Şimdi Ara

Lig Tv yenileyenler buraya (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
19.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkesi arıyolar bi bizi aramadılar, geçen sene aramışlardı 7 aylık ilk 3 ay tüm kanallar açık sonraki 4 ay eko spor paketi 50tl olarak kullanmıştık ama bu sene aramadılar. ben aradım 68 falan dediler, kabul etmedim tabiki, 70 tl ne bayılcam, ps3e bi oyun alırım nerdeyse, eko paketle idare ederiz, belgesel kanallar vb. kanallar yetiyo, maçtan sonra hemen açılıyo genelde, maratonla beraber, golleri hemen görüyorum, bakalım, fener çok iyi olursa sezon sonunda son 2-3 ay alabilirim ama şimdi hiç 70tl bayılamam
  • 42.90a ekospor tahahütsüz anlaştım.
    önce kapatmak istiyorum dedim.Aradıklarında geçen sene ki fiyattan ekospor verirseniz devam ederim dedim.
  • Beni de hala aramadılar.Bekliyoruz bakalım.Tekrar mı arasam ne yapsam?Bu seferde çok istekli görüneceğiz.Kararsız kaldım.
    Acaba ucuz tarifeli kampanyaları kaçıncı haftada başlatırlar?
  • 40.90 Şuan Lig Tv+Ailecek+Spormax i izliyorum. 2 ay sonra yenileme olacak. Eğer Aynı fiyatla devam derlerse ayak yapmıcam kabul ederim heralde
  • Haziran ayında maçlar bittiğinden en ucuz pakete geçmek istedim 9,90 . Uydum turksat olduğundan bunun mümkün olmadığını söyledi. Bende resti çektim, kapatmak istediğimi söyledim. Tamam dediler. Ertesi gün digitürk şifre kartını(ismini bilmiyorum,makineye takılan kart) iade etmemi söylediler. Ertesi gün sabah 9.30 gibi aradılar. Sabahın erken saatinde arıyolar ki kartı iade etmeyeyim. 3 ay 4,90 sonraki aylar 34,90 . Balıklama daldım tabi. Ailecek + lig tv . Daha ne isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoF

Haziran ayında maçlar bittiğinden en ucuz pakete geçmek istedim 9,90 . Uydum turksat olduğundan bunun mümkün olmadığını söyledi. Bende resti çektim, kapatmak istediğimi söyledim. Tamam dediler. Ertesi gün digitürk şifre kartını(ismini bilmiyorum,makineye takılan kart) iade etmemi söylediler. Ertesi gün sabah 9.30 gibi aradılar. Sabahın erken saatinde arıyolar ki kartı iade etmeyeyim. 3 ay 4,90 sonraki aylar 34,90 . Balıklama daldım tabi. Ailecek + lig tv . Daha ne isterim.

Yuh be Baba bana pm olarak müşteri no nu atasana referans olursun bana

• quote:

Orijinalden alıntı: firfirfir

2 yıldır DT üyesiyim.

Spor Paketi 60 TL ye anlaştık taahhüt yok.

(Ayrıca DT Plus Kira ücretim var 15 TL eskiden gelen)

Bir tek Spormax için ayda 15 TL çok geldi Ekospor paketine geçtim.

Taahhütsüz 45 TL + kiralama= 60 liradan dewam.

Geçen sene 3 ay 15 tl ekstra ödeyip bütün sene 40 tl ye sporpaketi seyrettim.

Bu sene de öyle teklif gelirse değerlendiririm heralde.

3*15=45/12= 3.75

Aynı teklif olursa 48.75 e Spor paketi izlemiş olcağım beklemedeyim 1 haftadır ses yok:D
  • bende kapattım
  • Türksat üzerinden kartlı üyeliğim mevcuttu kapattırmıştım , dün aradılar 12 Ay taahhütlü 34,90 tl ve 6 ay spormax bedava , tmm mı devam mı dediler bende devam dedim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi org -- 19 Ağustos 2009; 9:35:24 >
  • 12 ay yerine 9 ay taahhütlü yaptırsaydınız keşke, sonuçta ligler Mayısta bitmiyor muydu?? Bu durumda 3 ay fazladan Ligtv ücreti vermiş olmayacak mısınız...
    Beni de arayan soran yok valla arasalarda bi pazarlık etsek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baldaSSare

12 ay yerine 9 ay taahhütlü yaptırsaydınız keşke, sonuçta ligler Mayısta bitmiyor muydu?? Bu durumda 3 ay fazladan Ligtv ücreti vermiş olmayacak mısınız...

Yok hocam söyledim kabul etmediler , 34,90 makul gelince daha da uzatmadım çünkü ben geçen sen 38 lira ödedim .
  • beni de aramadılar 52tl fatura geldi, aradım itiraz ettim ve sonunda ben de aynı fiyata anlaştım ama taahhütlü.. ama sorun degil gecen sene 49.9 ödüyordum ama icinde receiver parası vardı.. yine aynı fiyata geldi yaklasık olarak.. 40tl civarı iyidir ekospor icin ama 50tl üzeri icin kesin pazarlık edin, ödemeleriniz düzenliyse 42.90a baglarsınız siz de...

quote:

Orijinalden alıntı: Noldor86

42.90a ekospor tahahütsüz anlaştım.
    önce kapatmak istiyorum dedim.Aradıklarında geçen sene ki fiyattan ekospor verirseniz devam ederim dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: org

quote:

Orijinalden alıntı: baldaSSare

12 ay yerine 9 ay taahhütlü yaptırsaydınız keşke, sonuçta ligler Mayısta bitmiyor muydu?? Bu durumda 3 ay fazladan Ligtv ücreti vermiş olmayacak mısınız...

Yok hocam söyledim kabul etmediler , 34,90 makul gelince daha da uzatmadım çünkü ben geçen sen 38 lira ödedim .

Hocam diğer arkadaşlar 42.90 taahhütsüz yaptırmışlar. Sizden daha az para ödeyecekler yazın kapatırlarsa.

• Evet haklısın , fiyat arttırırlarsa endişesinden dolayı kabul ettim çünkü digi yapıyor bunu ligin ortasında fiyat değiştiriverir belli mi olur
  • 40,9tl türksat üzerinden lig tv + türkmax,iz tv,jojo,actionmax mart 2010 a kadar
  • indirim istiyoruz 68 tl ne ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan_15

yıllardır digiturkden itina ile kazık yeriz, 62.80 ödüyorduk galiba en son .2 aydır dondurduydum,bu akşam aradım ,kaç lr dan yapacaksınız bana bu sene diye, 63 lr dedi mt,ben de kapatın o zaman dedim ,bütün komşularım 40 lr dan seyrederken ben 6 yıllık digiturk keriziyim daha fazla ödemek istemiorum didim ve kapattırma talebimi aldılar.bundan sonraki gelişmeleri paylaşacağım.(2 august)

3August: bugün digitrk'den bir m.temsilcisi aradı.iptal talebimizi işleme koyduklarını,fatura çıkmayacağını söyledi.
    yalnız eylül ayında bize 1 ay bedava abonelik vereceklerini -ne demekse (ağustos'da bizi digiturksüz bırakıp cezalandıracaklar akıllarınca)
    ondan sonra tekrar bizi arayıp digiturk lü ve digiturksüz lük arasında fakı soracaklarını söylemişler.
    ne yazıkki digi annemin adına olduğundan ve onun tel inden aradıklarından bu görüşmeyi ben karşılayıp gerekli küfrü edemedim.Durum şimdilik böyledir.

oldu 20 ağustos ,yukarıda anlattığım haricinde arayan soran yok.şaşıyorum vallahi bu yukarda arkadaşların dediklerine.hadi pazarlığa bağlı fiyatı anladık da adamına göre mi arayıp pazarlık ediyorlar.bize niye pek bir taviz yok anlayamadım gitti

• ben en son 53 liraya spor paketine aboneydim. hem de 1 yıl daha devam edecekti ama kapattım. yüksek rakamlarda almayın. kapatmayım diye 50 kere aradılar. hatta kartı vermeye gittiğim gün bile aradılar. saçma sapan teklifler sunuyorlar. 20 liraya lig tv izletirseniz kalayım dedim. yok dediler siz bilirsiniz dedim. digitürkle vedalastım. hediye recevieri var. ama bi halta yaramıyor sifre bile girilmiyor. dandik ötesi
  • Bugün 49.90 a Ekospor teklif ettiler.

Daha ucuza kullanan varsa müşteri adı veya referans numarası varsa verin dediler.
    Burada ekospor paketini daha ucuza alan arkadaşlar vardı. Referans olarak bu fiyattan daha ucuza kullanan varsa bana bilgilerini verebilir mi acaba?

Yani özellikle aradığım;

1- Eutelsat'tan yayın alan,
    2- Ekospor peketine üye olan,
    3- 49,90TL'den daha düşük fiyata hizmet alan

arkadaşlar lütfen bana ne kadara üyeliğinizi devam ettirdiğinizi ve mümkünse sizi referans gösterebilmem için üye numaranızı veya isminizi verebilir misiniz bana?

Hatta eğer bu şartlara uyan ve bir yıllık üye varsa daha da iyi olur.

Yardımlarınızı bekliyuorum lütfen.

Teşekkürler şimdiden..
  • spor paketim vardı 52.9 a ama üyeliğimi sonlandırdım sonlandırmasam şu an aynı fiyat devam ediyordu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.