Şimdi Ara

Lig Tv yenileyenler buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
19.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Lig TV aboneliğini yenileyenler buraya kaç TL ye hangi koşulda yenilediklerini yazarsa bizim de kazık yeme olasılığımız azalır. bende şu anda ekonomik paket var. yılıık taahütlü 57,5 teklif ettiler şimdilik (ekospor için) henüz kabul etmedim. kasmayı düşünüyorum lig başlayana kadar.

• Banada 52.50 teklif edildi.Yuh dedim kapattım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

Banada 52.50 teklif edildi.Yuh dedim kapattım
    ekospor 12 taksit aylık 28 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciko44

ekospor 12 taksit aylık 28 tl

Alıntıları Göster
    gecen yıl pepsı kampanyasından 1yıllık eko -spor paketı kazanmıstım haziran sonunda sozlesme bıtıyordu aradılar teklıf 50 tl dedıler kabul etmedım daha sonra tekrar aradılar 50 tl ılk 2 ay ucretsız dedıler yıne olmaz dedım o zaman ılk 2 ay ucretsız 29.90 dedıler ok dedım 1yıllık sozlemelı sekılde
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweet81

gecen yıl pepsı kampanyasından 1yıllık eko -spor paketı kazanmıstım haziran sonunda sozlesme bıtıyordu aradılar teklıf 50 tl dedıler kabul etmedım daha sonra tekrar aradılar 50 tl ılk 2 ay ucretsız dedıler yıne olmaz dedım o zaman ılk 2 ay ucretsız 29.90 dedıler ok dedım 1yıllık sozlemelı sekılde

bravo arkadaşım bu heriflerle böyle takılmak gerekiyor

diğer paketlerdeki arkadaşlar da yazsın lütfen süper paket vs yenileyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GALATARSENAL

quote:

Orijinalden alıntı: sweet81

bravo arkadaşım bu heriflerle böyle takılmak gerekiyor

diğer paketlerdeki arkadaşlar da yazsın lütfen süper paket vs yenileyen var mı?

Alıntıları Göster
    benim eylül sonunda pepsi ekospor bitiyor, eylül ortasında arayıp standart pakete geçeceğimi bildireceğim (ama tabi maç izlemeden yapamam, amacımen iyi fiyatı almak) klasik önce uçuk fiyatlar çekilecek, ben de duyduğum fiyatlar bunlar istemem diyeceğim, bu süreç yaşanacak. En fazla ligin ekim ikinci haftaya kadar dayanırım ve ondan sonra alabileceğim en iyi fiyatı alırım. Sonucu buraya yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: chakra

benim eylül sonunda pepsi ekospor bitiyor, eylül ortasında arayıp standart pakete geçeceğimi bildireceğim (ama tabi maç izlemeden yapamam, amacımen iyi fiyatı almak) klasik önce uçuk fiyatlar çekilecek, ben de duyduğum fiyatlar bunlar istemem diyeceğim, bu süreç yaşanacak. En fazla ligin ekim ikinci haftaya kadar dayanırım ve ondan sonra alabileceğim en iyi fiyatı alırım. Sonucu buraya yazarım.

Alıntıları Göster
    ben de 4 yıllık türksat üzerinden lig tv üyesiyim. bu sene için de 35,50'den üyeliğimi devam ettireceklerini söylediler.

Lakin,

14,90'lık PLUS kira kampanyasından yararlanmak için DT Müş Hiz. aradım. görevli, plus kiralarsam en ucuz lig tv'li paket için kira ücretinin dışında 68,80 lira istedi aylık.

"normalde 52 küsür olan türksat üzerinden ligtv üyeliğini bana 35'e veriyorsunuz da plus kiralayacağım zaman neden indirim yapmıyorsunuz" dedim. bi sürü ipe sapa gelmez laf söyledi. ben de "o zaman not alın beni pazarlamacılarınız arasın" dedim.

bakalım plus+lig tv için iyi bir fiyat alabilecekmiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: murtimix

ben de 4 yıllık türksat üzerinden lig tv üyesiyim. bu sene için de 35,50'den üyeliğimi devam ettireceklerini söylediler.

Lakin,

14,90'lık PLUS kira kampanyasından yararlanmak için DT Müş Hiz. aradım. görevli, plus kiralarsam en ucuz lig tv'li paket için kira ücretinin dışında 68,80 lira istedi aylık.

"normalde 52 küsür olan türksat üzerinden ligtv üyeliğini bana 35'e veriyorsunuz da plus kiralayacağım zaman neden indirim yapmıyorsunuz" dedim. bi sürü ipe sapa gelmez laf söyledi. ben de "o zaman not alın beni pazarlamacılarınız arasın" dedim.

bakalım plus+lig tv için iyi bir fiyat alabilecekmiyim.

Alıntıları Göster
    benımde abonelıgım 25 temmuzda bıttı eko-spor paketı ancak soyle bı durum var dıgıturkte sureklı reste rest cekıyo nedendır anlamadım maksımum ayda 45 verırım dedım adamlar 68 tl olabılır dıyo nuh dıyo peygamber demıyo yokmu digiturk calısanı su forumda yapsa bı kıyak hepımıze mantıklı bı rakamdan uzatsak abonelıgımızı

• quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

benımde abonelıgım 25 temmuzda bıttı eko-spor paketı ancak soyle bı durum var dıgıturkte sureklı reste rest cekıyo nedendır anlamadım maksımum ayda 45 verırım dedım adamlar 68 tl olabılır dıyo nuh dıyo peygamber demıyo yokmu digiturk calısanı su forumda yapsa bı kıyak hepımıze mantıklı bı rakamdan uzatsak abonelıgımızı

Alıntıları Göster
    spor paket 77,80 tl yazıyor digitürk.com.tr de

ben şu an 69,8 tl veriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerer

bende geçen sene abone oldum bende o civar veriyorum.Sizin uyelik başlangıcınız ne zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :S

quote:

Orijinalden alıntı: tanerer

bende geçen sene abone oldum bende o civar veriyorum.Sizin uyelik başlangıcınız ne zaman?

Alıntıları Göster
    bende pepsiden kazanmıstım ağustos 3 te bitiyor..aradılar 62tl teklif ettiler kabül etmedim kapatın dedim,bidaha aradılar 47,9 teklif ettiler kabül etmedim,kapatma işlemini aldı en kısa sürede aranıcakmışım uygun fiyat vermezlerse kapatacağım..

• dostum bende aradım banada 62 dedıler kapatın dedım ama bıdaha arayıp teklıf veren olmadı ben 40 lı rakamlara razıydım halbukı
    quote:

Orijinalden alıntı: darkingfb

bende pepsiden kazanmıstım ağustos 3 te bitiyor..aradılar 62tl teklif ettiler kabül etmedim kapatın dedim,bidaha aradılar 47,9 teklif ettiler kabül etmedim,kapatma işlemini aldı en kısa sürede aranıcakmışım uygun fiyat vermezlerse kapatacağım..
  • quote:

dostum bende aradım banada 62 dedıler kapatın dedım ama bıdaha arayıp teklıf veren olmadı ben 40 lı rakamlara razıydım halbukı
    quote:

Alıntıları Göster
    Bende vardı Lig tv..Aylık 40 ytl kusur veriyordum. Kapatın dedim, dil döktüler, ama kararlıydım, kapatın yinede dedim, peki dediler
    1 Hafta sonra başka biri aradı, "1 ay ücretsiz izleyin, yine isterseniz kapatırız" dedi. Ok dedim, izledim 1 ay daha ve kapattırdım...
    Yani birileri arayabilir tekrar

• quote:

dostum bende aradım banada 62 dedıler kapatın dedım ama bıdaha arayıp teklıf veren olmadı ben 40 lı rakamlara razıydım halbukı
    quote:

ararlar hocam gene merak etme..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMREG

quote:

quote:

ararlar hocam gene merak etme..

Alıntıları Göster
    Bende bi arayayım.Ayda 20tl kar etsek yılda 240 tl eder az para değil (türk işi)

• quote:

Orijinalden alıntı: :S

Bende bi arayayım.Ayda 20tl kar etsek yılda 240 tl eder az para değil (türk işi)

Alıntıları Göster
    Lig tv yoktu abone olduk.

50 küsür bişi ödeyecez.

kamu kampanyası ile

fakat 1 haftadan fazla zaman geçti hala açmadılar.

ay başında mı açılacak acaba?

müşteri hizmetlerini aramama gerek var mı?

edit :

digiweb'de şu yazıyor

ekleme / çıkarma

siname paketi : 03.08.2009 (-)

süper paket : 03.08.2009 (+)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 29 Temmuz 2009; 5:31:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Orkun_

Lig tv yoktu abone olduk.

50 küsür bişi ödeyecez.

kamu kampanyası ile

fakat 1 haftadan fazla zaman geçti hala açmadılar.

ay başında mı açılacak acaba?

müşteri hizmetlerini aramama gerek var mı?

edit :

digiweb'de şu yazıyor

ekleme / çıkarma

siname paketi : 03.08.2009 (-)

süper paket : 03.08.2009 (+)

Alıntıları Göster
    kanalı aç, bekle bi yarım saat kadar, yine açılmazsa ararsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Alıntıları Göster
    Dün digiturk m.t aradım. Pepsiden kazandığım pakettein fiyatını öğrenmek için. 54.90TL aylık ücret önderdi. Bende kapatma talebimi ilettim. Bugün bana geri dönüş oldu ve 49.90TL den ilk ay ücretsiz, 6 ay spormax bedava olmak üzere tarafıma teklif sundular. Bende çevremde bulunan insanların %80' inin 29.90 dan izledğini söyleyerek aynı kampanyaya beni dahil etmelerini istedim. Neslihan hanım da 39.90 lık fiyata sokabilmek için çalışacağını tekrar döneceğini söyledi. Bende 29.90 dan izliyor çevremdekliler bana ona göre fiyat verin ben söylediğiniz rakamlara satın alamam dedim. M.T de tamam ben çalışmamaı yapıp size bilgi verecem dedi. Bekliyorum. 34.90TL+spormax 6 ay ücretsiz+ilk veya iki ay ücretsiz derlerse kabul edecem. Gelişmeleri aktarırım.Hayırlısı artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: t@rik

Dün digiturk m.t aradım. Pepsiden kazandığım pakettein fiyatını öğrenmek için. 54.90TL aylık ücret önderdi. Bende kapatma talebimi ilettim. Bugün bana geri dönüş oldu ve 49.90TL den ilk ay ücretsiz, 6 ay spormax bedava olmak üzere tarafıma teklif sundular. Bende çevremde bulunan insanların %80' inin 29.90 dan izledğini söyleyerek aynı kampanyaya beni dahil etmelerini istedim. Neslihan hanım da 39.90 lık fiyata sokabilmek için çalışacağını tekrar döneceğini söyledi. Bende 29.90 dan izliyor çevremdekliler bana ona göre fiyat verin ben söylediğiniz rakamlara satın alamam dedim. M.T de tamam ben çalışmamaı yapıp size bilgi verecem dedi. Bekliyorum. 34.90TL+spormax 6 ay ücretsiz+ilk veya iki ay ücretsiz derlerse kabul edecem. Gelişmeleri aktarırım.Hayırlısı artık...

Alıntıları Göster
    ya lanet olsun boyle bişey olamaz ben eko-spor abonesıydım uyelıgım bitti adamlar nuh dedı peygamber demedı 62 lıra aylıkta diretti bende ıptal edın ekonomık pakete gecıcem dedım blöf yaptık adamlar yutmadı ve ekonomik pakete abone yaptı daha sonrada burda yazılanlar gıbı bır tane arayan olmadı efendım soyle yapalım su fıyatı verelım dıye resmen lig tv gitti kaldık düdük ekonomık pakete ne kampanya var ne bısey bu digiturk un bu senekı artıslıgı nedır boyle anlamıs degılım banamı denk geldı anlamadım kı 4 farklı müşterı temsılcısıyle gorustum hepsıde burnundan kıl aldırmadı acaba digiturk plus abonesımıyım dıye boyle yapıyolar hanı bu adam dt plus abonesı ıllakı lig tv yi izliycek bize blöf yapıyo zıhnıyetı mı var adamlarda acaıp sınırlıyım su anda digiturk e ama lig tv izlemeden de yapamam ayda 62 lırada acaıp pahalı be kaldım ortada resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

deniyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.