Şimdi Ara

Lig Tv yenileyenler buraya (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
19.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .TaneR.

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

39.90 Tahahütsüz fiyat bana şuan. Spormax+Ligtv+Ailecek kabul edeyim mi?

modüllü üyelik mi yani turksat üzerinden mi ?

Evet 4 senedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelberTh

Ya bizde ekonomi paketi vardı 2gün önce aramışlar 3 ay boyunca 40 ytl lig tv ve belgesel kanalları açık 3 ay sonra eski tarifeye dönüyormuş istiyorsak 3 ay sonra kapatabiliyormuşuz annem kabul etmemiş ben alıcam ama nasıl yapabilirim ben bunu arasammı acaba kabul ediyorum diye ne yapabilirim?

Bi yardım edin bana
  • DT+ üyesiyim bana süper paket olarak herşey dahil 80 tl. yaptılar. Kira bedeli dahil.
  • 9 Yıldır digiturk üyesiyim.Gecen yıl pepsiden kazandım.Spor paketi seyrettiğim için aylık 16 TL verdim.Benden 84 TL aldılar.Sormadan.İptal edin dedim.Sonra aradılar spor paketi 62,90,ekospor 49,90 dediler.olmaz dedim.Bundan başka yapamazlarmış.Yaparlar zannediyordum ama bugun aradılar 1 hafta içerisnde cihazı teslim etmeniz gerekiyor dediler.Yapacak birşey yok teslim edeceğiz.Şimdi uydu cihazı arıyorum.Ne dersiniz dreambox mı :)
  • Merhaba,
    Benim ligtv aboneliğimde 4. sene olacak, Turksat üzerinden modülle izliyorum ve 52,90'dan, bu yüzden dün gece kapatın dedim, işlem yapıldı dedi. Bendeki kartı nasıl teslim edeceğimle ilgili tekrar aranacağımı söyledi. Sanırım bu aranmada fiyat çekecekler. Makul bir fiyat gelmezse ve kabul etmediğimde kartı isteyecekler sanırım.

1. Bunun dışında bir daha aranır mıyım yoksa anlaşmazsak kartı iade etmem mi gerekir ve kartı iade etmezsem ne ile karşılaşırım bir fikriniz var mı ?

2. Dünkü konuşmadan sonra tek görüşme olacaksa tek fiyat alacağım demektir, yoksa bir kez daha arayabilirler mi ya da o konuşma sırasında bir fiyat daha inerler mi bilginiz var mı ?

3. Kartı iade ettikten sonra yine arayıp fiyat vererek kartı bedelsiz vererek abonelik yeniden başlayabiliyor mu yoksa kartı iade edince artık herşey bitmiş mi oluyor ?

NOT: Hatırladığım kadarıyla kart için 100TL almışlardı, iade ettikten sonra yeniden anlaşabiliyorsak bu bedeli isteyeceklerse de pek anlamlı olmaz kartı iade edip aboneliği sonlandırmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: sceptic

Merhaba,
    Benim ligtv aboneliğimde 4. sene olacak, Turksat üzerinden modülle izliyorum ve 52,90'dan, bu yüzden dün gece kapatın dedim, işlem yapıldı dedi. Bendeki kartı nasıl teslim edeceğimle ilgili tekrar aranacağımı söyledi. Sanırım bu aranmada fiyat çekecekler. Makul bir fiyat gelmezse ve kabul etmediğimde kartı isteyecekler sanırım.

1. Bunun dışında bir daha aranır mıyım yoksa anlaşmazsak kartı iade etmem mi gerekir ve kartı iade etmezsem ne ile karşılaşırım bir fikriniz var mı ?

2. Dünkü konuşmadan sonra tek görüşme olacaksa tek fiyat alacağım demektir, yoksa bir kez daha arayabilirler mi ya da o konuşma sırasında bir fiyat daha inerler mi bilginiz var mı ?

3. Kartı iade ettikten sonra yine arayıp fiyat vererek kartı bedelsiz vererek abonelik yeniden başlayabiliyor mu yoksa kartı iade edince artık herşey bitmiş mi oluyor ?

NOT: Hatırladığım kadarıyla kart için 100TL almışlardı, iade ettikten sonra yeniden anlaşabiliyorsak bu bedeli isteyeceklerse de pek anlamlı olmaz kartı iade edip aboneliği sonlandırmak.

ARKADAŞIM MODÜLÜ VERME SADECE KARTI VER MÖDÜL SENİN ARTIK

• eutelsattan tahahütsüz ayda 49.90 tl 6 ay spormax nakil ucreti alınmayacak(bu yıl tasınacağım da)
    turksattan arkadasım ıcın aradık 34.90 tl 1ay bedava
  • Bana 44.90 teklif etmişlerdi ben kabul etmemiştim ve üyelik iptalinizi onaylıyorum demişlerdi.
    Dün beni tekrar aradılar ve 39.90'a 1 yıl tahhahüt vererek izleyebileceğimi söylediler, ben tekrar kabul etmedim çünkü kapatmakta kararlıyım. Ekospor paketi sahibiydim ve Lig tv olmadan 12.90'a izleyebileceğimi söylediler ama apartmanda zaten merkezi uydu var diye istemedim bir de 12.90 para vermek.

Görüştüğüm kişi de bana iptal talebinizi onaylıyorum ancak size şöyle bir şey yapacağım dedi, 3 eylül ve 3 ekim tarihleri arasında digiturkünüz kapalı olacak ancak 3 ekim 3 kasım arasında paketinizi ücretsiz izleyeceksiniz dedi. Bu sürede herhangi bir fatura gelmeyecek dedi. Tamam dedim ben de.

Fiyat düşürmek isteyenler için kapatma oyunu sanırım işe yarıyor. Ben sadece 1 yıllık üyeydim ve kapatmakta kararlı olunca geçen seneki parayı bile teklif ettiler.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakida -- 2 Eylül 2009; 13:48:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jakida

Bana 44.90 teklif etmişlerdi ben kabul etmemiştim ve üyelik iptalinizi onaylıyorum demişlerdi.
    Dün beni tekrar aradılar ve 39.90'a 1 yıl tahhahüt vererek izleyebileceğimi söylediler, ben tekrar kabul etmedim çünkü kapatmakta kararlıyım. Ekospor paketi sahibiydim ve Lig tv olmadan 12.90'a izleyebileceğimi söylediler ama apartmanda zaten merkezi uydu var diye istemedim bir de 12.90 para vermek.

Görüştüğüm kişi de bana iptal talebinizi onaylıyorum ancak size şöyle bir şey yapacağım dedi, 3 eylül ve 3 ekim tarihleri arasında digiturkünüz kapalı olacak ancak 3 ekim 3 kasım arasında paketinizi ücretsiz izleyeceksiniz dedi. Bu sürede herhangi bir fatura gelmeyecek dedi. Tamam dedim ben de.

Fiyat düşürmek isteyenler için kapatma oyunu sanırım işe yarıyor. Ben sadece 1 yıllık üyeydim ve kapatmakta kararlı olunca geçen seneki parayı bile taklif ettiler.

İptal isteyince aynı 1 aylık bedava ilemeyi bana da teklif ettiler.
    İlk yarı bitsin nasıl ayağa düşecek fiyatlar göreceğiz.

• Aradılar 1 ay ücretsiz taahütlü 34,90 + 6 ay spormax önerdiler, kabul etmedim. Bakalım altına inecekler mi ?
  • Kamu kampanyası dahilinde aile paketi (ekonomik paket+movie maxlar) üyesiyim

Digitürkten lig tv için fiyat sordum.spormax ve nba tv istemediğimi belirttim. 42.90 dediler. aşağı inmediler.bu durumda olanların ödediği fiyat nedir.
  • Fiyatlar uygun olsada bende alsam keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizbülent

arkadaşlar bende plus kutu ailecek paket lig tv ve spormax hd ler var geçen yıl pepsi kampanyasından kazandığım şifrelerle hiç para ödemedim ama eylülde 2 de tahüt bitiyor bende aradım kapatın dedim eylül 2 de bitiyor ayrıca halen 307 tl alacağım var tahütsüz plus kutu yu kıralamıyorlarmış tahütsüz fiyatı içinde ailecek paket ve lig tv için 70 küsür fiyat verdiler bende iptal edin dedim.
    henüz aramadılar bakalım ne olacak bekliyorum ama elleri mahküm arıycaklar.

arkadaşlar 10 gun evvel aradılar tahütlü olursa 68 küsür fiyat verdıler bende kapatın dedim 4 gün evvel yine aradılar yıne aynı fiyatı verdıler bende dedımkı zaten bu fıyatı vermıtınız buna istınaden 1 ayda bedeldiz seyrettırıcez dedıler bende sinirlendim iptal edin dedim tabii sonradan pişman oldum ama iş işten geçti yani kısacası eskısı kadar tavız vermıyorlar haberınız olsun. doğal olarak drembox!!!

• tam 57 liradan yenıledım lıg tv paketımı turksattan degıl ama normal d plus alıcısından olan paketı. bu adamlar kazık atmaktan bızde kazık yemekten bıkmıyoruz
  • 1 yil taahhut verdim. kurulumun basin 85 lira para verdim. ayda 47.90 a turksat uzerinden lig tv ve ulusal kanallari izliyorum. arkini oner kampanyasiylada bi arkadasa kendimi onerttim. ilk ayim bedavayaa geldi. taahhut sonunda uydu alicisi canak anten bende kaliyor. normal turksat yayinlarini izlemeye devam edebilicem
  • sözleşmem 1 yıl promosyonlu Lig tv giriş spor paketiydi 29.90 dan 24 eylülde doluyordu sözleşme sürem.nasıl olduysa dün fatura kesim tarihiydi kalan 20 gün yalan olmuş,kendi kafalarına göre 34.90 olmuş gene lig tv giriş spor pakedi şeklinde yanına bir de aylık 7.90 spormax eklettim taahhütsüz bu sefer istediğim zaman kapattırabiliyorum böyle iyi oldu toplam 42.80 e geliyor ama zaten 3 ay sonra kapattıracam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaarj -- 4 Eylül 2009; 21:01:51 >
  • şimdi dg müşteri hizmetlerini aradım.9.9 lık paketteyim 2-3 ay oldu bağlatalı tek lig tv istiyorm dedim.68 lira dedi pahallı dedim bana uygun değil dedim kapadım.belki yine ararlar..
  • yok yaf 6 senelik aboneyim bu aralr hiç aramıolar eyvahları yok bunların
  • quote:

Orijinalden alıntı: sceptic

Aradılar 1 ay ücretsiz taahütlü 34,90 + 6 ay spormax önerdiler, kabul etmedim. Bakalım altına inecekler mi ?

Üzerinden 5 gün geçti ve ikinci kez aramadılar. İlk iki arama arasında ne kadar süre oluyor ? İlk aramada tekliflerini kabul etmeyince "O zaman 2 ay donduralım bu arada yeni kampanyalar olursa SMS ile size gelir" dediler ben de kabul etmiştim. Acaba diyorum artık dondurulmuş göründüğü için mi aramıyorlar. Dondurmuşken teklif alanlarınız var mı? İki ay sonunda arayacaklarsa arayıp bir daha kapatın demek gerekecek sanırım :) Bu arada kapattıktan sonra hiç lig maçı olmadı, belki sabrımı sınıyorlardır :)

• ne fiyatlar uçuşuyor ya
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.