Şimdi Ara

Light mı Fire mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cold-Light-Force charım var ve 110a yaklaşmamla beraber buildimle ilgili birkaç düşünce sardı beni. Bildiğiniz gibi bu buildde tek atak şansınız light ve bu skill ağacı bana yetersiz gelmeye başladı.Çünkü en güçlü nuke 106da maxlanıyor ve ondan sonraki en iyi skillim 90lvl skilli. Bundan dolayı iki vuruşum arasında dağlar kadar fark oluyor. eskiden debufflardan sonra iki sağlam nuke yeterli oluyordu adamı öldürmek için ama şuan bu ikinci nuke güçsüz.
    lightı kapatıp fire açmayı düşünüyorum ama fireda da istediğimi bulamamamdan korkuyorum. çünkü %20 mag attack atağım azalacak kafadan. ne kadar fire nukeleri kağıt üstünde güçlü görünsede bu açığı kapatabilirler mi tam bilmiyorum. Light fire nuker char kasmış deneyimli arkadaşların fikirleri benim için önemli.
    şimdiden çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ophiafagus -- 23 Eylül 2010; 18:12:24 >

• up
  • Light
  • Fire kullanmak mantıksız ama 110 da light skill i gelmediği için geçici olarak fire a dönmek en mantıklısı şu an için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadonTR

Fire kullanmak mantıksız ama 110 da light skill i gelmediği için geçici olarak fire a dönmek en mantıklısı şu an için..

benim yazdıklarımı terkrarlamışsın

fire light açmış bir nuker varsa. god pierce force beraber nuke ile yaptıgı dmg ile god piercesiz fire nukelerinin yaptıgı dmglerin ne kadar farklı oldgunu öğrenmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

quote:

Fire kullanmak mantıksız ama 110 da light skill i gelmediği için geçici olarak fire a dönmek en mantıklısı şu an için..

fire light açmış bir nuker varsa. god pierce force beraber nuke ile yaptıgı dmg ile god piercesiz fire nukelerinin yaptıgı dmglerin ne kadar farklı oldgunu öğrenmek istiyorum

lightning damgei daha yüksektir bildiğim kadarıyla. Fakat Atackları eşit olsa bile Lightningin vereceği artılar yanında Fire cok gereksiz kalıyor. Ayrıca %20 azalma colddada görüneceği için Fire ın ben pekte saglıklı olacagını düşünmüyorum. Speed, Seri olan Shock lionlar, bertaraf etme oranları falan... Ciddi kayıplar.

Force yi Bicheonla değişirsen nasıl olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReLaKs

quote:

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

quote:

lightning damgei daha yüksektir bildiğim kadarıyla. Fakat Atackları eşit olsa bile Lightningin vereceği artılar yanında Fire cok gereksiz kalıyor. Ayrıca %20 azalma colddada görüneceği için Fire ın ben pekte saglıklı olacagını düşünmüyorum. Speed, Seri olan Shock lionlar, bertaraf etme oranları falan... Ciddi kayıplar.

Force yi Bicheonla değişirsen nasıl olur.

Benim charımın başkalarının charlarından farkı kalmaz.

Dediğin gibi bende lightla daha fazla dmg yapacağımı düşünüyorum ama fire nukelerini merak ediyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • muhammed kardeşim bnm önceden oynadıgım bir çar vardı abime verdim suanda (amcaoglu ) o da sen gibi deişiklik meraklısı ; fire force light yaptı snow yok deli manyak bise oldu nick XQX istersen geceleri bi yaz cevap atamayabilir pek oturmuyor basına ama basındaysa yazar ondan fire hakkında bilgi alabilirsin...
  • Lıytıng damagesı daha fazla bence hıc degıstırme deymeyebılır skıllerıkapatıp actıgınla kalırsın bulasma bence hıc
  • Light en güçlü nukelere sahip. Ama fire ile light kol yakması arasında çok ciddi fark var.

Fire kol yakma, light nukeleri, S/S ve armor?
  • Ben cold / light / fire kastım ^^.

coldsuz olmadığı gibi Lihgtsızda hemn hemn olmuyor. drug gerçekten başa bela.

bak mp fln çok yiyordu. firede bi nuke atıyon 9k mp . firenin nukeleri gzl ve menzilli lihgta göre seri. ama lihgt daha avantajlı speed , parry ratio, mag atack.

%20 boru değil. sanırım bende mag atack kapalı halde en az 4k fark ediyordu ımbue bufu açıkken.

düşün 40k vuruyorsun mage atacksız 32k vuracaksın. ha ama fire ile ne kdr vurursun bilemem belki 38k olabilir. ama nuker char para yiyen bir char mp snow açınca deli gibi mp yiyo. ve druga paran kalacak mı senin ? bence hiç bulaşma devam et. ama kafanada takılacaksa dön fireye sen kıyasla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.