Şimdi Ara

Light Novel Okuyanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toplasalim buraya. Ben genellikle baka-tsuki'den ingilizce olarak okuyorum. Siz nerden okuyorsunuz ?

• Manga bilgisayardan okunuyoda, bu light novel okunmuyo ya, böyle kitap olarak alabilceğimiz bi yer var mı yav, türkçe yada ing farketmez.

Edit:Aldığım kindle da okumak rahat oluyor ama pek tercih etmiyorum light novel okumayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 18 Ağustos 2014; 21:46:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

Manga bilgisayardan okunuyoda, bu light novel okunmuyo ya, böyle kitap olarak alabilceğimiz bi yer var mı yav, türkçe yada ing farketmez.

Tek çare İnternet'ten sipariş vermek ama anlamıyorum bu işlerden dersen sanırım gerekli şeyler sipariş olarak getiriyodu ama prim alırlar
  • Ben kindle'a indirip okumak istiyorum ama nerden bulucam bu light novelleri var mı bildiğiniz bir site ?
  • E Bay'den Mobile Suit Gundam romanını basılı halini sipariş edip okumuştum. Battle Royale'in romanı Pegasus Yayınları'ndan çıkmıştı onu da öyle bulup okudum. Diğer geri kalan romanları ya BakaBT arşivinden yada Nyaa Eu'ya günlük düşenlerden gözüme takılanlardan okudum.
  • Ben ingilizce hallerini pdf olarak indirip tabletteki aldikomu ne öyle bir program var ona import ediyor öyle okuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captainflint

Ben ingilizce hallerini pdf olarak indirip tabletteki aldikomu ne öyle bir program var ona import ediyor öyle okuyorum.

hocam nerden indiriyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web/Light Novel
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toriko

quote:

Orijinalden alıntı: captainflint

Ben ingilizce hallerini pdf olarak indirip tabletteki aldikomu ne öyle bir program var ona import ediyor öyle okuyorum.

hocam nerden indiriyorsunuz

İki-üç adet site vardı yanlış hatırlamıyorsam pdf hallerini bulabildiğim.
    Site paylaşmak yasak mı emin olamadığımdan pm atıyorum.
  • Nasıl light novel okuyabilirim nerden ulaşabilirim bu tip şeylere bana da yardımcı olun
  • Merhaba arkadaşlar bende bir light novel seven biriyim ve light novelleri İngilizce tam anlamıyorum Bu yüzden Türkçe light novel sitesi açtım. Burada yayınladığımızı serileri seveceğinize adım gibi eminim. Gelin sitemize bir göz atın
    lightnovelturkce.wordpress.com
  • Bu konuyu acali bayagi oldu. Simdi japonca orjinal okuyorum ingilizce yerine, heyt be.
  • Bende baka tsuki den highschool u yeni bitirdim gayet güzel tavsiye ederim bide yeni volume ler ne zaman gelcem onu bilsbilsem mükemmel olacak ta onu bulamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çoğunu baka-tsukiden okuyorum geri kalanlarını fan çeviri blogları var japtem royalroadweed kaezartranslations gibi...

telefonda okuyacaksan epubları burdan indiriom:http://ln.m-chan.org/v3/index.php

Light novel okumak için malesef ingilizce veya japonca şart. Bir çok seride intermediate seviye ingilizce iş görüyor ama advanced gerektiren oregairu veya pre-advance gerektiren mahouka gibi serilerde yok değil.

Bitirdiklerim:

Mushoku Tensei 24 Volume

Takip ettiklerim:

Oregairu Volume 8
    Moonlight Sculptor Volume 19
    Utsuro no Hako Volume 2
    Ookami to Koushinryou Volume 6

Özellikle Mushoku Tensei çok hoşuma giden bir seri idi finalini de vereli 2 ay oluyor herkese öneririm.

• Ben de legendary moonlight sculptor da güncel çeviriye geldim (volume 30 chapter 5). Tavsiye ettiğiniz başka seriler var mı acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LMS'ye tarzları benzemesede MGA ve Coiling Dragon'u öneririm. CB'nin bütün çevirileri bitti, MGA ise hala çevrilmekte. İkisinide wuxiaworld'den okuyabilirsin.
  • lightnoveltr
    lightnoveltr - LightNovel Okuma Sitesi - Türkçe Novel Oku
    https://lightnoveltr.com

Ben bu yeni açılan siteyi keşfettim sizlerde kontrol edebilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.