Şimdi Ara

Light Fire Bow Bicheon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilirmisiniz Bu Konuları Açanlara Cok Kızardım Ama Suan Accayip Açmak Zorunda Hissettim Kendimi..
    Sorun Şu, Suan 2 Char Kasıyorum Birisi 64 Lvl Bow Man ( Light Pacheon Force ) Diğeri 55 Lvl Blade ( Light Bicheon Force ) Suan 64 Lvl Bir Arkadaşla O Fire Bir Atış Denemesi Yaptık o Şahıs Benden 700 İla 1.5 k Daha Fazla Vuruyor Skiller Aynı Sizce Ben Fire'a Dönmelimiyim Yoksa Light Kalıp Hızlı Koşarak Ve Daha Hızlı Kasarmıyım ? Şimdiden Yönlendirmeleriniz İçin Teşekkürler...

• Fire Sız bow olurmu hocam
  • Lightning ile pek bir damage verebileceğini sanmıyorum ama şahsen fikrim şu olurdu iki build içinde ;

- Pacheon, Fire, Force
    - Bicheon, Fire, Force

- Ama Pacheon'da Force yerine (Ligtning veya Cold) yapsan daha iyi olur gibime geliyor . . .
  • Bence bütün str stat lı charlar için fire şart. Çünkü fire da phy att arttıran ve mag damage ı düşüren 2 önemli skill var ve bu hem pvp de hem de pvm de çok işe yarıyor. Bence fire açmasılısın
  • bow icin soruyorsan bence light i hepten kapa onun yerine cold ac zaten lighttan sana en cok yarayan skill hızlı kosma onuda drug of wind gibi pot larla kaparsın ama coldda hem arada cold vurus yapabilirsin hemde def veren skiller var ..
  • Biraz arama yapalım lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.