Şimdi Ara

Lightbox

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet sayfalarında sıkça görmeye başladığımız, JB ve CSS sayesinde sayfalara estetik bir görüntü sağlayan LightBOX'dan ben de yararlandım blogumda... LightBOX'ın ne olduğunu anlatmak zor en iyisi görmeniz...Verdiğim linklere bir göz atın...

Lightbox
    (yukardaki link ecnebi kardeşimizin hazırladığı ve lightbox'ı anlattığı site)

Bir de burada görün...

• Güzel paylaşım teşekkürler.
  • güzel paylaşım
  • Yabancı sitelerde adını duymuştum. Ama ne olduğunu şimdi anladım. Demek ki bizde de bunları bilenler varmış. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanal47 -- 13 Eylül 2006; 19:47:05 >

• arkadaşlar bu efekti ekleyince firefoxta mavi bi çerçevede eklenio operada görünmüo buama mavi çerceve eklenince sitenin bütün ayarları kayıyo bu mavi çerçeveyi nasıl kaldırdırırız acaba yardımcı olur musunuz
  • Güzel bir scriptmis. Bir cok sitede ormegini gormustum ve nasıl yapildiginii merak ediyorum. operada da calışması artı bir özellik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sample Blog Title
    geçen ay açıldı
    Logo İntro
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Light Box ı şu ana kadar 4 sitede kullandım. Gerçekten çok güzel. Js dosyalarını editleyerek ileri geri gibi kısımları hem de image larını türkçeleştirdim.
  • teşekkürler
  • test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 21 Ocak 2021; 23:37:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.