o kadar para vereceğine tv kartı al internette izle.
Türksattan Lig TV+ Ailecek paketi 40,9 tl Mart 2010'a kadar
quote:
Orijinalden alıntı: sarac_07
Türksattan Lig TV+ Ailecek paketi 40,9 tl Mart 2010'a kadar
Benim kafamdaki fiyat karmaşasına burda çözüm buldum.
Ben 2 sene önce giriş paketi aldım. 24 ay tahahhütlü. Kuruluma, kutuyu ve çanak bedava sadece aylık fatura 9,90 tl ye. Sonra Ekonomik paket geçtim onada 9,90 tl. oldumu 19,80 tl. Şu an bana gelen fatura 19,80 TL. Şuan Digitürk M.T. aradım, Ekospor + ekonomik paket fiyatı 62,00 tl Yani Türksattan lig tv alsam 40,90 tl (fiyatı uygun olduğu düşünülen). Banada Lig tv zaten 62,00 tl - 19,80 tl = 42,20 tl ye gelecek.
tahahüt dolup aranmayanlar dikkat etsin böle bişey başımıza geldi
TECRÜBELİ ARKADAŞLAR AKIL VERİN GEÇEN YIL 14 AĞUSTOSTA 47.90 TÜRKSAT AİLECEKLİ LİG TV ABONE OLMUŞTUM.DAHA SONRA HABER BİLE VERMEDEN 52.9 OLDU 5 KANAL EKLEMİŞLER VS.... NASIL BİR HAKSIZLIK BU DEDİM O KADAR ARADIM ŞİKAYETÇİ OLDUM SONUÇTA BİRŞEY OLMADI. ŞİMDİ YILIM DOLMAK ÜZERE ARADIM EN SON 44.90 OLUR DİYOLAR BEN KABUL ETMEDİM.DÜŞÜNÜCEM DEDİM KAPATTIM .MUTLAKA YİNE ARICAKLAR AYRICA GEÇEN YIL İLK AY ÜCRETSİZ FALANDA OLMADI BANA.GERÇEKTEN DOKUNUYOR İNSANA BEN NAPAYIM NE DİYİM ARADIKLARINDA. 1 AY BEDAVA KESİN İSTİYORUM.FİYATA NE DİYİM.AYRICA SÖZLEŞME YAPMASAK İSTEDİĞİMİZ ZAMAN KAPATSAK FİYAT DEĞİŞİYOMU? OLMADI KAPATTIRAYIM NE ZAMAN KAMPANYA OLUR YİNE.
türksat ailecek +ligtv abonesiyim bu ay doldu 47.90 ı bana da söylediler kapatın dedim tetkrar görüşmemizde 39.90 dediler iyi bi fiyat olmamasına rağmen kabul ettim extra zam mam yaparlarsa kapattırım gider dumansız ortamlarda seyrederim sorun olmaz
biraz kakarlı olman yeterli eylulde yaparla yeni kampanya fiyat filan istersen hiç bişey alamassın
Ben Çarşamba günü kapatmak için telefon açmıştım.
Geri arayan olmadı, herhangi bir teklif yapılmadı :(
3 aydır giriş paket üyesiydim zaten 3 ay beleşti bugün de eko spora geçtim aylık 47,90
2 yıldır DT üyesiyim.
Spor Paketi 60 TL ye anlaştık taahhüt yok.
(Ayrıca DT Plus Kira ücretim var 15 TL eskiden gelen)
5 yıldır turksat uzerinden modullu ligtv aboneligim var. Bu sene 41.90 dan baslattim uyeligi ama taahhut vermedim istedigim zaman dondurma veya iptal etme hakkim var bence sizde taahhut etmeyin takiminiz potadan duserse izlemek izdirap verici olabiliyor dondurursunuz yada iptal edersininiz gider. Bu arada ben dt+ istiyorum ligtv+ spormax 1 yil kiralama bedeliyle ne kadar odemem gerekli. Pazarlik ederim bunda
b, firfirfir
seni örnek gösterip bizde alabilsek
müşteri numaran veya isim soyad versen bize
spor 60, plus 15 toplam 75 mi? Yoksa spor paket ve diiturk plus toplam 60 tl mi?
quote:
Orijinalden alıntı: firfirfir
2 yıldır DT üyesiyim.
Spor Paketi 60 TL ye anlaştık taahhüt yok.
(Ayrıca DT Plus Kira ücretim var 15 TL eskiden gelen)
Bizde dün tekrar açtırdık, 62 TL. Giderken kapattırcam ama
dt aradı 29 tl ye ligtv+6 ay ingiltere ligi + 1 ay bedava 1 yıl tahhutte bulunarak abone oldum
not : bunlar kapatma talebimden sonra m.temsilsisinin beni arayıp pazarlıksız teklif ettiği şartlardır.
kapatma talebinden sonra araranan arkadaşlar, yaklaşık kaç gün sonra arandınız?
benim 3-4 gün oldu.. arayan soran yok :(
1 hafta oldu kesin ararlar lig başlıyor yogundurlar
arkadaşlar bende plus kutu ailecek paket lig tv ve spormax hd ler var geçen yıl pepsi kampanyasından kazandığım şifrelerle hiç para ödemedim ama eylülde 2 de tahüt bitiyor bende aradım kapatın dedim eylül 2 de bitiyor ayrıca halen 307 tl alacağım var tahütsüz plus kutu yu kıralamıyorlarmış tahütsüz fiyatı içinde ailecek paket ve lig tv için 70 küsür fiyat verdiler bende iptal edin dedim. henüz aramadılar bakalım ne olacak bekliyorum ama elleri mahküm arıycaklar.
29 tl süper fiyat... bu fiyattan verseler çok kişi ligtv alır evine
EkoSpor paket için sözleşmesiz 55 TL teklif ettiler.
9 Yıldır DT abonesiyim.Fiyat nasıl sizce...
quote:
Orijinalden alıntı: tayfun000
EkoSpor paket için sözleşmesiz 55 TL teklif ettiler.
9 Yıldır DT abonesiyim.Fiyat nasıl sizce...
9 yıl için çok fazla.. Bazı arkadaşlara 29 TL Bazı arkadaşlara 19 TL den vermişler. Çok büyük bir karmaşa, kimden ne kadar koparırsak ticaretini benimsemiş digitürk.