Şimdi Ara

Lig Tv yenileyenler buraya (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
19.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 52.90 dan spor paketi izliyordum. ama 42 ye izleyenleri duyunca kapatmaya karar verdim. kapatacam dedim 50 kere aradılar.

sora 1 ay bedava verelim 1 ay donduralım yine düsünün dediler. para almayacaksanız tamam dedim.

en sonunda dondurma sonrasında aradılar 47 ye spor teklif ettiler kabul etmedim.

ardından da kartımı iade edeceğim dedim. kartı iade edeceğim gün bile aradılar.

bir de iade edeceğim yere gittim sistemde kaydınız görünmüyo diye ayak yaptılar. sonra aradı bir yeri bir numara aldı o şekilde oldu.

kafam rahat digitürkten kurtuldum.
  • 3 Ekimde iptal olan modüllü üyeliğim için kartı iade etmem için bile arayan olmadı bugün bir yazı göndermişler kartınızı en kısa sürede teslim edin diye.Anlayacağınız teklifi bırakın kartı teslim etmem için bile arama zahmetine girmediler.Bir tek bana özel sanırım bu uygulama.
  • eko spor paketi 1 yıl taahhütlü (ihaleyi alamazsa uyelik sonlandırma şartıyla) spormax 6 ay ücretsiz: 49 tl anlaştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOODTEACHER

eko spor paketi 1 yıl taahhütlü (ihaleyi alamazsa uyelik sonlandırma şartıyla) spormax 6 ay ücretsiz: 49 tl anlaştım.

hocam ne yaptınız. 44,90 teklif ettiler yok dedim. böyle fiyatlar olursa anlaşmak çok zor olur.
  • bana 39,90 teklif ettiler, kabul etmedim. yeni teklifi bekliyoruz bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: .TaneR.

bana 39,90 teklif ettiler, kabul etmedim. yeni teklifi bekliyoruz bakalım

Bana 2 ay önce aynı teklifi yapmışlardı kabul etmedim bir dahada aramadılar pişmanım yarışmacı arkadaşlarla başarılar diliyorum.
  • biz geçen ay ekospor bağlattık 67 liradan.
    ilk ay kampanya varmış 35 ödeyeceğiz
    ilk ayın sonunda fiyat çekmek için kapatın diyeceğiz. şansımız nedir?
  • Ben BP kampanyasına devam ediyorum.299 puan+9 tl ye 1 ay lig tv bedava.Ayrıca BP den kazandığım giriş paket üyeliğim 3 Aralıkta doluyor.Müşteri hizmetleri ile konuştum.Bitince aylık 9.90 TL dan devam edeceğim.Yine lig tv kampanyasından da yararlanabileceğim.
    Şu an en uygunu bu göründü bana.Kampanyasız lig tv paketine 54 TL fiyat çektiler.

Edit:Bugün müşteri hizmetlerinden aradılar "üyeliğiniz bitiyor ne yapacaksınız" diye.Biraz isteksiz göründüm uzatma için."O halde size bir teklifimiz var.5 ay 9.90 ödeyin 7 ay da biz size hediye edelim" dediler."Ya lig tv ne olacak.Bıktım artık benzincide puan biriktirmekten" dedim."3 ay da onu bedava verelim" dediler .Kabul ettim.Üstelik lig tv üyeliği liglerin başlayacağı 22 Ocaktan sonra başlayacak.
    Nasıl bir teklif sizce?Bana çok makul geldi.50 tl ye 1 yıl digitürk ve 3 ay lig tv üyeliği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 26 Kasım 2009; 10:31:48 >
  • Bir kişi REKABET KURUMU'na şikayet etmiyor bu Digitürk veya Lig TV'yi...Ben üye olsam ederim. Aynı ürüne farklı fiyat uygulaması yasak...yasak...yasak......
  • Ben 34 lira ödüyorum aile paketi + lig tv. Pazarlık yapın arkadaslar. Pazarlık yapmayı bilmiyorsanız üyeliğinizi kapatmak ile tehdit edin yeterli.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.