Şimdi Ara

Lighting Mage

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar lighting mage açmak istiyorumda lighting mage için ne yapmam lzm int mi mp mi ? bide takılar ve kıyafetker healthmi yoksa mp olucak yardımcı olurmusunuz??

• Walla complete duzebilceksen int ol derim (saglam kaynaklardan duyduguma gore int lightning in durudrma ice ında yawaslatma suresini artırıyo) yandan saten ice ver para bul yawas yawas pet toplarsın bana guven int ol
  • Kardeş kesinlinkle int ci ol dmg veremezsin zaten static mage sen mp ci dediğin flame olur gerisi int bence takı ve set bonus ayrıntılarını başka arkadaşlara bırakıorum
  • Arkadaşım kafede iki tane çocuk bana lightning en iyi dedi inandım lightning e döndüm bence fire ol en iyisi fire..Sonra kendim düşündüm ki çocuk heralde level 10 a yeni geldi spark en iyi diodu
  • paper da olma int çi de olma,

2. seviyeden kıyafet giy
    int e daha fazla verme böylece;

hem defansın paper dan yüksek olur, hem yarı paper olursun, eline düzgün staff alabilirsin
    bu üçü attak ını manyak etkiler bi dene
  • yalnız hatırlatmak isterim ben 2 türlüde denedim int çi oll!!!

çünkü ikisiyle de aynı damage vurdum en azından intçi olup defansını yükseltirsin
  • Bende intci olmayı düşündüm ama arkadaşlar mpci ol diolar bende elixir almıştım ama size sormak istedim int olunca daha çok ataklı stafflar takıosun ve lightingin en önemli büyüsü olan 42 daha çok dmg vurursun ark mp alan güçlendirio diolar ve 45 de işe yarar diolar paylaşımınız için saolun ama bana şu takı meselesi için yardımcı olun ltfn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage Build
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: maximuma

Bende intci olmayı düşündüm ama arkadaşlar mpci ol diolar bende elixir almıştım ama size sormak istedim int olunca daha çok ataklı stafflar takıosun ve lightingin en önemli büyüsü olan 42 daha çok dmg vurursun ark mp alan güçlendirio diolar ve 45 de işe yarar diolar paylaşımınız için saolun ama bana şu takı meselesi için yardımcı olun ltfn

mp ye verirsen tüm büyülerin güçlenir
    int e verirsen sadece manan artar
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuM

paper da olma int çi de olma,

2. seviyeden kıyafet giy
    int e daha fazla verme böylece;

hem defansın paper dan yüksek olur, hem yarı paper olursun, eline düzgün staff alabilirsin
    bu üçü attak ını manyak etkiler bi dene

dedigin dogru bu taktigi bende biliom yarı paper paperdan daha ii damage vuruyo ama lightningden bahsedioz bise bilioz da soyluoz light ın mantıgı dondurması onu da intle guclendiriosun bence full int ver sen kardesim eger lightning olacaksan ben pet olabilirsem item yapabilirsem boyle olucam
    saten bi lightning mage videosu izle nutkun tutulur:D

• quote:

Bende intci olmayı düşündüm ama arkadaşlar mpci ol diolar bende elixir almıştım ama size sormak istedim int olunca daha çok ataklı stafflar takıosun ve lightingin en önemli büyüsü olan 42 daha çok dmg vurursun ark mp alan güçlendirio diolar ve 45 de işe yarar diolar paylaşımınız için saolun ama bana şu takı meselesi için yardımcı olun ltfn

Şimdi Int ve lighting mage olacaksan mp yi 134de (+8 elixir alabilmek için) bırakırsın. Geri kalan inte verilir.
    MP ye vermen pek fayda etmez, lightingin tek avantajı şoklaması ve karşıdakinin buna cure basamaması.
    Attığın 45 alanları bile yüksek ihtimalle adamlara etkisini gösterir. Fazla dmg vurmazsın, ama sana kimse kolayca erişmez. Int mageler HP,Defans ve INT bonusları olan takılar kullanır. Elemental pendant mesela.
    giysiler CZ yaparken HP bonuslu olmalı, eğer takılar unique değilse yine hp (Kazayla +10 yapıp üzerine bonus basabilirsen INT bonus bas ).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza893 -- 29 Haziran 2006; 13:31:50 >

• Ya ben bosuna mı konusuyom anlamıyon mu kardesim ne manası etkiyi guclendirio lightning ve ice ın ayrıca kıyafet giymesi icin de sart allah allah
    quote:

Orjinalden alıntı: NuM

quote:

mp ye verirsen tüm büyülerin güçlenir
    int e verirsen sadece manan artar

Takı konusunda da tabii ki unique eger unique bulamassan hp elbette cunku mp (parantez icindeki mp bonusu oyunculara etkimio) hpni giy herseyin hp olsun ayrıca kolye olarak elemental pendant tavsiye ederim ama biraz tuzlu:D
    20 ac 10healt point 150hp(toplam yaklasık 250 can edio) 10 mp 20 her resist e e daha ne olsun

• saolun arkadaşlar
  • bencede int çi ol
  • kardeş lightning ve ice tecrübe ve deneyim işidir bence kesinlikle fire aç yoksa altından zor kalkarsın benden söylemesi zaten lightning ve ice için int olman, üstüne complete düzmen + eline en az +7 salamander ya da +7 elixir fln alman gerekir ki kesenin ağzını sonuna kadar açman demektir bu da
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.