Şimdi Ara

Lightning EarPods'u değerlendirmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır Android telefonlarımda 3.5mm lik EarPods kullanıyorum,ses kalitesini ve ergonomisini beğendiğim için.Geçen hafta yurtdışı seyahatimde bir talihsizlik sonucu kulaklığım Almanya'da kaldı Evde bir tane Lightning çıkışlı EarPods var lakin 3.5mm ye bunu dönüştüremediğim için kullanamıyorum.Herşeyin dönüştürücüsünü yapmışlar fakat Lightning to 3.5mm yi bulamadım hiçbir yerde,olanlar hep 3.5mm yi Lightning'e çeviriyor.Bu dönüştürücüyü nerden bulabilirim ya da Type-C dönüştürücü bulursam bu kulaklığı kullanabilir miyim ? Telefonum Note 8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lightning EarPods'u değerlendirmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronicfarm

aradığım şey tam olarak bunun 3.5mm ye çeviren versiyonu,fakat hiçbir yerde bulamıyorum herşeyi yapıp bunu yapmamışlar.
  • Elimde hiç kullanılmamış iki tane lightning kulaklık öylesine duruyor bu yüzden..

Böyle bir çevirici maalesef yok. Asla da üretilemeyecek. Çünkü DAC converter gerekiyor, bunu da sadece apple yapabilir ama yapmıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reason

Elimde hiç kullanılmamış iki tane lightning kulaklık öylesine duruyor bu yüzden..

Böyle bir çevirici maalesef yok. Asla da üretilemeyecek. Çünkü DAC converter gerekiyor, bunu da sadece apple yapabilir ama yapmıyor..
    Ne kadar saçma ya,demek ki bu durumda olan tek ben değilmişim.Boşu boşuna kulaklık parası çıktı hiç yoktan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy Buds Tek Kulaklık Bağlama
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.