Şimdi Ara

Lig Tv yenileyenler buraya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
19.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende dt plus yok. ama onlar bu cihaza sahip abonelere, sanki digitürke mecburmuş gibi davranıp kasıtlı olarak fiyatı yüksek tutuyor. resti çekin ve bekleyin size dönerler
    quote:

Orijinalden alıntı: sabriaga

Peki Digitürk Plus HD ne oldu?
    quote:

Orijinalden alıntı: funnygirl

bence ara , ve aboneliğinin iptalini iste, digiturk plus cihazını artık kullanmayı düşünmediğini ve fiyatların seni aştığını söyle. kapatmayı onaylayıp, neden kapattırdığını soracaklar,krizden etkilendiğini söyle. okeyleyip kapatacaklar. 2 gün içinde arayıp alttan alacaklar.
    tarafımdan aynen denemiştir. ilk başta yıllık 540tl fiyat cektiler. iptal ettirdim. ertesi gün arayıp ilk ay bedava 11 x 34,90 tl işi bağladık aylık 31,90 a geldi
    quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

ya lanet olsun boyle bişey olamaz ben eko-spor abonesıydım uyelıgım bitti adamlar nuh dedı peygamber demedı 62 lıra aylıkta diretti bende ıptal edın ekonomık pakete gecıcem dedım blöf yaptık adamlar yutmadı ve ekonomik pakete abone yaptı daha sonrada burda yazılanlar gıbı bır tane arayan olmadı efendım soyle yapalım su fıyatı verelım dıye resmen lig tv gitti kaldık düdük ekonomık pakete ne kampanya var ne bısey bu digiturk un bu senekı artıslıgı nedır boyle anlamıs degılım banamı denk geldı anlamadım kı 4 farklı müşterı temsılcısıyle gorustum hepsıde burnundan kıl aldırmadı acaba digiturk plus abonesımıyım dıye boyle yapıyolar hanı bu adam dt plus abonesı ıllakı lig tv yi izliycek bize blöf yapıyo zıhnıyetı mı var adamlarda acaıp sınırlıyım su anda digiturk e ama lig tv izlemeden de yapamam ayda 62 lırada acaıp pahalı be kaldım ortada resmen

• Herhalde dünyada adamına göre fiyat politikası uygulayan başka bir dijital platform yoktur.

Veni, Vidi, Digi
  • KArtlı Lİg Tv kullnıcısıyım.her sene en ucuz olsun diye senelik peşin ödeme yapıyodum.geçen sene
    380 den izledim yanlış hatırlamıyorsam.bu sene tutturdular 540 tl...diye
    çok pahalı dedim...2 kez şikayet mesajları yazdım her türlü şeyi söyledim.başka bi kampanya olana kadar bi
    indirim yapamayız.bunların dışına çıkamayız dediler....2 ay aboneliği dondurma hakkım varmış...
    tamam ben sizi 1 ağustos ta ararım dedim büyük olasılıkla donduracaz dedim kampanya beklerim
    yapcak başka bir şey yok dedim.Dün kendileri aradılar 39,90 dan 1 yıllık taahhütlü aylık ödeme
    yapalım mı dediler..peşin olsun ucuz olsun dedim yok dediler peşin 540

Arkadaşlar ben 2 şikayet yazdım tam 5 kez görüştüm onlar aradılarOnlar Nuh diyor Peygamber demiyolar
    siz de aynı ısrarı,bi düşünüyüm kriz mriz v.s deyip kapatın onlar dan teklif alırsınız...

• Arkdaşlar herkes Bulunduğu paketi ve aldığı yeni ücreti net olarak paylaşırsa çok güzel olacak.
  • Süper Paket > 45.00 TL ve Mayıs 2010'a kadar.
  • Lig Tv Ailecek +Spormax (6 ay hediye) +ilk ay fatura hediye = 34.90*11 ay
  • dostum nasıl ayarladın o paketı bu fıyata?
    quote:

Orijinalden alıntı: ocularis

Süper Paket > 45.00 TL ve Mayıs 2010'a kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackSparroW-

Lig Tv Ailecek +Spormax (6 ay hediye) +ilk ay fatura hediye = 34.90*11 ay

Yahu nasıl buluyorsunuz bu fiyatları, bir de açıklama yazsanız.
  • evet ben de merak ettim, nasıl oluyor bu ailecek 34.90 a bir de 6 ay spormax varmıs ?. Bunu bulsam kaparım

quote:

Orijinalden alıntı: .TaneR.

quote:

Orijinalden alıntı: JackSparroW-

Lig Tv Ailecek +Spormax (6 ay hediye) +ilk ay fatura hediye = 34.90*11 ay

Yahu nasıl buluyorsunuz bu fiyatları, bir de açıklama yazsanız.
  • Bu 34.90 lık fiyatı alan arkadaşların isimlerini bilsek referans göstererek bizde alabiliriz belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reordinary

türksat dan ailecek+lig tv abonesiydim bu ay aradılar 47.90 dan devam edin dedi , kapatın dedim hemen kapatmaya başladı kız dur dedım ben bi düşüniyim sizi ararım dedim bidada arayan yok

arkadaş kurulum, kutu,çanak bedava 9.90 ilk ay butun kanallar beleş kampanyalı
    o aradı lig tv için 65 lira çektiler. fazla şansımı zorlamasammı sizce napıyım

quote:

T@rik
    Bence bekle kabul etme. Zaten en geç eylül ayında tekrar kampanya yaparlar bir daha seni armasalar bile. Bence seni tekrar arayacaklar. Ben kendi fiyatımı bile yüksek buluyorken sen bunu kabul etmemelisin. Biraz bekle ve telefonda konuşurken kararlı olduğunu cümlelerinle ve ses tonunla hissettir. Kesinlikle geri dönüş olacak. Bence 34,90+Spormax bedava çok güzel fiyat. Yalnız forumda 29.90 dan bile izleyenler var. Hayırlısı...

bugun aradım, özel müşteri oldgum için 39.90 a anlaştık

ilk senemde şansımı fazla zorlamak istemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killforyou1981 -- 2 Ağustos 2009; 16:31:27 >

• dostum ilk senende nasıl özel müşteri oldun anlamadım?
    quote:

quote:

türksat dan ailecek+lig tv abonesiydim bu ay aradılar 47.90 dan devam edin dedi , kapatın dedim hemen kapatmaya başladı kız dur dedım ben bi düşüniyim sizi ararım dedim bidada arayan yok

arkadaş kurulum, kutu,çanak bedava 9.90 ilk ay butun kanallar beleş kampanyalı
    o aradı lig tv için 65 lira çektiler. fazla şansımı zorlamasammı sizce napıyım

quote:

T@rik
    Bence bekle kabul etme. Zaten en geç eylül ayında tekrar kampanya yaparlar bir daha seni armasalar bile. Bence seni tekrar arayacaklar. Ben kendi fiyatımı bile yüksek buluyorken sen bunu kabul etmemelisin. Biraz bekle ve telefonda konuşurken kararlı olduğunu cümlelerinle ve ses tonunla hissettir. Kesinlikle geri dönüş olacak. Bence 34,90+Spormax bedava çok güzel fiyat. Yalnız forumda 29.90 dan bile izleyenler var. Hayırlısı...

bugun aradım, özel müşteri oldgum için 39.90 a anlaştık

ilk senemde şansımı fazla zorlamak istemedim

• sakgoz79 ayak yapıyolar işte özel müşterimiz oldugunuz için size özel bi fiyat filan
    herhalde paraya sıkıştılar, ilk görüşmemde çok sertlerdi
  • yıllardır digiturkden itina ile kazık yeriz, 62.80 ödüyorduk galiba en son .2 aydır dondurduydum,bu akşam aradım ,kaç lr dan yapacaksınız bana bu sene diye, 63 lr dedi mt,ben de kapatın o zaman dedim ,bütün komşularım 40 lr dan seyrederken ben 6 yıllık digiturk keriziyim daha fazla ödemek istemiorum didim ve kapattırma talebimi aldılar.bundan sonraki gelişmeleri paylaşacağım.(2 august)

3August: bugün digitrk'den bir m.temsilcisi aradı.iptal talebimizi işleme koyduklarını,fatura çıkmayacağını söyledi.
    yalnız eylül ayında bize 1 ay bedava abonelik vereceklerini -ne demekse (ağustos'da bizi digiturksüz bırakıp cezalandıracaklar akıllarınca)
    ondan sonra tekrar bizi arayıp digiturk lü ve digiturksüz lük arasında fakı soracaklarını söylemişler.
    ne yazıkki digi annemin adına olduğundan ve onun tel inden aradıklarından bu görüşmeyi ben karşılayıp gerekli küfrü edemedim.Durum şimdilik böyledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan_15 -- 3 Ağustos 2009; 20:50:47 >

• Süper Paket 39,75
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanka26

Süper Paket 39,75

bedava
  • quote:

Süper Paket 39,75

arkadaşlar biraz daha detay verirseniz kaç yıllık abonesiniz? onlar mı aradı neler ko0nuşuldu falan
    daha makbule geçecek sonuçta hepimiz tüketiciyiz birbirimize destek olalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: özdaywalker

quote:

Süper Paket 39,75

arkadaşlar biraz daha detay verirseniz kaç yıllık abonesiniz? onlar mı aradı neler ko0nuşuldu falan

.Evet biraz daha ayrıntı istiyoruz.
  • arkadaşlar, eski abone olmanın hiçbir ayrıcalığı yok.aksine daha çok kazıklıyorlar. yapmanız gereken arayıp ,direk ben iptal ettirmek istiyorum deyin. nedenini soracaklar, maddi durum deyin. iptal edecewkler ama 2 gün içinde arayıp pazarlık yapacaklar. iş burada size düşüyor. pazarlık kabiliyetinize
    quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

quote:

Orijinalden alıntı: özdaywalker

quote:

Süper Paket 39,75

.Evet biraz daha ayrıntı istiyoruz.

• Benim bu sene 4. yılım dolacak Digiturk ile. Haziran ortasında Lig TV üyeliğim bitmişti aradılar 45-50 TL civarı bir fiyat söylediler. Bu fiyattan alırsanız yazın Sinema Paketi lig başlayınca da Lig TV izleyebilirsiniz vs. anlattılar. Dedim yazın evde değilim beni ekopakete geçirin Lig başlayınca konuşalım tekrar.
    Eğer bu sene Pepsi ya da başka birileri Lig TV kampanyası yapmazsa muhtemelen tekrar aradıklarında 30 küsür verdikleri fiyata kabul edicem direk. Gerçi iş yüzünden maçları izleyemiyorum bile doğru dürüst ama en azından peder Lig TV açık olunca bi sakin bir durgun dingin asabiyetten uzak oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.