Şimdi Ara

Lighting kablosunun bu hali ne olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kabloyu - kullandigim - icin boyle oldu.
    Apple zorlu fiziksel zarar gormus diyor islem acmiyor

Ben sarj etmeyi mi bilmiyorum yoksa apple dami sorun var.
     Lighting kablosunun bu hali ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iphone 3g den beri iphone kullanıyorum, bir kez olsun kablom bu hale gelmedi. nasıl başarıyorsunuz gerçekten inanılmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalitesinin düşük olduğu bir gerçek ama bu kadarında da kullanıcı hatası vardır efendim.

• Ne yapiyorum sizce bu hale geliyor. Gecen iphoneDo araba cekiyordu kabloyla. Bende camasir ipi olrak kullaniyorum ondan mi acaba

• Siz nasıl kullanıyorsunuz bilemem ama iPhone 5 ile gelen kablomu 6S+ ile kullanıyorum kaç sene oldu kirlenme haricinde herhangi bir sorun olmadı.
  • sizin anlamadiginiz sey ne biliyor musunuz ? Bu kablo garantili
    Yani 2 yil sikinti cikmaz kardesim. Al bunu sorun cikarsa gel burdayiz demek. Hee her kablo ayni mi olacak ? Tabiki bazilari daha kalitesiz olablir.
    Benim elimdeki iphone 6s. Ve bu 4. Telefonum.
    Swap da swap. Ha bire swap. Neden ? Wifi cekmiyorsa benim sucum mu ? Kablo bozulunca benim sucum mu ?

• Bugüne kadar kullanmış olduğum bütün iPhone ürünlerinde kablo ilk gelir gelmez bu videodaki işlemi yaptım cebimde falan taşıdım hep kirlenmesinden başka bir sorun olmadı bugüne kadar tavsiye ederim. Takarken dikkat edin kablonuza zarar vermemeye

https://www.youtube.com/watch?v=VCIo8xGTUX0
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu tam olarak ne oluyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hackernofear1 H kullanıcısına yanıt
    ürün link 1:http://www.teknosa.com/urunler/145053860/ttec-3m-ekstra-uzun-data-kablosu-iphone-5
    ürün link 2:http://www.teknosa.com/urunler/145053660/cellular-line-iphone-5-usb-data-kablosu
    ürün link 3:http://www.teknosa.com/urunler/145053244/hama-hm102099-lightning-usb-beyaz-kablo
    3 link ürün bizim burda teknosa magaza kapatıyor ürün 1.5 metre ve kalın kaplama fiyat 29tl ...

• cezaturka12 C kullanıcısına yanıt
    Hocam ttecin 3metre olanı nasıldır? Bana uzun kablo lazımdı bu iyi olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün güzel kalın kablo kaplama var hemde sarj ve senkronizasyon yapıyor uzum hemde 3 metre tavsiye ederim...
    Alcaksan hemen al cuma yada cumartesi gunu kargo ücretsiz oluyor haberin olsun 2.50tl kargo ücreti ödeme...
    Alacak kişilere tavsiye et ben sahsen kullanıyorum ve hemde güncel ios sürüm sarj ediyor hemde bilgisayar görüyor....
    Alacak kişiler sonra bitince üzülmesinler...
    Alacak kişiler forum.donanımhaber işteyen olursa alınca herkez yararlansın..
  • seyyar satıcılardan 10 TL ye üzerinde OZL yazan kablolardan kullanıyorum. 1,5 mt hem de sağlamlar. Şarj ve data da sorun çıkarmadılar şimdiye kadar.
  • Her iphone kullanan arkadaş bilir ki eninde sonunda kablo böyle oluyor olacak. Bundan kaçış yok.

Kablom böyle olmadı diyen kablosunu hiç kullanmıyordur yada yerinden kıpırdatmıyordur.

Bu kabloyu öyle bir yapmışlar ki yenisini alalım diye malzeme kendini bırakıyor adeta ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcmuzip

Her iphone kullanan arkadaş bilir ki eninde sonunda kablo böyle oluyor olacak. Bundan kaçış yok.

Kablom böyle olmadı diyen kablosunu hiç kullanmıyordur yada yerinden kıpırdatmıyordur.

Bu kabloyu öyle bir yapmışlar ki yenisini alalım diye malzeme kendini bırakıyor adeta ...

Alakasi yok. Kullanmasini bilmiyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanmasını bilmiyorsunuz nedir ya böyle saçma bişey olamaz
  • KissOfH3ll kullanıcısına yanıt
    Peki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

iphone 3g den beri iphone kullanıyorum, bir kez olsun kablom bu hale gelmedi. nasıl başarıyorsunuz gerçekten inanılmaz

Kusura bakma ama alakası yok, dediklerine inanmak çok güç. Hee kablo eninde sonunda bu hale geliyor. Sen demek ki kabloyu hiç yanında taşımamışsın doğru dürüst kullanmamışsın. Yıllardır iPhone kullanıyorum olabilecek en iyi dikkati özeni gösterdim kablolara ama hepsi eninde sonunda bu hale geldi. Ki teknolojik ürünlerine abartı derecede özen gösteren biriyim. Ama ne yaparsan yap bu hale geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: mcmuzip

Her iphone kullanan arkadaş bilir ki eninde sonunda kablo böyle oluyor olacak. Bundan kaçış yok.

Alakasi yok. Kullanmasini bilmiyorsunuz.

Napıyoruz kabloyla ip mi atlıyoruz? Sen ne zamandır iPhone kullanıyorsun? Kusura bakma ama asıl senin dediğinin alakası yok, dediklerine inanmak çok güç. Her kablo eninde sonunda bu hale geliyor. Sen demek ki kabloyu hiç yanında taşımamışsın doğru dürüst kullanmamışsın. Evinde yatmış öylece. Yıllardır iPhone kullanıyorum olabilecek en iyi dikkati özeni gösterdim kablolara ama hepsi eninde sonunda bu hale geldi. Ki teknolojik ürünlerine abartı derecede özen gösteren biriyim. Ama ne yaparsan yap bu hale geliyor. Arkadaşlarımın hepsinin başına da aynı şey geliyor. İstediğin kadar özen göster ama olmuyor.

Kablonun malzemesinin dandikliği bilindik bir gerçek. Burada gelip de millete kullanmasını bilmiyorsun diye ahkam kesmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Kalitesinin düşük olduğu bir gerçek ama bu kadarında da kullanıcı hatası vardır efendim.

Kullanıcı hatası falan yok ne kadar iyi bakarsan bak her kablo bu hale geliyor.

• Benimde başıma geldi kablosunun ucundaki 2 pin siyah duruma geldi ve 3-4 denemeyle şarj etmeye başlamıştı bencede kalitesiz kablo olarak
  • benim kabloda plastik kısım kalmadı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.