Şimdi Ara

Lig Tv yenileyenler buraya (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
19.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 53 TL ödediğimiz modüllü Türksat üzerinden Lig Tv aboneliğimizi MH ile yaptığımız cebelleşme sonucunda 34 TL seviyesine çektik
  • Yok mu arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse?

quote:

Orijinalden alıntı: Designer83

Bugün 49.90 a Ekospor teklif ettiler.

Daha ucuza kullanan varsa müşteri adı veya referans numarası varsa verin dediler.
    Burada ekospor paketini daha ucuza alan arkadaşlar vardı. Referans olarak bu fiyattan daha ucuza kullanan varsa bana bilgilerini verebilir mi acaba?

Yani özellikle aradığım;

1- Eutelsat'tan yayın alan,
    2- Ekospor peketine üye olan,
    3- 49,90TL'den daha düşük fiyata hizmet alan

arkadaşlar lütfen bana ne kadara üyeliğinizi devam ettirdiğinizi ve mümkünse sizi referans gösterebilmem için üye numaranızı veya isminizi verebilir misiniz bana?

Hatta eğer bu şartlara uyan ve bir yıllık üye varsa daha da iyi olur.

Yardımlarınızı bekliyuorum lütfen.

Teşekkürler şimdiden..

• Yok mu yardım edecek kimse, ucuza alanlar yazıyordu, yoksa herkes birbirinimi kızıştırıyordu, yoksa doğruyu söyleyen digitürk mü, biz mi kendi kendimize gelin güvey oluyoruz. Bu arkadaşa yardım etse birisi sanki digitürk geri dönüp onun yayınını mı kesecek, ödediği parayımı arttıracak.

quote:

Yok mu arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse?

quote:

Bugün 49.90 a Ekospor teklif ettiler.

Daha ucuza kullanan varsa müşteri adı veya referans numarası varsa verin dediler.
    Burada ekospor paketini daha ucuza alan arkadaşlar vardı. Referans olarak bu fiyattan daha ucuza kullanan varsa bana bilgilerini verebilir mi acaba?

Yani özellikle aradığım;

1- Eutelsat'tan yayın alan,
    2- Ekospor peketine üye olan,
    3- 49,90TL'den daha düşük fiyata hizmet alan

arkadaşlar lütfen bana ne kadara üyeliğinizi devam ettirdiğinizi ve mümkünse sizi referans gösterebilmem için üye numaranızı veya isminizi verebilir misiniz bana?

Hatta eğer bu şartlara uyan ve bir yıllık üye varsa daha da iyi olur.

Yardımlarınızı bekliyuorum lütfen.

Teşekkürler şimdiden..

• Merhaba, ben geçen sene ekospor paketini 1 yıllık tahahhütlü, aylık 39.90 izledim. Bu sene 44.90 olarak teklif ettiler. 1 yıllık üyeydim daha önce üyeliğim yoktu. Kapatma talebinde bulunmuştum.

Az önce aradılar ve ekospor paketi için daha fazla indirim yapmadılar.

Aile paketi için 22.90 , sinema paketi için de 32.90 lık teklif verdiler. Öderken de geçen sene zorlandım, öğrenciyim ev arkadaşlarım da gitti kibarca tekliflerini kabul etmedim. Üyelik iptal talebinizi onaylıyorum dedi ben de kabul ettim, digikutu ve kartı da iade etmek için arkadaşlarım arayacak daha sonra dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakida -- 16 Ağustos 2012; 19:14:06 >
  • Az önce yine aradılar.
    Ekospor paketi için;

1 yıl taahhütlü 49,90
    1 yıl taahhütsüz 54,90 teklif ediyorlar.

Sorunca 35 - 40 fiyatlarımız yok diyorlar.

Daha düşük fiyata alan tanıdıklarım var dedim yine.
    Üye numarası veya isim verin dediler.

Ben de örnek veremedim. Pztsi tekrar arayacaklarmış.

Bakalım aranızdan bana benzer durumda fiyat teklifi daha düşük alan varsa bekliyorum hala..

Gelişme oldukça yazacağım buradan..
  • Çok sağol arkadaşım..

quote:

Orijinalden alıntı: jakida

Merhaba, ben geçen sene ekospor paketini 1 yıllık tahahhütlü, aylık 39.90 izledim. Bu sene 44.90 olarak teklif ettiler. 1 yıllık üyeydim daha önce üyeliğim yoktu. Kapatma talebinde bulunmuştum.

Az önce aradılar ve ekospor paketi için daha fazla indirim yapmadılar.

Aile paketi için 22.90 , sinema paketi için de 32.90 lık teklif verdiler. Öderken de geçen sene zorlandım, öğrenciyim ev arkadaşlarım da gitti kibarca tekliflerini kabul etmedim. Üyelik iptal talebinizi onaylıyorum dedi ben de kabul ettim, digikutu ve kartı da iade etmek için arkadaşlarım arayacak daha sonra dedi.

Referans göstermek isterseniz de 44.90'ı üye numaram : XXXXXXXXX , isim de XXXXXXXXXX.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Designer83 -- 22 Eylül 2014; 10:31:01 >

• Rica ederim.
    Ben de söyledim bu fiyattan daha ucuza izleyenler var diye 34.90 türksat üzerinden 29.90 da arçelik vestel televizyon alanlar izliyorlar bu fiyat size verebileceğimiz en iyi fiyat dediler. Son faturamın da resmini yolluyorum bazen sistemimde sorun oldu bakamıyorum filan da diyolar fatura numarası vs de var.

Lig Tv yenileyenler buraya
  • Ocak 2010 tarihinde aboneliğim tam devre arasında bitiyor.Ekospor paketini 39.90 TL fiyatla izlemekteyim.

Benim bildiğim DT 'ün maç yayın hakkı 2010 Haziran'ında ligin bitimiyle sona eriyor (bu bilgim doğrumu ?).

Doğru ise aboneliğimin bitimi ile liğin bitmesi arasında 6 ay var.Şimdi bu altı ay için taahhütsüz yenileme verirlermi? Yoksa şimdi izlediğim bir yıl taahhütlü paketimi satarlar bunlar?

Çünkü digiturk'ü sadece maç yayınları için satın alıyorum.
  • yayın ihalesi ocakta yapılacak

trt ve telekomun beraber gireceği ilgili kuvvetli duyumlar var.

eğer öyle olursa diigitürk alamaz. telekom (araplar)güçlü sermaye. benim tavsiyem taahhüt altına girmemek. seneye maçları trtde izlersek şaşırmam.

tercih sizin bilginize
  • ben burada üst sayfalarda yazan 19,90 a seyrediyorum 34 lr ya seyrediriyorumcuların hiçbirine inanmıyorum.
    üstte arkadaşın biri delikanlı gibi koymuş faturayı 42,90 galiba ,o da taahütlü mü bilmiyorum.ben kapattırdım ne arayan var ne de pazarlığa tutuşan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan_15 -- 22 Ağustos 2009; 20:24:35 >
  • 9,90 lık 2 yıllık aboneliğim vardı bitince aradım lig tv istiyom dedim 62 dediler kalsın o zaman kapatın dedim ayın 3 ünde kapancak dediler 2 gün sonra arayıp lig tv yi 1 yıllık 29,90 teklif ettiler tmm dedim bende
  • Eğer sizin için mahzuru yoksa referans isteyen arkadaşlar için mükemmel bir örneksiniz.Yardımcı olursanız çok hayır duası alacağınızdan eminim.
    quote:

Orijinalden alıntı: SoNSaMuR4Y

9,90 lık 2 yıllık aboneliğim vardı bitince aradım lig tv istiyom dedim 62 dediler kalsın o zaman kapatın dedim ayın 3 ünde kapancak dediler 2 gün sonra arayıp lig tv yi 1 yıllık 29,90 teklif ettiler tmm dedim bende
  • taahhütlü 1 yıllık olunca aslında aalınan 29,90 fiyat bile pahalıya geliyor. çünkü lig 7 ay sonra bitecek kalan 5 aylık ödeme boşuna yapılmış olacak (yeni ihale filan var)
    keşke taahhütsüz aylık 30-35 tl ödeme ödeme yapılabilse.
  • lig mayıs 15 de bitecek.ama muhtemelen ve maalesef ki Gs 8-9 hafta önce şampiyonluğunu ilan edeceğinden bu yıl taahhütlü almak hiç de mantıklı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan_15

lig mayıs 15 de bitecek.ama muhtemelen ve maalesef ki Gs 8-9 hafta önce şampiyonluğunu ilan edeceğinden bu yıl taahhütlü almak hiç de mantıklı değil.

Yok haftaya ilan eder... TSL tarihinde hangi takım 9 hafta önceden şampiyonluk ilan etmiş merak ediyorum?

Bu mantıkla hareket ediyorsan zaten hakikaten hiç mantıklı değil

• Şubat ayında yaptığım yenilemenin faturası.Bu üyelik 3 yıllık ama bunu bizimkiler kullanıyor.
    Gelecek ay da kendi kullandığım Ekospor(Pepsi) sona erecek 29.90 a da onu yenileriz inşallah....
  • benim 9.90 2 yıl taahhüt bitmedi halen. 1 yılı bitti daha. şimdi zorlasam bi şekilde yine bu fiyatlara ligtv alınır mı ki. başarabilen var mı bunu
  • Sinan yukarıda da yazdım 42.90 tl diye ama inanmamışsın., tam sana referans verecektim ki bu mesajını gördüm, merak etme 3 haftaya ilan edersiniz bilemedin 5 hafta, garanti.., dolayısıyla da lig tv almana gerek kalmaz

quote:

Orijinalden alıntı: sinan_15

lig mayıs 15 de bitecek.ama muhtemelen ve maalesef ki Gs 8-9 hafta önce şampiyonluğunu ilan edeceğinden bu yıl taahhütlü almak hiç de mantıklı değil.
  • değerli arkadaşlar,
    ihale ocak-şubat ayında yapılsa bile 2010-2011 sezonundan itibaren geçerli olacak bunu gözardı etmeyelim...
    yani sezon sonuna kadar digiturk te yayınlanacak maçlar...
  • bende geçen iptal etmiştim eylülün 3 .de kapanacaktı dün aradılar spormax 6 ay bedava lig tv 12 ay taahhütlü 34.90 kabul ettim.kahvede izlemekten i
    yidir diye düşündüm..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.