçlarından 10 küsür tanesi trt den verilmicekmi? bu durum fiyatlarda zaten otomatik olarak bir düşüşe sebep olması gerekmiyormu.

az önce sizlerden gaz alarak aradım. size sadece 68 lik ekospor önerebilirim dedi, başka alternatif yok ne yazıkki dedi, hatun kişi.

taahhüt var aboneliğimde, kapatırım da diyemem herhalde. tehdit için.

Ne diyorsunuz.

Taahhüt varsa senin yapabileceğin birşey yok.Taahhütlü üyelerde iptal ettirme durumu olmadığı için rahatlar biraz...Ancak bitiş süresine doğru ararlar ve uygun fiyatlı teklifler yaparlar.

• hmm anladım. bu durumda 1 sene daha beklememız gerekıyor o zmn.
  • Biliyorsunuz son teklifleri 2 Eylül'de 6 ay spormax + 1 ay ücretsiz 34,90'dan 1 yıl taahütlü üyelikdi kabul etmemiştim, haftasonu yine aradılar 34,90'dan 1 yıl taahütlü üyelik önerdiler, yani ay değiştiği için yeni kampanyaları böyleymiş, 6 ay spormax'i ve 1 ay ücretsiz seçeneğini kaldırmışlar. Eskisinden de daha kötü olduğu için yine kapatın dedim, bir değişiklik olmazsa 3 Ekim'den sonra kartı teslim edeceğim.

Müşteri Hizmetlerindeki görevli sorum üzerine ihaleyi alamamaları durumunda taahütü kendileri bozmuş olacağı için ligtv aboneliğimi taahüt vermeme rağmen istersem sonlandırabileceğimi söyledi. Siz de aramalarınızda bu konu hakkında soru sorabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

quote:

Orijinalden alıntı: nemesis_ant
    5 yıldır üyeyim turksattan ailecekli lig tv izliyorum.mesajların hepsini okudum . dehşete kapıldım desem yeridir . hemen eski ödediğim faturalara baktım ne kadar kazık yemişim diye .. bayaa yemişim en son üyeliğimi 40.90 dan ailecekli lig tv (spormax yok) 1 yıl taahhütlü yenilemiştim . haziran 3 te bitiyor . 1.sizce fiyat nasıl ?

Digiweb'den mesaj gönder,2-3 gün içinde ararlar seni.Eğer sorununa ilgisiz kalırlarsa iptal ettirmek istediğini söyle mutlaka çözüm bulurlar...

arkadaşım cvp için tşkkr ederim. sorunu şimdilik çözdüm

• benimde 18 ekimde bitiyor bayramdan sonra aramayı düşünüyorum bakalım ne olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: amf23

1 yıllık taahhütlü, 55TL lik spor paketi üyeliğim 17sinde bitiyordu, aradım, yenilemek istemediğimi söyledim, 49,90TL+ 6 ay spormax hediye taahhütlü yapalım dediler, hayır kapatın dedim, iyi mi ettim göreceğiz

1 ay ücretsiz+6 ay spormax hediye+1 yıl taahhüt-->49,90TL yi, 2. arayışlarında kabul ettim...
  • Abim Özürlü Olduğu İçin Geçen Sene Mega-Gold'u Ayda 55 TLye Almıştı. Bu Sene de Spor Paketini 42 TLye Aldı. Ama kampanya 31 Aralıkda bitiyor. Ağustosda Yeni Üyelik almışlardı. Şimdi Ağustos 2010a kadar 42 TL mi ödeyecek yoksa Ocak 2010 kadar mı 42 TL ödeyecek ?
  • 1 yıllık ligtv bonus kampanyasından almıstım 39 liraydı aylık
    20 eylülde bitiyordu aradım 68 lira fiyat cektiler
    toptan iptal edin alın anteninizi de dedim tamam deyip kapadılar
    az önce arandım isterseniz yine 39 liradan devam edebilirsiniz dediler
    kredi kartı kullanmıyorum artık dedim aylık fatura ödeyerek yapabilirmişiz
    ona da tamam dedik
    bir de plus istiyorum dedim aylık 14.90 tl fakat elimizde kutu yok diyince ne kadar bekleyecegimizi sordum tarih belli değil diyince ama olmadı simdi o zaman onu almıyım dedim.neyse ligtv uzatmayı onaylayıp telefonu kapattım.
    2dk sonra tekrar aradılar.vestelin bir hd kutusu daha varmıs esas kutu gelene kadar onu ucretsiz kullanabilirmişim hemde deneme amaçlı olarak.
    onu da onayladım ligtv hd olur hic olmassa
  • bonus kampanyası 1 yıllık aboneyim aylık 39.90 dan ekospor izliyordum. abonelik bu ay içi bitiyor. bugün aradılar 68 lira taahhütsüz, 62 lira taahhütlü yenileyelim dediler. geçen yıla göre ligtv'ye ödediğim ücrete %50'den fazla zam yapamam dedim. zaten kriz ortamı var kimse benim maaşıma %50 zam yapmadı dedim. siz kampanyalı aboneymişsiniz şu anda bir kampanya yok dediler. dedim yapınca ararsınız kapattık öyle. aynı fiyata veya spormaxli en fazla 45 veririm. olmadı kapatırım. kendileri bilir.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.